ورود

View Full Version : سن بازنشستگی برنامه نویس

black_binary
جمعه 02 فروردین 1392, 20:29 عصر
سلام دوستان
بنده الارغم توصیه خانواده برای اشتغال در مراکز دولتی
وارد دنیای برنامه نویسی شده ام و همه دغدغه من رسیدن
به سنی هست که کارایی آدم کاهش میآبد.
آن زمان تکلیف چیست؟ منبع درآمد چگونه خواهد بود؟
امیدوارم با راهنمایی های امید بخش باعث دلگرمی شوید.

younes221
یک شنبه 18 فروردین 1392, 21:08 عصر
سلام ، دوست عزیز شما که نباید شب و روز پشت کامپیوتر بشینید و کد بزنید کمی هم به خودتون در طول روز استراحت بدین و ورزش کنید . تمرینات کششی و خوردن محصولات مقوی مخصوصا برای چشم هم فراموش نشه . با این کارهای ساده میتونید خیلی راحت کارایی خودتون رو افزایش بدین و مدت زمان بیشتری در اوج بمانید .

Mehdi Naderi
یک شنبه 18 فروردین 1392, 22:14 عصر
بنده الارغم توصیه خانواده برای اشتغال در مراکز دولتی
وارد دنیای برنامه نویسی شده ام و همه دغدغه من رسیدن
به سنی هست که کارایی آدم کاهش میآبد.
آن زمان تکلیف چیست؟ منبع درآمد چگونه خواهد بود؟
امیدوارم با راهنمایی های امید بخش باعث دلگرمی شوید
درآمدشو که بستگی به خودتون داره و استعداد و پشتکار
اما سن بازنشستگی شما همون سن ازدواجه

mpnetmpnet
جمعه 23 فروردین 1392, 00:58 صبح
سن بازنشستگی یک برنامه نویس!!! تا حالا بهش فکر نکرده بودم، ترسوندیم :چشمک:
من فکر میکنم برنامه نویسی یک دوره از کار یک تولید کننده نرم افزار باشه.
به نظر من پس از خبره شدن و کسب سرمایه باید به سراغ طراحی سیستم برید و در واقع چندین برنامه نویس رو مدیریت کنید.
البته به عنوان سرگرمی میشه همچنان ز گهواره تا گور کد زد.

اما اینکه برنامه نویس خودکفا باشید (ریسک بالا اما سرعت و فضای پیشرفت بیشتر) یا مشغول به کار در یک شغل دولتی (ریسک پایین و حقوق ماهیانه ثابت و البته بیمه و ... اما معمولا روزمرگی و جای پیشرفت کمتر) ، به روحیه شما و پذیرفتن معایب و مزایای هر کدوم بر میگرده.

پیروز باشی دوست عزیز.

eshpilen
جمعه 23 فروردین 1392, 10:44 صبح
خیلی اونایی که شغلشون بیشتر جسمی هست تا دوران پیری هم کار میکنن؛ مثلا مکانیک، لوله کش، برقکار، راننده و غیره.
بعد اونوقت برنامه نویسی که فعالیت فکریش بیشتره فکر نمیکنم دلیلی باشه که زودتر از کار افتاده بشه.
البته از این جهت که فعالیت بدنی نداره خب باید با مکمل های ورزش و تغذیهء مناسب جبرانش کنید.
همینطور مراقب چشم خودتون هم باشید. مجبور نیستید نوشته ها رو در همون سایز ریز بخونید. اصلا من نمیدونم چرا نوشته های توی کامپیوتر و اینا رو اینقدر ریز انتخاب میکنن. من همیشه اگر امکان تنظیم باشه (که اکثرا هست) سایز اونا رو کلی درشت میکنم تا از فاصلهء مناسب راحت بخونم و به چشمم فشار نیاد بابت خوندن. خوشبختانه در محتوای HTML و PDF و بعد ادیتور برنامه نویسی ‎Notepad++‎ که اکثر مطالعات منو تشکیل میدن، این کار خیلی راحته.

lmaghsoodi
سه شنبه 11 آبان 1395, 10:42 صبح
با سلام خدمت دوستان گرامی من هم از 20 سالگی وارد دنیای برنامه نویسی شدم ولی شرایط طوری بود که حرفه ای برنامه نویسی نکردم البته در سن 29 سالگی در یک شرکت به تنهایی با vb 6.0 برنامه می نوشتم، و بعد از آن و قبل از آنهم جسورانه خودم را درگیر پروژه های نرم افزاری می کردم و استعدادش را هم دارم. بعد از بیماری پدرم 4 سال از حرفه ای کار کردن فاصله گرفتم و یک ماه دیگر 36 ساله می شوم، در حال حاضر وارد یک شرکت تولید کننده نرم افزار شده ام و یک ماه است که پس از تست های مکرر مرا به عنوان برنامه نویس پذیرفته اند با دلفی و اس کیو ال، ولی دائم به من تیکه می اندازن که برای شروع برنامه نویسی و برای سمت یک کسی که باید در برنامه نویسی دوندگی کنه تا راه بیفته سنم زیاده، از روز اولم مدیر شرکت مشکلش با من این بود که من گفتم عشق به کار محدودیت ها را کنار می زنه،

در حال حاضر این صحبتها خیلی تو روحیه من تاثیر گذاشته و دائم به من می گن اینکه مدیر شرکت گفته برنامه نویسی سن داره راست گفته و سن بازنشستگی برنامه نویسی 37 38 سالگیه می خواستم نظر شما عزیزان را هم بدونم
با تشکر

mpnetmpnet
سه شنبه 11 آبان 1395, 13:34 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی من هم از 20 سالگی وارد دنیای برنامه نویسی شدم ولی شرایط طوری بود که حرفه ای برنامه نویسی نکردم البته در سن 29 سالگی در یک شرکت به تنهایی با vb 6.0 برنامه می نوشتم، و بعد از آن و قبل از آنهم جسورانه خودم را درگیر پروژه های نرم افزاری می کردم و استعدادش را هم دارم. بعد از بیماری پدرم 4 سال از حرفه ای کار کردن فاصله گرفتم و یک ماه دیگر 36 ساله می شوم، در حال حاضر وارد یک شرکت تولید کننده نرم افزار شده ام و یک ماه است که پس از تست های مکرر مرا به عنوان برنامه نویس پذیرفته اند با دلفی و اس کیو ال، ولی دائم به من تیکه می اندازن که برای شروع برنامه نویسی و برای سمت یک کسی که باید در برنامه نویسی دوندگی کنه تا راه بیفته سنم زیاده، از روز اولم مدیر شرکت مشکلش با من این بود که من گفتم عشق به کار محدودیت ها را کنار می زنه،

در حال حاضر این صحبتها خیلی تو روحیه من تاثیر گذاشته و دائم به من می گن اینکه مدیر شرکت گفته برنامه نویسی سن داره راست گفته و سن بازنشستگی برنامه نویسی 37 38 سالگیه می خواستم نظر شما عزیزان را هم بدونم
با تشکر

سلام و آفرین به همتت و میدونم چه حسی داری و چه شرایط سختی رو از نظر روحی گذروندی.
سن بازنشستگی برنامه نویس ۳۷ ۳۸؟! این استاندارد از کجا اومده؟! حتما اگر ۵۰ سالت بود میگفتن سن بازنشستگی ۵۲! جالبه تا چند سال پیش همه میگفتن زیر ۳۰ باید بذاری کنار!!!
یادمه یک شرکت رفتم و ازشون پرسیدم من برام دیره؟ ۲۷ سالم بود. و آقایی که مصاحبه میکرد گفت پیش از شما دو نفر سن ۴۳ اومدن برای استخدام برنامه نویسی! پیش از اون هم دوستی داشتم که توی شرکتی جاوا کار بود و وقتی بهش گفتم، انگار که حرف بی معنی زده باشم تعجب کرد و گفت الان همکار ما ۴۵ سالشه و داره کد میزنه چون باید پول در بیاره.
به نظر من رئیس و پرسنل اطراف شما باید شغلشونو عوض کنن چون اصلا دیدگاه آدمهای علاقمند به تکنولوژی و نگاه مدرن رو ندارن، شما محل کارتو عوض کن!
اما بعد از این مدت من به یک نتیجه ای رسیدم دوست عزیز، فکر میکنم ما توی ذهنمون دنبال بهانه میگردیم!
(ببین ما در واقع تقریبا اولین نسلی هستیم که به شکل کلان داریم این شغل رو توی دوران پیشرفته و مدرن طی میکنیم و حقیقتش تا انتهای این دوران کسی نمیتونه بگه بازنشستگیش چه زمانیه دقیقا، قول میدم خیلی از اون افرادی که به شما این حرفو میزنن هنوز به سن شما نرسیدن!)
اگر به این کار علاقمندی و زمینه کاریش هم برات فراهمه و موقع انجام دادنش احساس خوبی داری و درآمد مورد نظرت رو هم داری، ادامه بده چون شغل ایده آلته. تازه این برای شرایطیه که بخوای توی ۳۶ شروع کنی، شما که تازه قبلش کار کردی اونم به شکل رسمی حالا کارت گسسته بوده. مثلا اگر از ۲۰ سالگی حرفه ای کد زده بودی الان شغلت چی بود؟ برنامه نویس ارشد؟ طراح سیستم؟ شرکت نرم افزاری خودتو داشتی؟ دیگه شغلتو ادامه نمیدادی؟! پول از کجا در میاوردی؟ خوب الان قوی استارت بزن دو سال یا چهار سال دیگه برس بهش! نکنه واقعا میخوای توی ۳۷ بازنشست شی؟ چه شغل ایده آلی وووووو!
نکته دیگه اینکه وقتی شما وارد دنیای برنامه نویسی در ۲۰ سالگی شدی منابع به این فراوانی نبوده. الان چیزی رو که با یه سرچ راحت گیر میاد شما اون موقع باید کتاب ورق میزدی.
شما لاتینم سرچ کنی این حرفا هست و من توی همون سایتها هم دیدم کلی آدم اومدن گفتن سن برنامه نویسی اینه یا اونه بعد یکی اومده بود زیرش نوشته بود اینا مال توی اینجاست که حرف میزنید، توی شرکتها باید ببینید با چه سنی این کار رو انجام میدن!
خلاصه حرفم اینه که اگر این شغل، شغل ایده آل شماست که تازه ذهنتم محاسبه گر و باز نگه میداره تا بازنشستگی رسمی یعنی ۵۰ تا ۶۰ ادامش بده و تازه بعدشم اگر دوست داشتی باز تفریحی ادامه بده. اگرم شغل ایده آلت نیست شغلتو عوض کن، آخه ۳۶ ام سنه مرد حسابی ؛) ؟!!!
ادامه بده، موفق باشی :)

dele514
جمعه 14 آبان 1395, 00:07 صبح
http://javacup.ir/jc/%d8%a2%db%8c%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b9%d9%87-%d9%86%d8%b1%d9%85%e2%80%8c%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a 7%d8%b1-%d8%a8%d8%b9%d8%af-%d8%a7%d8%b2-%db%b3%db%b5-%db%b4%db%b0-%d8%b3%d8%a7%d9%84%da%af%db%8c/