View Full Version : اجرای برناامه نوشته شده با VB6 در ویندوز CE
سپهر-111
دوشنبه 28 اسفند 1391, 12:42 عصر
سلام دوستان و اساتید محترم
ایا امکان اجرای برنامه نوشته شده با VB6 در ویندوز CE هست ؟؟
بردی که در زیر مشاهده مینمایید ، ویندوز CE روش نصب شده است . . .
دوستانی که در زمینه برنامه نویسی برای ویندوز CE اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی بفرمایند
101616
SlowCode
دوشنبه 28 اسفند 1391, 15:21 عصر
سلام
من در این زمینه چیزی نمیدونم ولی تو ویکیپدیا نوشته که با The Embedded (http://en.wikipedia.org/wiki/Embedded_system) Visual C++ (http://en.wikipedia.org/wiki/Visual_C%2B%2B) (eVC) ، CodeGear (http://en.wikipedia.org/wiki/CodeGear) Delphi Prism (http://en.wikipedia.org/wiki/Oxygene_%28programming_language%29) ، Basic4ppc (http://en.wikipedia.org/wiki/Basic4ppc) و ... میشه براش برنامه نوشت.
سینتکس Basic4ppc (http://en.wikipedia.org/wiki/Basic4ppc) خیلی شبیه وی بی خودمونه و میتونی ازش استفاده کنی.
منبع (http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_CE)
mehran901
دوشنبه 28 اسفند 1391, 16:20 عصر
سلام ،
دراصل ویندوز سی ای خیلی مشکلات داره .... ویبی 6 رو کار نکردم ولی مطمئنا باید از یک سری توابع استفاده نکنین داخل برنامتون ولی سری دات نت ی بخشی داره برنامه رو واسه سی ای بهینه می کنه ، تابع هایی که توسط سی ای اجرا بشن رو مجازین استفاده کنین و توسط ی برنامه رابط باید روی بردتون فریم ورک نصب کنین ... اسمش یادم نیست ... کلی گفتم
eee این friendlyARM دهن ما روصاف کرد....:| مواظب خودت باش :D
اولش که اینو نوشتم عکسو ندیدم! حالا اضافیدم!
سپهر-111
دوشنبه 28 اسفند 1391, 21:03 عصر
سلام ،
دراصل ویندوز سی ای خیلی مشکلات داره .... ویبی 6 رو کار نکردم ولی مطمئنا باید از یک سری توابع استفاده نکنین داخل برنامتون ولی سری دات نت ی بخشی داره برنامه رو واسه سی ای بهینه می کنه ، تابع هایی که توسط سی ای اجرا بشن رو مجازین استفاده کنین و توسط ی برنامه رابط باید روی بردتون فریم ورک نصب کنین ... اسمش یادم نیست ... کلی گفتم
eee این friendlyARM دهن ما روصاف کرد....:| مواظب خودت باش :D
اولش که اینو نوشتم عکسو ندیدم! حالا اضافیدم!
سلام اقا مهران
شما با این برد کار کردید ؟؟!
من میخوام یه برنامه که با وی بی نوشته شده را روش اجرا کنم
البته هنوز نخریدم میخوام اگه بشه با ویبی براش برنامه نوشت ،سفارش بدم
البته میخوام با پورت سریالش کاز کنم
mehran901
سه شنبه 29 اسفند 1391, 17:22 عصر
سلام مجدد ، زیاد باش کار نکردم ولی با مشابهش آره، اینا فک کنم یا کرتکس بود یا سری 9 .... ی زمونی با سری Sam 7 که هیچی نداره کار میکردم :D با زبون سی و کامپایلر keil !! تفاوت تا این حد ( رو سری سم 7 ویندوز سی ای نصب نمیشه ! )
البته اینو دوستم با ویبی دات نت براش برنامه نوشته بود .... ولی بیچاره خیلی سختی کشید! به نظر اون ... ویندوزی مزخرف تر ce واسه این کارا نیس...
با ویبی 6 نمیدونم بشه یا نه ... شاید ترمینال خاصی بخواد ...
سپهر-111
سه شنبه 29 اسفند 1391, 22:59 عصر
سلام مجدد ، زیاد باش کار نکردم ولی با مشابهش آره، اینا فک کنم یا کرتکس بود یا سری 9 .... ی زمونی با سری Sam 7 که هیچی نداره کار میکردم :D با زبون سی و کامپایلر keil !! تفاوت تا این حد ( رو سری سم 7 ویندوز سی ای نصب نمیشه ! )
البته اینو دوستم با ویبی دات نت براش برنامه نوشته بود .... ولی بیچاره خیلی سختی کشید! به نظر اون ... ویندوزی مزخرف تر ce واسه این کارا نیس...
با ویبی 6 نمیدونم بشه یا نه ... شاید ترمینال خاصی بخواد ...
ممنون مهران جان
از فروشنده که سوال کردم میگفتم با وی بی 5 میشه براش برنامه نوشت ، یه همچین چیزایی میگفت . .
ولی به نظرم برم سراغ ARM با یک ال سی دی رنگی بهتره تا اینکه از برد اماده استفاده کنم (اینجوری هزینه پایین تره . قیمت بردی که بالا عکسشو گذاشتم 630 هزازتومان !!)
یه پروژه دارم میخوام پرتابلش کنم میخواستم از این روش استفاده کنم ولی خیلی گرون میشه
همون روش دانشجویی بهتره !
mehran901
چهارشنبه 30 اسفند 1391, 12:58 عصر
خواهش میکنم ، اگه ی ال سی دی رنگی بخواین راه بندازین که ی هدر بردشم بگیرین و خودتون واسش برنامه بنویسین به راحتی جواب میده .... به مراتب هم هزینش کمتر میشه فک کنم مثلا هدر سم 7 بیشتر20تومن نباشه .... بقیه مدل ها هم همین دورو براست
SlowCode
جمعه 02 فروردین 1392, 15:49 عصر
سلام
تو msdn چند صفحه واسه این مورد بود گفتم بزارمشون شاید بعدا به درد کسی خورد.
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa239329%28v=vs.60%29.aspx
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa239539%28v=vs.60%29.aspx
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa239544%28v=vs.60%29.aspx
واسه این کار اول باید Microsoft Windows CE Toolkit for Visual Basic 6.0 رو نصب کنی.
ho3ein.3ven
شنبه 03 فروردین 1392, 01:00 صبح
خواهش میکنم ، اگه ی ال سی دی رنگی بخواین راه بندازین که ی هدر بردشم بگیرین و خودتون واسش برنامه بنویسین به راحتی جواب میده .... به مراتب هم هزینش کمتر میشه فک کنم مثلا هدر سم 7 بیشتر20تومن نباشه .... بقیه مدل ها هم همین دورو براست
دوست عزیز اگه در این مورد بیشتر توضیح بدی ممنون میشم.
mehran901
شنبه 03 فروردین 1392, 10:28 صبح
دوست عزیز اگه در این مورد بیشتر توضیح بدی ممنون میشم.
سلام
هرچند که اشاره نکردین در چ مورد بیشتر توضیح بدم ولی ی توضیح کلی در اینباره میدم :
شما واسه کنترل ال سی دی های رنگی نیاز به یک پردازنده با فرکانس کلاک بالا دارین هرچند که با میکرکنترلر هایی با کلاک پایین هم این کار شدنی هست ولی سرعت نمایش به شدت تحت تاثیر فرکانس کاری سی پی یو میکرو شماست
معرفی اجمالی برخی از گروه های AVR & ARM
سری های 8 بیتی :
Tiny AVR :
این دسته میکروکنترل هایی با توان پردازشی پایین ، حافظه از 0.5 تا 16 کیلوبایت و در پک های 6 تا 32 پایه موجود هستند ، حداکثر کلاک عملیاتی که میتونن داشته باشن 8 مگاهرتز هست
MegaAVR :
4-512 کیلوبات حافظه فلش ، بسته بندی های 28 تا 100 پایه DIP ، SMD ، ... ،
این دسته فرکانس کلاک بالاتری نسبت به سری قبل دارند و توانایی پردازش ، حافظه ، امکانات جانبی بهتری را شامل میشوند
از بعضی از چیپ ست های این خانواده میتونین جهت راه اندازی ال سی دی رنگی استفاده کنین
ماکزیمم فرکانس کلاک هم 16 -20 مگاهرتز
32 bit :
Xmega AVR:
16-384 کیلوبایت حافظه ، بسته بندی های 44 و 64 و 100 تایی ،
قابلیت های کلیدی بیشتر نسبت به سری قبل البته درمورد کلاکشون فکر میکنم ماکزیمم 50 مگاهرتز اینا بود ، شاید مدل خاصی باشه به کلاکش بیشتر هم باشه ولی اغلب محدود به 48 50 هست
FPSLIC:
این میکروکنترلری هست که با تراشه FPGA ترکیب شده ، جهت آشنایی با FPGA درحد مختصر باید اشاره کنم :
FPGA ها نسل جدید مدارهای مجتمع دیجیتال قابل برنامه ریزی هستند که عبارت FPGA از سر کلمه های Field Programmable Logic Gate Array گرفته شده ،سرعت اجرای توابع منطقی در FPGA ها بسیار بالا و در حد نانو ثانیه هست
البته واسه راه اندازی ال سی دی رنگی با سرعت قابل قبول نیازی به استفاده از FPSLIC نیست و Xmega گزینه مناسبی به شمار میره
AVR32Bits:
ااین گروه سری پرقدرتی هستند که تونایی پردازش حجم زیادی از اطلاعات رو دارند از قبیل DSP ها و ...
و ARM سری 32 بیت و 64 بیت :
تراشه هایی قدرتمند که امروزه شاهد استفاده این ها در انواع تبلت ها موبایل ها و ... هستیم و تا 600 700 مگاهرتز کلاک سی پی یو ، به راحتی یافت میشن ، دوست عزیز اگه قصد دارین با سری ARM ال سی دی رنگی که در اون پست بهش اشاره شده ران اندازی کنین ، میتونید از امکانات تخصصی ARM بهترین استفاده رو بکنین ، ARM ها از V1 تا v8-A طبقه بندی میشن که منظور من از sam 7 دراصل AT91sam7sXXX بود این مدل ورژن 3 به حساب میاد!!!ARMv3
با استفاده از sam 7 میتونید درحالت عادی تا 50 مگاهرتز ( با آورکلاک کردن میتونید فرکانس رو افزایش بدین ) واستون تامین کنه ، چون معماری براساس Risc دارن ، بهترین زبان واسه کار با اینا اسمبلی و بعد سی هست ،
درصورتی که تمایل دارین با این تراشه ی ال سی دی رنگی روران اندازی کنین باید تسلط نسبی روی برنامه نویسی میکروکنترلر ها داشته باشین و من توصیه میکنم با استفاده از کامپایلر Keil این کار رو انجام بدین ،
پروگرام کردن این میکرو ها نیاز به کمی تجربه داره البته توصیه میکنم حدالمقدور از j-tag استفاده نکنین (دنگ و قنگش زیاده )
به راحتی میتونید یک ال سی ری رو همراه تاچ پنل ، کنترل کنید از اونجایی که بحث زیادی داره میتونید از وبسایت eca.ir و بخش مجله نویز استفاده کنین یادمه تو یکی از شمارهاش یک ال سی دی رنگی 97 رو راه انداخته بود ، واسه الگو گیری کمکتون میکنه
امیدوارم مفید بوده باشه
ho3ein.3ven
شنبه 03 فروردین 1392, 20:09 عصر
سلام
هرچند که اشاره نکردین در چ مورد بیشتر توضیح بدم ولی ی توضیح کلی در اینباره میدم :
شما واسه کنترل ال سی دی های رنگی نیاز به یک پردازنده با فرکانس کلاک بالا دارین هرچند که با میکرکنترلر هایی با کلاک پایین هم این کار شدنی هست ولی سرعت نمایش به شدت تحت تاثیر فرکانس کاری سی پی یو میکرو شماست
معرفی اجمالی برخی از گروه های AVR & ARM
سری های 8 بیتی :
Tiny AVR :
این دسته میکروکنترل هایی با توان پردازشی پایین ، حافظه از 0.5 تا 16 کیلوبایت و در پک های 6 تا 32 پایه موجود هستند ، حداکثر کلاک عملیاتی که میتونن داشته باشن 8 مگاهرتز هست
MegaAVR :
4-512 کیلوبات حافظه فلش ، بسته بندی های 28 تا 100 پایه DIP ، SMD ، ... ،
این دسته فرکانس کلاک بالاتری نسبت به سری قبل دارند و توانایی پردازش ، حافظه ، امکانات جانبی بهتری را شامل میشوند
از بعضی از چیپ ست های این خانواده میتونین جهت راه اندازی ال سی دی رنگی استفاده کنین
ماکزیمم فرکانس کلاک هم 16 -20 مگاهرتز
32 bit :
Xmega AVR:
16-384 کیلوبایت حافظه ، بسته بندی های 44 و 64 و 100 تایی ،
قابلیت های کلیدی بیشتر نسبت به سری قبل البته درمورد کلاکشون فکر میکنم ماکزیمم 50 مگاهرتز اینا بود ، شاید مدل خاصی باشه به کلاکش بیشتر هم باشه ولی اغلب محدود به 48 50 هست
FPSLIC:
این میکروکنترلری هست که با تراشه FPGA ترکیب شده ، جهت آشنایی با FPGA درحد مختصر باید اشاره کنم :
FPGA ها نسل جدید مدارهای مجتمع دیجیتال قابل برنامه ریزی هستند که عبارت FPGA از سر کلمه های Field Programmable Logic Gate Array گرفته شده ،سرعت اجرای توابع منطقی در FPGA ها بسیار بالا و در حد نانو ثانیه هست
البته واسه راه اندازی ال سی دی رنگی با سرعت قابل قبول نیازی به استفاده از FPSLIC نیست و Xmega گزینه مناسبی به شمار میره
AVR32Bits:
ااین گروه سری پرقدرتی هستند که تونایی پردازش حجم زیادی از اطلاعات رو دارند از قبیل DSP ها و ...
و ARM سری 32 بیت و 64 بیت :
تراشه هایی قدرتمند که امروزه شاهد استفاده این ها در انواع تبلت ها موبایل ها و ... هستیم و تا 600 700 مگاهرتز کلاک سی پی یو ، به راحتی یافت میشن ، دوست عزیز اگه قصد دارین با سری ARM ال سی دی رنگی که در اون پست بهش اشاره شده ران اندازی کنین ، میتونید از امکانات تخصصی ARM بهترین استفاده رو بکنین ، ARM ها از V1 تا v8-A طبقه بندی میشن که منظور من از sam 7 دراصل AT91sam7sXXX بود این مدل ورژن 3 به حساب میاد!!!ARMv3
با استفاده از sam 7 میتونید درحالت عادی تا 50 مگاهرتز ( با آورکلاک کردن میتونید فرکانس رو افزایش بدین ) واستون تامین کنه ، چون معماری براساس Risc دارن ، بهترین زبان واسه کار با اینا اسمبلی و بعد سی هست ،
درصورتی که تمایل دارین با این تراشه ی ال سی دی رنگی روران اندازی کنین باید تسلط نسبی روی برنامه نویسی میکروکنترلر ها داشته باشین و من توصیه میکنم با استفاده از کامپایلر Keil این کار رو انجام بدین ،
پروگرام کردن این میکرو ها نیاز به کمی تجربه داره البته توصیه میکنم حدالمقدور از j-tag استفاده نکنین (دنگ و قنگش زیاده )
به راحتی میتونید یک ال سی ری رو همراه تاچ پنل ، کنترل کنید از اونجایی که بحث زیادی داره میتونید از وبسایت eca.ir و بخش مجله نویز استفاده کنین یادمه تو یکی از شمارهاش یک ال سی دی رنگی 97 رو راه انداخته بود ، واسه الگو گیری کمکتون میکنه
امیدوارم مفید بوده باشه
ممنون از توضیحات کاملتون.
حالا اگه ما بخوایم مثلا یه ماشین حساب بسازیم . چه جوریاست ؟ چه قطعاتی لازم دارم ؟ با چه زبونی می تونم واسش برنامه بنویسم ؟
من سی پلاس پلاس و سی شارپ و وی بی و اسمبلی رو بلدم.
mehran901
شنبه 03 فروردین 1392, 21:07 عصر
سلام مجدد ،
واسه ساخت ماشین حساب شما از ابتدایی ترین میکروکنترلر ها هم میتونین استفاده کنین :|
با توجه به طراحی ای که واسه مدارتون انجام میدین ی پردازنده انتخاب کنین .... Tiny میتونه باشه یا مثلا سری mega هم خوبه ( ی نمونه ارزون و ساده با امکانات خوب : Atmega8)
به کیپد نیاز دارین رگلاتور ولتاژ 5 (7805 رو پیشنهاد میکنم ) و ی سری قطعات جانبی بنا به نیاز مدارتون ، ( اینا دیگه پایه پایشه ) راستی ی ال سی دی کاراکتری هم میخواین! (البته بنا به نیازتون باید ال سی دی رو مشخص کنین )
زبان مورد استفاده که درجه اول بیشترین هماهنگی رو اسمبلی داره ولی کارهای حرفه ای با سی و بعضا بیسیک اجرا میشه
ازاونجایی که کارتون ی کار ساده ب حساب میاد زبان بیسیک و کامپایلر Bascom AVRگزینه مناسبی هست ، چراکه به سرعت میتونید با قواعدش آشنا بشین و بدون درگیر شدن با رجیستر ها میکرو ، در عین سادگی ، کار قدرتمندی رو اجرا کنین (البته زبان سی اگه بخواین میتونید از codevision استفاده کنین )واسه آموزش منبع تو اینترنت زیاد هست ولی کتابی که مورد نیاز همه میشه کتاب میکروکنترلر های AVR (البته اگه قصد استفاده از AVR رو دارین ) تالیف مهندس کاهه هست .... به عنوان یک رفرنس خوب کمکتون میکنه ...
و به ی مسئله هم اشاره کنم که میتونید قبل از اقدام به خرید قطعات و هزینه کردن ، مدارهای الکترونیک خودتون رو توسط Proteus شبیه سازی کنین ... مدارتونو طراحی ، برنامه ریزی ، و تحلیل کنین و سپس اقدام به ساختش کنین
امیدوارم مفید بوده باشهچون سوالتون خیلی کلی بود به کلیّات پرداختم
ho3ein.3ven
شنبه 03 فروردین 1392, 21:41 عصر
ممنون از شما . متاسفانه من اطلاعات خیلی خیلی کمی از الکترونیک دارم .
فکر نمی کنین برای من که اطلاعاتم تو این زمینه خیلی کمه یکم مشکل باشه بخوام یک ماشین حساب بسازم ؟
الان نرم افزار Proteus رو دارم دانلود می کنم.
تشکر از شما.
ho3ein.3ven
شنبه 03 فروردین 1392, 21:59 عصر
ببخشید شما خودتون تمامی مراحل ساختش رو بلدین ؟چون که از این مطالب توی اینترنت خیلی کم گیر میاد.
قبلا می خواستم یک لامپ ال ای دی رو با کامپیوتر روشن کنم هر جا گشتم چیزی پیدا نکردم.
mehran901
شنبه 03 فروردین 1392, 23:11 عصر
خواهش می کنم ...، آره عزیز من خودم الکترونیک تدریس می کنم اینجا ، خوشحال میشم بهتون کمک کنم ، درمورد خاموش روشن کردن ال ای دی به پی سی هم روش های مختلفی وجود داره .... کارسختی نیس...
mehran901
شنبه 03 فروردین 1392, 23:21 عصر
ممنون از شما . متاسفانه من اطلاعات خیلی خیلی کمی از الکترونیک دارم .
فکر نمی کنین برای من که اطلاعاتم تو این زمینه خیلی کمه یکم مشکل باشه بخوام یک ماشین حساب بسازم ؟
الان نرم افزار Proteus رو دارم دانلود می کنم.
تشکر از شما.
درواقع ، شما اگه هیچ اطلاعاتی هم از الکترونیک نداشته باشین واسه ساخت ماشین حساب توسط یک میکروکنترلر هیچ مشکلی ندارین ،؛ چرا که شما برنامه مینویسین بجای طراحی مدارات پرحجم الکترونیکی
و فقط نیاز به حداقلی از طراحی دارین
در ضمن برنامه پروتیوس رو میتونین با لایسنس و کرک ، کتابخانه ها و... از پی سی دانلود دانلود کنین
p30download.com
توسط این برنامه علاوه بر طراحی و شبیه سازی مدارات ، میتونید طراحی پی سی بی و سه بعدی سازی مدار رو هم انجام بدین ....نرمافزار فوق قدرتمند ترین گزینه دررابطه با شبیه سازی مدارات به حساب میاد و طراحانش سعی کردند هرچه بیشتر اون رو قابل لمس تر کنند ... بهطور مثال با فشردن کلید (شاسی ) کار خاصی صورت بگیرد یا روشن شدن ال ای دی و دور موتور را میتوانید با چشم کنترل کنید و...
ho3ein.3ven
یک شنبه 04 فروردین 1392, 01:21 صبح
سلام . متشکرم از شما.
دانلودش کردم . ولی خیلی کار باهاش سخته . من که اصلا نفهمیدم چی به چیه.
اگه ممکنه یکم راهنمایی کنین.
سپهر-111
یک شنبه 04 فروردین 1392, 09:27 صبح
سلام . متشکرم از شما.
دانلودش کردم . ولی خیلی کار باهاش سخته . من که اصلا نفهمیدم چی به چیه.
اگه ممکنه یکم راهنمایی کنین.
سلام دوست من
شما اول باید برنامه نویسی میکرو کنترولر را یاد بگیرید ، از همش راحتر کمپایلر بسکام هستش ، بعد که انشاله یاد گرفتی بری سراغ شبیه ساز پروتئوس .
همونطور که دوست عزیزمون اقا مهران فرمودن : (البته اگه قصد استفاده از AVR رو دارین ) تالیف مهندس کاهه هست .... به عنوان یک رفرنس خوب کمکتون میکنه . این کتاب عالی هستش
اینم فایل اموزش پروتئوس (http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://speher-001.persiangig.com/Protues%201.rar)
mehran901
یک شنبه 04 فروردین 1392, 18:11 عصر
در تکمیل صحبت های آقا سپهر باید عرض کنم ، جهت پرسش سوالات مربوط به الکترونیک و مخصوصا همین نرم افزار به فروم eca.ir یا بخش
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?119-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-Embedded
برنامه نویس مراجعه کنید ....
مطمئنا مشکلاتتون سریع تر رفع میشه
mehran901
یک شنبه 04 فروردین 1392, 18:24 عصر
اینم رو الان یافتم ، آموزش کدویژن و بسکام هست .... بدک نیس ، ابتدا من بسکام رو پیشنهاد میکنم که ب زبان بیسیک هست و درگیری با رجیستر ها رو ندارین.... بعدش کدویژن
http://www.iranled.com/forum/thread-24305.html
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.