View Full Version : ساخت سیستم عامل مستقل
magnetsoft
شنبه 03 فروردین 1392, 01:03 صبح
سلام
می خواستم بدونم که برای نوشتن یک سیستم عامل مستقل از چه زبان های برنامه نویسی استفاده کنم؟
FastCode
شنبه 03 فروردین 1392, 02:17 صبح
اگر میخواهی بدونی
Assembly
C
C++
اگر میخواهی بنویسی من نیستم که ببینم ولی میتونی برای نوه هام تعریف کنی.اصلا کار ساده ای نیست.
hamidhws
شنبه 03 فروردین 1392, 03:40 صبح
سلام
می خواستم بدونم که برای نوشتن یک سیستم عامل مستقل از چه زبان های برنامه نویسی استفاده کنم؟
سلام دوست عزیز. نمیخوام حرفای دلسرد کننده بزنم چون ایمان دارم که هرچیزی شدنیه. اما یه نصیحت از داداش کوچیکت داشته باش , گاهی وقتا یک ایده ی کوچیک اما موثر میتونه یک تکنولوژی بزرگ اما تکراری رو شکست بده! (وقتی سرمایه یا امکاناتت اندازه غرب نیست باید به همون اندازه بیشتر خلاقیت خرج کنی)
prpe26
جمعه 09 فروردین 1392, 21:58 عصر
سلام دوست عزیز. نمیخوام حرفای دلسرد کننده بزنم چون ایمان دارم که هرچیزی شدنیه. اما یه نصیحت از داداش کوچیکت داشته باش , گاهی وقتا یک ایده ی کوچیک اما موثر میتونه یک تکنولوژی بزرگ اما تکراری رو شکست بده! (وقتی سرمایه یا امکاناتت اندازه غرب نیست باید به همون اندازه بیشتر خلاقیت خرج کنی)
اگر میخواهی بدونی
Assembly
C
C++
اگر میخواهی بنویسی من نیستم که ببینم ولی میتونی برای نوه هام تعریف کنی.اصلا کار ساده ای نیست.
من پایه اینجور پروژه ها هستم . معمولا حواشی زیادی مثل دو پست نقل قول شده دارند. به نظرم ابتدا کد یک سیستم عامل خوب (هرچیزی غیر از لینوکس که بعدها بتونی راحت کدبسته ش کنی) مثل FreeBSD رو مطالعه کنی و چندین بار تغییرش بدی و کامپایلش کنی. بعدش میتونی روی فورک دادن کدها هم فکر کنی :) .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.