View Full Version : firemonkey -3d : چند حالتی نمایش
firststep
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 20:43 عصر
سلام
خسته نباشید
من یک برنامه نوشتم با دلفی فایر مانکی سه بعدی زمانی که روی سیستم خودم اجراش می کنم هیچ موردی نداره اما زمانی که می خوام روی سیستم هدف اجراش کنم بک صفحه الکی نشونم می دم ولی تصور می کنم
الاین های لایه ها م بهم می خوره شاید البته ها..
ببینین اینجوری می شه تقریباً
101399
ببین تمام صفحه بالا سمت چب جمع می شه
101400
در قسمت زیر دو عدد لایه 3D کار شده
که هر دو رو alMostBottom هستند و بقیه صفحه یک لایه هست در زیر و چند لایه که در روی ان کار شده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Ananas
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 21:53 عصر
سلام.
فکر میکنم ربطی به فایر مانکی نداره. من با دایرکت ایکس هم برنامه می نوشتم این مشکل بعضی وقتها بود روی همون سیستمی که برنامه رو می نوشتم و اجرا میشد بعضی وقتها این مشکل پیش میومد. دقیقا مربع همین اندازه ای بالا سمت چپ جمع میشد. من فکر میکنم مربوط به گرافیک سیستم هست و من با لپتاپ وقتی گرافیک سیستم رو سویچ میکردم رو حالت کم مصرف و بهینه این اتفاق می افتاد که معمولا با ری استارت کردن سیستم حل میشد.
firststep
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 22:52 عصر
اتفاقاً همین حدس رو هم زدم
اما پیشنهادی هم دارین راهی داره یا نه.......
Ananas
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 23:45 عصر
راستش اگه حدسم درست باشه، چون ایراد از نرم افزار شما نیست به نظرم خودتون رو اذیت نکنید. شاید با نصب درست درایورهای سیستم یا dll های دایرکت ایکس درست بشه ولی من هنوز راه قطعی براش پیدا نکردم بجز ری استارت که معمولا جواب میداد و دستی هم انجام می دادم:لبخند:. اگر اشکال از پشتیبانی نکردن سخت افزار باشه که اونوقت ممکنه با حذف بعضی از قابلیت های نمایشی از برنامتون بتونید برای اون سخت افزار خاص نسخه ای تهیه کنید. که بازم با فایر مانکی بعید میدونم بشه ولی با دایرکت تری دی چون همه قابلیت های دستگاه قابل شمارش هست و برنامه می تونه بسنجه و ببینه که اگه سخت افزار از قابلیت ای پشتیبانی میکنه ازش استفاده کنه وگرنه برنامه مسیر دیگه ای رو طی کنه تا به مشکل نخوره (مثلا از قابلیتی مشابه استفاد کنه) پس در این حالت میشه مطمئن بود که برنامه یا با یکی از قابلیت های پیشنهادی برنامه نویس درست اجرا میشه یا هنگام بالا اومدن به کاربر پیغام میده که به هیچ روشی نتونسته نمایش بده و برنامه بسته شه.
اما نکته ی مهم : جمله ی معروف که " صبر کنید بینندگان عزیز، دست به گیرنده های خوتون نزنید اشکال از گیرنده هاتون نیست ... " اینجا هم قبل از اینکه برنامه ای رو که نوشتید تغییر بدید و نمایش رو آزمایش کنید حتما حتما یک کپی در این مرحله از برنامه بگیرید. یادمه بار اول که همچین چیزی پیش اومد نشستم کلی وقت گذاشتم و قسمت های مختلف برنامه رو تغییر دادم و اونقدر بهمش زدم تا بلکه درست شه (چون بگیر و نگیر داشت) و چیزهایی رو تغییر دادم که اصلا ربطی به اونها نداشت و این رو بعد از ری استارت فهمیدم:عصبانی++:.
معمولا با گرافیک تو حالت High Performance GPU مشکی ندارم و این قبیل مشکلات برای حالت Pwer-saving GPU پیش میاد. الان سیستمی که برنامتون روش اجرا نشد رو کدوم حالت هست؟ pc هست یا لبتاپ؟
firststep
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 14:21 عصر
سلامممنونم pc هستش و البته بهیهمانیتور 52 اینچی متصل است
Ananas
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 23:07 عصر
سلام.
قائدتا به به مانیتور مربوط نمیشه باید از گرافیکش باشه. کنجکاو شدم، اگه حوصله داشتی ببین کدوم کامپوننت رو استفاده میکنی این اتفاق می افته. دوست دارم بدونم.
firststep
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 23:17 عصر
هیچی دقیقاً همونجوری که گفتم و اتفاقاً از کامپوننت های استاندارد خوده دلفی استفاده کردم.....
Ananas
جمعه 25 اسفند 1391, 00:08 صبح
منطورم همون استاندارد ها هست. یعنی روی فرم چه چیزی کار گذاشتید؟ یکی یکی تست کنید. (البته مواطب باش فایلتو خراب نکنی روی فایل دیگه تست کن)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.