View Full Version : مشکل در eClips
yosefi1988
شنبه 26 اسفند 1391, 10:28 صبح
سلام به همه
هنگام کار با eClips هیچ یک از کد های من شناسایی نمیشه
مثلا وقتی Oncre را تایپ میکنم و Ctrl+Spase رو میزنم کادرش باز میشه ولی هیچ گذینه ای نداره توش...
و یا هنگامی که میخوام یک دکمه ایجاد کنم و Butt رو تایپ میکنم و Ctrl+Spase رو میزنم هم همینطور
البته اینم بگم که import های لازم رو انجام داده ام
import android.os.Bundle;
import android.app.Activity;
import android.content.Intent;
import android.view.Menu;
import android.view.MenuItem;
import android.view.View;
import android.view.View.OnClickListener;
import android.widget.Button;
import android.support.v4.app.NavUtils;
import android.widget.Button; import java.util.Date;
yosefi1988
شنبه 26 اسفند 1391, 14:02 عصر
الووووووو کسی نیست کمکم کنه
MMSHFE
شنبه 26 اسفند 1391, 15:56 عصر
مطمئنید SDK درست داره کار میکنه و همه ابزارها رو دارین؟
yosefi1988
شنبه 26 اسفند 1391, 18:26 عصر
مطمئنید SDK درست داره کار میکنه و همه ابزارها رو دارین؟
بعله قبلا درست کار میکرد الان چند روزه که اینطور شده
متاسفانه ایکلیپس خیلی باگ داره
MMSHFE
یک شنبه 27 اسفند 1391, 08:24 صبح
پیشنهاد میکنم از این لینک (http://developer.android.com/sdk/index.html) ADT رو دانلود کنید. این نسخه از eClipse مخصوص آندروید آماده شده. حتی موقع اجرا هم Android Development Tool مینویسه. همه چیز رو هم همراه خودش داره (SDK و eClipse و تنظیماتش و...)
yosefi1988
یک شنبه 27 اسفند 1391, 11:45 صبح
مرسی مهندس دارم دانلود میکنم انشاالله که درست بشه نتیجه ش رو برمیگردم و اعلام میکنم :)
yosefi1988
دوشنبه 28 اسفند 1391, 20:15 عصر
بله درست شد البته با پاک کردن صورت مسئله و دانلود یه ورژن دیگه
خیلی زشته این کار
متمئناً از تنظیمات برنامه بوده که.....
من نسخه قبلی رو هم نگه میدارم بلکه سره فرصت سروته قضیه رو پیدا کنم
MMSHFE
سه شنبه 29 اسفند 1391, 06:27 صبح
معمولاً اینجور اتفاقها در اکثر موارد بخاطر تغییرات خود سیستم عامل هست. برای مثال، ممکنه ویندوز شما بطور خودکار آپدیت شده باشه و eClipse با آپدیت جدید سازگار نباشه. کم پیش نیومده که مایکروسافت توی یک آپدیت کلاً ریشه همه چیز رو زده و تغییرات اساسی توی DLLها ایجاد کرده و خیلی از برنامه ها با مشکل مواجه بشن. بهرحال ADT تجربه راحتتری از برنامه نویسی Android رو در اختیارتون میگذاره. موفق باشید.
Nevercom
سه شنبه 29 اسفند 1391, 14:30 عصر
همیشه باید به این نکته توجه بشه که نسخه ی ADT با SDK Tools هماهنگ باشه، یعنی اگر SDK رو آپدیت کردید، پلاگین ADT در اکلیپس رو هم آپدیت کنید.
ضمن اینکه هر نسخه از ADT تا نسخه خاص از اکلیپس رو ساپورت میکنه، که البته جدیدترین نسخه ی ADT با اکلیپس 4.2 مشکلی نداره.
yosefi1988
سه شنبه 29 اسفند 1391, 14:45 عصر
همیشه باید به این نکته توجه بشه که نسخه ی ADT با SDK Tools هماهنگ باشه، یعنی اگر SDK رو آپدیت کردید، پلاگین ADT در اکلیپس رو هم آپدیت کنید.
ضمن اینکه هر نسخه از ADT تا نسخه خاص از اکلیپس رو ساپورت میکنه، که البته جدیدترین نسخه ی ADT با اکلیپس 4.2 مشکلی نداره.
چه گیری دادید به Update [آیکن خنده]
من هیچ آپدیتی انجام ندادم .... به صورت اتوماتیک هم سیستمم فایروال سخت افزاری داره و اجازه آپدیت هم نمیده بدون اجازه من :)
mahdak
یک شنبه 18 فروردین 1392, 13:09 عصر
شايد مشكل از مسير sdk بوده!
Windows>Preferences>Android>SDK Location
abbasalim
یک شنبه 18 فروردین 1392, 18:40 عصر
منم دقیقا ب ا همچین مشکلی برخوردم که مجبور شدم دوباره adt budle رو از گوگل دانلود و بریزم
که مشکلم حل بشه
pahvam
شنبه 18 خرداد 1392, 09:11 صبح
سلام خدمت تمام اساتید برنامه نویس
من می خواهم یک برنامه تحت وب برای یک شبکه محلی در محیط eclips بنویسم نمی دانم چگونه با Html برنامه خود را که به زبان جاوا است را به مرور گر معرفی کنم اصلا اگه ممکنه صفر تا صد این کار را راهنمایی کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.