ورود

View Full Version : حرفه ای: پیش بینی حرکت توب بعد از وارد کردن ضربه

WisherMan
دوشنبه 28 اسفند 1391, 00:40 صبح
سلام دوستان عزیز خواستم مسیر حرکت توپی که به اون ضربه وارد می شه رو بدست بیارم (شبیه سازی ) فرض کنید توپی پیشتونه و و به این توپ نیرو وراد می کنید بعد باید این توپ مطابق نیرو و زاویه نیروی شما حرکت کنه شبیه حرکت توبها تو بازی بیلیارد ؛ لازم به ذکره که حرکت توپ برام مهم نیست فقط پیشبینی جهت حرکت هنگام وارد کردن ضربه مهمه ( نشان دادن با خط مثلا )

تصویر پیوست شده :
http://s3.picofile.com/file/7695507197/767jhj89900.jpg

پیش شاپیش سپاسگذارم

mehran901
دوشنبه 28 اسفند 1391, 21:14 عصر
خب دوست عزیز .... افراد این سایت یعنی واستون باید این برنامه رو بشینن بنویسن ؟! :افسرده:خب راهنمایی نداره دیگه .... ی مشت رابطه ریاضی که توسط ی منطق فازی صحیح کدبشن میتونه منجر به هدایت صحیح توپ درشرایط مناسب بشه که حاصل الگوریتم منطق فازی هست که مینویسین ...!

ی سری مسائل رو هم باید شفاف سازی کنین مثل چگونگی وارد شدن نیرو ؟ مکانیزم سیستم اعمال نیرو ب چ شکله خب؟!

WisherMan
سه شنبه 29 اسفند 1391, 15:47 عصر
سلام دوست عزیز ممنون که تو بحث شرکت کردین

از اونجایی که بنده تو ریاضیات و مثلثات و این جور چیزا ضعیفم این تاپیکو زدم تا افراد ریاضی دان مثله رو با چند کد ساده حل کنن خودم شخصا رو این مسئله کار کردم و به یه سری چیزها هم رسیدم ولی میگم نه ریاضی زیاد مسلط نیستم تو محاسبه زاویه شکست و این جور چیزا با مشکل برخورد کردم ؛ولی خدمت مهدی جان باید عرض کنم که مهم فقط رسم حرکت توپه همنطور که در تصویر پیوست شده دیدین نیرو ، فاز و ماز لازم نیست (به تصویر نگاه کنید) . دو خط یکی راستای نیرو و دومی راستای حرکت توپ ؛ تصویر واضحه

WisherMan
شنبه 03 فروردین 1392, 14:51 عصر
کسی نبود ؟!

WisherMan
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 23:30 عصر
پاسخی نیست

SlowCode
جمعه 09 فروردین 1392, 10:36 صبح
سلام
به نظرم آقا مهران حرف دل همه رو زدن:لبخند:
ما نمیدونیم شما برنامت رو چطوری نوشتی و از چه روش هایی استفاده کردی. شما پروژت رو بزار اینجا تا بررسی بشه.
همینطوری که نمی تونیم حرفی بزنیم.

WisherMan
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 14:35 عصر
سلام دوستان
مشکل رو حل کردم ؛ ممنون از همه

خواستم بدون چطور میشه واسه شی line وی بی 6 رویداد تعریف کرد مثلا رویداد هایی همچون MouseMove ، MouseDown و ...

منتظرم ...