View Full Version : سوال: ارسال دیتاگرید به Stimulreport
ebham33
دوشنبه 28 اسفند 1391, 12:26 عصر
باسلام
در یکی از فرم های من یک دیتا گریدی است که توسط کاربر پر می شود یعنی به دیتابیسی متصل نمی باشد.
چگونه می تونم عین جدول دیتاگریدم رو در گزارشگیری Stimulreport استفاده کنم.
ممنون
ebham33
دوشنبه 28 اسفند 1391, 14:02 عصر
و زبان برنامه نویسی c# می باشد.
fakhravari
سه شنبه 29 اسفند 1391, 03:50 صبح
تبدیل به دیتاتیبل کنید.
ebham33
سه شنبه 29 اسفند 1391, 09:24 صبح
تبدیل به دیتاتیبل کنید.
ممنون باببت پاسخ
میشه کمی بیشتر توضیح بدی،من تازه سی شارپ رو شروع کردم ، در Stimulreport چه چیزهایی قرار بدم در سی شارپ چه دستوراتی بنویسم تا نمایش داده شه؟
ebham33
سه شنبه 29 اسفند 1391, 10:20 صبح
ممنون از دوستم که کمکم کرد خودم کمی گشتم راحش رو پیدا کردم اینجام میذارم سایر دوستانم استفاده کنند
چون اطلاعات من در دیتا گرید به صورت دستی وارد میشد در آخر کل دیتاگرید رو به دیتا تیبل اضافه می کنم بعد stiReport1 را در حالت desinger باز کنید و در New Data Source یک data from business object با تمام ستون های مورد نظر (Column2وColumn1) ایجاد کرده و آن را در حالت گزارش گیری فراخوانی کنید سپس تنظیمات را ذخیره کنید.
در دستورات من نمونه ارسال شده را اینگونه بود
DataTable dt = new DataTable();
dt.Columns.Add("Column1");
dt.Columns.Add("Column2");
dt.Rows.Add("1", "2");
stiReport1.RegData("DataSources1", dt);
stiReport1.Show();
volcano_c
پنج شنبه 12 دی 1392, 14:03 عصر
ممنون از دوستم که کمکم کرد خودم کمی گشتم راحش رو پیدا کردم اینجام میذارم سایر دوستانم استفاده کنند
چون اطلاعات من در دیتا گرید به صورت دستی وارد میشد در آخر کل دیتاگرید رو به دیتا تیبل اضافه می کنم بعد stiReport1 را در حالت desinger باز کنید و در New Data Source یک data from business object با تمام ستون های مورد نظر (Column2وColumn1) ایجاد کرده و آن را در حالت گزارش گیری فراخوانی کنید سپس تنظیمات را ذخیره کنید.
در دستورات من نمونه ارسال شده را اینگونه بود
DataTable dt = new DataTable();
dt.Columns.Add("Column1");
dt.Columns.Add("Column2");
dt.Rows.Add("1", "2");
stiReport1.RegData("DataSources1", dt);
stiReport1.Show();
سلام
پس کجا آدرس اون Report را می دهید ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.