ورود

View Full Version : ارتباط با دیتابیس SL در اندروید

yosefi1988
دوشنبه 28 اسفند 1391, 10:15 صبح
سلام به همه

من یک دیتابیس دارم که با برنامه SQLite Maestro طراحی شده

میخوام که از این دیتابیس در یک برنامه اندرویدی استفاده کنم

اول این که : نمیدونم این دیتا بیس رو در چه پوشه ای قرار بدم
دوم:نحوه برقراری ارتباط یا همون Connection string چطوریه
سوم : چطوری نتیجه کوئری ای که زدم رو (مثلا در یک TextView ) نمایش بدم

لطفا کمک کنید

yosefi1988
سه شنبه 29 اسفند 1391, 00:08 صبح
ای بابا .....
یعنی همه رفتن مسافرت ؟
من چند تا کتاب و مثال پیدا کردم که توی همش از طریق خود برنامه یک دیتابیس ایجاد میشه و از همون استفاده میشه
ولی من میخوام یک دیتابیس به برنامه اندرویدی ام Attach کنم یعنی همراه با فایل apk باشه
حالا باید چیکار کنم ؟ پیشاپیش عید همه مبارک باشه ;)

Modernidea
سه شنبه 29 اسفند 1391, 11:25 صبح
سلام

درمورد چگونگی پیاده سازی دیتابیس و Query گرفتن از آن، بهترین پستی که من ازش استفاده کردم و کامل هم است، لینک زیر است:
http://www.androidhive.info/2011/11/android-sqlite-database-tutorial/

در مورد اینکه چطوری از دیتابیس آماده استفاده کنید لینک زیر کاملا در این مورد توضیح داده:
http://www.reigndesign.com/blog/using-your-own-sqlite-database-in-android-applications/

توضیح اینکه در هر دو پست که آموزش داده شده، روشهای پیاده سازی نواقصی دارند که باید توسط خودتون رفع بشن. من از هر دوی این پست ها استفاده کردم، اگه به کامنت های فرستاده شده هر پست مراجعه کنید، کسانی که از این کدها استفاده کردند مشکلات و نواقص آنها متذکر شدند اما نویسنده مطلب این اصلاحیات را انجام نداده است.

جدا از این مطلب روش دیگری هم برای برقراری ارتباط با بانک و استفاده از جداول آن وجود داره به نام Content Provider که تا حدی کار آسونتر میشه، به این دلیل که دیگه نیاز به کلاس نویسی های زیاد موجود در پست اول نیست. این روش مزیتی هم که داره اینه که در موارد مورد نیاز میتوانید بانکتون را بین نرم افزارهای دیگر هم به اشتراک بگذارید.
آموزشی در این لینک وجود داره که میتونه در مورد Content Provider کمکتون کنه، ولی بهتر از این آموزش هم میتونید پیدا کنید:
http://www.vogella.com/articles/AndroidSQLite/article.html#contentprovider

موفق باشید.

yosefi1988
سه شنبه 29 اسفند 1391, 12:34 عصر
ای بابا مهندس شما هم که مارو حواله کردید به چنتا لینک

مشکل من ساخت دیتا بیس نیست که توی برنامه اندروید بسازمش یا توی برنامه پایگاه داده
من یک دیتابیس تغریبا بزرگ دارم(یعنی توش اطلاعات زیادی ذخیره شده) و میخوام از اون توی برنامه اندروید استفاده کنم به علاوه این که همراه با فایل apk کامپایل بشه
خودتون تا به حالا چنین کاری انجام دادید؟

Modernidea
پنج شنبه 01 فروردین 1392, 22:58 عصر
سلام

سال جدید را تبریک میگم.

والا من هم پاسخ سوال شما را در پست قبلی دادم! این چندتا لینکی هم که میگید بسیاری مطالب مربوط به بانک اطلاعاتی در اندروید را پوشش میده!
علاوه بر اون توضیح بیشتر هم دادم تا شاید بدرد شما و کسانی که سوال شما را دارند بخورد.

بله من این کاری که شما میگید را انجام دادم. و این کار را از همان لینک دوم در پست قبلی ام یاد گرفتم.

موفق باشید.

yosefi1988
جمعه 02 فروردین 1392, 16:18 عصر
دست همگی درد نکنه

مشکلم حل شد البته با کمک استاد عزیزم اقای بزاز
امیدوارم این پیام رو ببینه
استاد مرسی

Modernidea
جمعه 02 فروردین 1392, 20:16 عصر
بهتر نبود راه حل رو بگید تا به بقیه کسانی که میان اینجا کمک بشه؟!