PDA

View Full Version : مشکل در اتصال بانک به C#



andaron
جمعه 25 اسفند 1391, 21:35 عصر
سلام من بانکم در در سی شارپ به وسیله دیتابیس فیرست طراحی کردهم و حالا می خوام اولین اطلاعاتم رو وارد بانک کنم
من قبلا از با vs2010+EF این کارو انجام دادم ولی حالا در vs2012 +EF5 نمی تونم هیچ رکوردی رو وارد جدوالم کنم
البته می تونم از اطلاعات را در یک لیست باکس نشون بدم ولی مشکلم اینه که نمی تونم هیچ دیتایی را وارد جدول کنم من این کد رو نوشت ولی هیچ عکس العملی رو نشون نداد


using (var context = new DatabaseEntities1())
{
var Table_man = new sorce();

Table_man.sorce_address_1 = "aa";
Table_man.sorce_address_base = "aaaa";
context.SaveChanges();





}

اینم بگم نام جدول من sorce هستش
با تشکر

andaron
شنبه 26 اسفند 1391, 10:16 صبح
کسی از دوستان نبود ؟

andaron
یک شنبه 27 اسفند 1391, 00:41 صبح
باز خبری نشد
یعنی کسی از دوستان با VS2012 کار نکرده ؟
یعنی با EF5 به دیتابیس وصل نشده اید ؟
یعنی کسی تا حالا هیچ رکوردی وارد جدول نکرده اید؟

andaron
یک شنبه 27 اسفند 1391, 14:57 عصر
.................
همچنان منتظریم

andaron
یک شنبه 27 اسفند 1391, 20:45 عصر
همچنان منظتریم
یعنی تاحالا کسی با ویژوال استادیو 2012 کار نکرده

esibarnamenevis
یک شنبه 27 اسفند 1391, 22:10 عصر
سلام خودم با 2010 کار میکنم ومشکلی باهاش نداشتم
زیاد عجله نکنید دوستانی که با 2012 کار کردند اگه ببینند جواب میدن

andaron
دوشنبه 28 اسفند 1391, 17:15 عصر
یه چیز دیگه وقتی تابع edit رو برای ویرایش می سازم درست کار می کنه ولی تا موقعی که برنامه اجرا هستش درسته وقتی برنامه بسته میشه هیچ دیتایی ویرایش نشده است.

اصلا فکر کنم مشکل در ذخیره شدن اطلاعات در دیتابیس باشه

محمدجواد67
دوشنبه 28 اسفند 1391, 17:36 عصر
سلام من با 2010 کار می کنم پروژه کامل تو این لینک گذاشتم بردار خیلی کمکت می کنه از کد هاش توی 2012 هم می تونی استفاده کنی.
http://barnamenevis.org/showthread.php?373073-%DB%8C%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%AC-%D9%88-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%88-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-sql-%D8%A8%D8%A7-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-C&p=1647375&viewfull=1#post1647375

Saeed_m_Farid
سه شنبه 29 اسفند 1391, 08:43 صبح
چطور تو vs2010+EF کار میکرد؟ تو کد شما که اصلاً اون Table_man به context ارتباطی نداره! اینطوری بنویسید:
using (var context = new DatabaseEntities1())
{
context.sorce.Add(
new sorce {
sorce_address_1 = "aa",
sorce_address_base = "aaaa"
});
context.SaveChanges();
}

می تونید بجای Add از AddOrUpdate هم استفاده کنید.

andaron
سه شنبه 29 اسفند 1391, 14:38 عصر
آقا خیلی ممنون از پاسختون ولی مشکلم حل نشد.
سلام دوستان باز هم مشکلم حل نشد
حالا من پروژه خودمو اپلود کردن یه نگاهی بهش بندازید ببینم مشکل چیه؟
وللا موندم توش
اگر نتونستید پروژه منودانلود کنید خودتون در vs2012 یه پروژه بساید و دکمه add براش بزارید و آپلود کنید تا ببینم مشکل من چیه؟

http://uploadtak.com/images/o3225_test_manege_meskin.rar

andaron
یک شنبه 04 فروردین 1392, 10:53 صبح
همچنان منتظریم.................................... ........

RED-C0DE
یک شنبه 04 فروردین 1392, 11:22 صبح
شما از Add یا AddOrUpdate ک گفتن دوستان استفاده می کنید؟
در خط 8 ک SaveChanges رو صدا می زنید یک متغیر تعریف کنید و در دیباگ ببینید ک چ مقداری رو برمیگردونه
ب اینصورت:

int affecteds= context.SaveChanges();


اگه 0 برگردونه یعنی چیزی ثبت نشده

andaron
یک شنبه 04 فروردین 1392, 19:58 عصر
سلام بابت جواب دادنتون ممنون

من از این کد برای وارد کردن محصول جدید استفاده می کنم
در جواب من هم عدد 1 داده میشه ولی وقتی می روم دیتابیس رو چک می کنم هیچ چیزی وارد مشده است.

using (var context2 = new Database1Entities1())
{
context2.T_sorce.Add(
new T_sorce
{
address_bace = "vv",
address_end = "ttttttttt"





});
int x=context2.SaveChanges();
MessageBox.Show(x.ToString());

RED-C0DE
یک شنبه 04 فروردین 1392, 20:36 عصر
اوکی پس ثبت ب درستی انجام شده و کارتون مشکلی نداره

بانکتون Sql Server Express هست؟
اگه آره، احتمالا هر دفعه داره بانکتون overwrite می شه و تغییراتتون می پره.
بانکتون رو توی Solution Explorer انتخاب کنید و در Properties اون ، گزینه Copy to output directory رو چک کنید ک روی Copy if newer باشه (یا در موردش اول بخونید تا بدونید چی ب چیه و بعدش خودتون تصمیم بگیرین ک بهترین گزینه براتون کدومه)

andaron
یک شنبه 04 فروردین 1392, 23:04 عصر
ممنون از پاسختون
بله من از sql experes 2012 استفاده می کنم
واز vs2012

من قسمت Copy to output directory رو به
Copy if newe
رو تبدیل کردم ولی باز مشکلم حل نشد

andaron
دوشنبه 05 فروردین 1392, 12:30 عصر
والله نمی دونم چه کار کنم

RED-C0DE
دوشنبه 05 فروردین 1392, 12:59 عصر
سورس برنامتون رو بذارین
تا حد امکان کوچیک و جمع و جور باشه و حاوی اون مشکلی ک می گین تا بشه سریعتر بررسیش کرد

andaron
دوشنبه 05 فروردین 1392, 16:04 عصر
سلام تو پست شماره 8 گذاشتم
واینکه اگر تونستید خودتون تو VS2012 , sqlexpere2012 یه پروژه بسازید که حاوی دکمه add و لیست باکس رو پر کنه
با تشکر
البته خیلی شرمنده هستم.

andaron
دوشنبه 05 فروردین 1392, 17:57 عصر
بلخره تونستم مشلو حل کنم البته نه به طور کامل

این در کانکشن سیتینگ اومدم آدرس دیتابیس رو خارح از آدرس برنامه دادم یعنی فایل دیتابیس رو در خارج برنامه قرار دادم