View Full Version : مشکل با شناسایی کد ها و تغییر نکردن ارتفاء
pclordweb
یک شنبه 27 اسفند 1391, 19:52 عصر
من توی صفحه از تعدادی کد استفاده کردم که فقط تگ های p رو شناسایی میکنه و ارتفاء رو با اونا تنظیم میکنه با اینکه دو سطر محتوا دارم ولی اگه یکی از p هارو جذف کنم ارتفاء کم میشه در حالی که اگه محتویات کلاس هارو پاک کنم ارتفاء تکون نمیخوره.
mehbod.rayaneh
یک شنبه 27 اسفند 1391, 20:47 عصر
خوش بحالتون! ما از این کدا استفاده نکردیم! :لبخند:
کلا نگرفتم میخواید چیکار کنید! :گیج:
چی کی شد؟! :متفکر:
کی چی شد!؟:متفکر:
pclordweb
یک شنبه 27 اسفند 1391, 21:52 عصر
بذار با تصویر بگم.
اون قسمتی که با خطر قرمز نشون دادم ( دورش خط کشیدم ) باید با محتوا تنظیم میشد ، مثلا باید پایین تر از ساید بار و بخش مطلب دوم بود. ولی این جوری نیستش و تمام اون بخش هاییم که وجود دارن با وجود کد های <p> </p> تولید شدن اگه تگ های p رو از تو صفحه پاک کنم اون یک ذره بخش سفید هم دیده نمیشه.
میخوامک گراند سفید با بخش هایی که ضربدر زدم تنظیم بشه
pclordweb
یک شنبه 27 اسفند 1391, 23:10 عصر
آقا ساده تر میگم ، این بخش بادی یا سفید ما با کد های css تغییر اندازه نمیده ولی وقتی محتوا به صورت مستقیم قرار میگیره ، یا کد html توش اعمال میشه کار میکنه.
pclordweb
دوشنبه 28 اسفند 1391, 01:09 صبح
انقدر جواب ندادین که خودم درستش کردم.
2undercover
دوشنبه 28 اسفند 1391, 07:59 صبح
خوب چه بهتر!!!قرار نیست که هر جا به مشکل خوردید سریع بیاین تاپیک بزنین خودتون تا حد توان روش کار کنین جستجو کنین اگه نبود بیاین تاپیک بزنین!:چشمک:
pclordweb
دوشنبه 28 اسفند 1391, 09:34 صبح
خوب چه بهتر!!!قرار نیست که هر جا به مشکل خوردید سریع بیاین تاپیک بزنین خودتون تا حد توان روش کار کنین جستجو کنین اگه نبود بیاین تاپیک بزنین!:چشمک:
یک روز تموم سرش کار کرده بودم دیگه دیدم نتونستم تایپکت زدم ، من تلاش گرم. :لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.