ورود

View Full Version : برای پروژه دانشجویم از کجا شروع کنم

fahmided2
شنبه 26 اسفند 1391, 12:30 عصر
سلام خسته نباشد.
من توی نت زیاد دنبال جواب این سوال گشتم ولی معمولا خیلی کلی جواب دادن.
می خوام برای پروژه کارشناسی نرم افراز مدیریت هتل رو ارائه کنم البته نه در حد خیلی بزرگ تا جایی که بتونم و وقت داشته باشم گسترش میدم امکاناتشو.
مشکل اینه که من به جز درس های دانشگاه با #C در حد ابتدایی و نوشتن چندتا برنامه ساده کار کردم و با پایگاه داده تو برنامه کار نکردم . سوالم اینه که با توجه به پروژم پیشنهاد می کنین از کجا شروع کنم ؟؟ نوشتن فلوچارت و ارتباطات پایگاه رو میدونم که باید اول انجام بدم ولی چه چیزای دیگه ای لازمه ؟؟

silverfox
شنبه 26 اسفند 1391, 13:59 عصر
آزمایشگاه دیتابیس نداشتی مگه؟(خود ارتباطش با برنامه دیگه چیزی نداره اگه بقیه اش رو بلد باشی)
مهندسی نرم افزار چطور؟ اون می گه مراحل کار باید چجوری باشه دیگه...

M0TR!X
شنبه 26 اسفند 1391, 21:23 عصر
سلام.

خود منم یه زمانی همیشن مشکل رو داشتم.در حالی که جوابش رو بلد بودم.

شما اول مثل مطالبی که توی مهندسی نرم افزار خوندین .ببینید توی یه هتل چه موجودیتهایی وود داره و هر موجودیت چه ویژگیهایی داره.

بعد از اون میتونید دیتابیس رو طراحی کنید و بهینه کنید نرمال سازی کنید و ...

بعد از همه اینا نوبت به کد زنی میرسه.

zahedi121
سه شنبه 29 اسفند 1391, 00:09 صبح
سلام
در تاپیک دیگه هم به یکی از دوستان سفارش کردم مناسب دیدم اینجا هم بگم.
بهترین کار اینه که اول برید چند تا هتل از مسئول رزرویشن و بقیه کارمندان مرتبط سوال کنی چه کارهایی انجام میدهند و اگر با کامپیوتر کار می کنند نرم افزاری که الان دارن باهاش کار می کنند چه مشکلاتی داره؟ اگر ساده ترین و کارآمدترین فرم را پیدا نکردید.
یک امتحان بکنید اول خودتون روی کاغذ بنویسید که چی به ذهنتون میرسه ( مسافر - غذا و ... ) بعد برید یک هتل ببینید چقدر فرق می کنه. علاوه بر خواسته ها ،کلی ایده برای ایجاد نرم افزار پیدا میکنید. بعد تازه متوجه میشید اگر خودتون مشغول می شدید چقدر کار را پیچیده تر می کردید.

موفق باشید.

f_talebi
سه شنبه 29 اسفند 1391, 10:12 صبح
برآ قسمت کد نویسیش بنظر من چهار عمل اصلی رو هم یاد بگیر چون تو خیلی پروژه ها ازش استفاده میشه و بدردت میخوره.