View Full Version : جلوگیری از لود جی کوئری در بخشی از صفحه
mahdi.manian
جمعه 02 فروردین 1392, 22:54 عصر
با سلام.
دوستان راهی هست که بشه از لود جی کوئری و فایل های جاوااسکریپت در بخشی خاص از صفحه جلوگیری کرد؟
مثلا یک تگ html خاص یا یک کلاس php؟
با تشکر.
Variable
شنبه 03 فروردین 1392, 02:00 صبح
اگه میخای تو اسکریپتهای یک سایت که لود میشه و بهت نمایش داده میشه
دستکاری کنی.
اره میشه . مثلا بری تو کنسول مرورگر یه کدی بنویسی که اون اسکریپت خاص رو نال کنه. یا حذف کنه
mahdi.manian
شنبه 03 فروردین 1392, 13:03 عصر
نه ببینید من می خوام کلا فایل های جاواسکریپت که توی این صفحه اجرا میشن، روی تگ html خاص یا کلاس php یا متغیر خاصی تائیر نگذارن.
اگه کدشو بدید ممنون میشم.
بگذارید دقیق تر توضیح بدم. ما یک کامپوننت داریم که کلی فایل داره و همشون توی یک فایل اینکلود میشن. این فایل اصلی هم چند تا فایل جاوا و همچنین جی کوئری لود می کنه که باعث میشه همه جا لود بشن. حالا توی یک صفحه ای (که برای ارسال یک سری اطلاعات به دیتابس هست و تاریخ هم نیاز داره) در بخش تاریخ که در آن تقویم هم هست، از ایجکس استفاده شده و باعث میشه با هر تغییر در صفحه و هنگام ذخیره کردن آن برای ارسال اطلاعات به دیتابیس، تاریخ عوض بشه و تاریخ های عجیب غریب بیاید! این مشکل به خاطر این هست که با استفاده از ایجکس تاریخ عوض میشه و اگر اون فایل های جاوااسکریپت نباشن درست میشه. ولی خب نباشن هم یک مشکل دیگه پیش میاد! برای همین من می خوام اون فایل های جاواسکریپت در بخش تاریخ اجرا نشن یا ایجکس از اونجا حذف بشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید و کد های لازم را بگذارید.
mahdi.manian
شنبه 03 فروردین 1392, 13:56 عصر
منتظر دوستان هستم.
mahdi.manian
شنبه 03 فروردین 1392, 15:18 عصر
و الان که کنسول را بررسی کردم، دیدم که وقتی تاریخ تغییر می کنه، یک request به یک آدرس دیگه فرستاده میشه. من می خوام کاری کنم که اون فرستاده نشه. البته فقط اون و به جاهای دیگه کاری نداشته باشه.
به این آدرس می فرسته: index.php?option=com_my&view=item&task=extraFields&cid=1&id=
و عاملش هم این هست: jquery.min.js (line 2)
البته می خوام طوری بشه که این درست بشه ولی اگه کاربر تاریخ را تغییر داد، تاریخی که توسط کاربر نوشته شده در دیتابیس ذخیره بشه.
با تشکر.
mahdi.manian
شنبه 03 فروردین 1392, 16:31 عصر
حل شد. مشکل از یک فانکشن بود که با تغییر نام آن حل شد. احتمالا تداخل ایجاد کرده بوده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.