PDA

View Full Version : حرفه ای: استفاده از عکس بجای خواص css !!!!!!!

omidabedi
دوشنبه 28 اسفند 1391, 18:57 عصر
سلام دوستان
اخیرا من چندتا قالب حرفه ای که تازه هم توسط شرکت های معتبر در این زمینه طراحی شده رو مورد بررسی قرار دادم
یک چیز خیلی برام سوال بر انگیز شده
اینکه :
چرا با وجود قابلیت های فراوان در css3 باز هم از عکس برای جلوه های ویژه استفاده میکنند !!!
مانند shadow box که زیر اون لایه یک سایه میندازه اما بازم اینا اومدن یک عکس ساختن برای ایجاد سایه

دلیلش چی میتونه باشه به نظرتون.
البته اینکه بگیم css3 رو بعضی مرورگرها پشتیبانی نمیکنه درست اما اونم فقط بعضیاشووووون که باز هم برای اون راه هست
ایا حجم اون کد از عکس بالاتر میره ؟؟؟!!!!!!!! :دی
ایا سرعت اجرای کد پایین میاد ؟؟
اگر کسی تجربیات دیگه ای در این ضمینه داره مطرح کنه
مرسی

pclordweb
دوشنبه 28 اسفند 1391, 19:28 عصر
به نظر بنده بزرگ ترین دلیلش ، شناخته نشدن برخی از کد های css3 برای مرورگر هاست. مخصوصا IE

omidabedi
دوشنبه 28 اسفند 1391, 19:32 عصر
درست اما اون هم راه داره مثلا میتونیم تو فایل css بگیم که اگر با مرورگر IE6 اومد بجای فلان کد این رو اجرا کن

pclordweb
دوشنبه 28 اسفند 1391, 19:40 عصر
درست اما اون هم راه داره مثلا میتونیم تو فایل css بگیم که اگر با مرورگر IE6 اومد بجای فلان کد این رو اجرا کن

خب حاجی بجای اینکه بیاد چند خط کد اضافه کنه میاد با یه هاوری یا یه عکسی چیزی این کارو میکنه.
البته دلایل دیگه ای هم داره که شاید من نمیدونم. ولی تو بارگذاری که فکر نکنم تائثیری داشته باشه.

mehbod.rayaneh
دوشنبه 28 اسفند 1391, 20:52 عصر
سلام
فکر میکنم اونجا با اون سراعتای اینترنت اونقدرا هم این مساله براشون مهم نیست!!!
شاید برای همین باشه ک از کد استفاده نمیکنن و راه ساده و مطمئن را انتخاب میکنن!!!
البته شاید ...

بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 28 اسفند 1391, 23:04 عصر
فکر نمی کنم علت خاصی جز اینکه یه مدت رسم شد با عکس طراحی می کردن و هنوز بین خیلی از طراح ها پابرجاست. خیلی ها که با عکس طراحی می کنن بیشتر گرافیست هستند . شاید هم بازار کار اونها ایجاب می کنه که پوستر گونه طراحی کنن . بالاخره اونها هم این مسائل و دارن ، فقط ما نیستیم ...

من هم گاهی این کارها رو بررسی می کنم برام سوال میشه ... و جوابی جز اینها پیدا نمی کنم.