View Full Version : کدنویسی خواندن وذخیره اطلاعات دردلفی 7 ازکارت هوشمندبااستفاده ازکامپونتtnt
khanboloky
شنبه 03 فروردین 1392, 03:47 صبح
باسلام
من یک کارت ازنوع هوشمندوهمچنین یکسری فایل dll موردنیازبرای کارت مربوطه دارم که مربوط به بخش درمان می باشد کامپونت tnt رانیزنصب کرده ام البته کارت خوان نیزدارم نیاز به کذ نویسی درمحیط دلفی 7دارم تا بتوانم اطلاعات کارت رابخوانم وذخیره کنم
BORHAN TEC
شنبه 03 فروردین 1392, 13:36 عصر
سلام
معمولاً تمام این موارد در راهنمای مربوط به دستگاهها وجود دارد. آیا این دستگاه CD و یا ... نداشت. در کل اولین راه کسب اطلاعات از شرکت سازنده و یا نمایندگی دستگاه هست. بعد از کسب این اطلاعات در صورتی که مشکل حل نشد می توانید اطلاعات مروبوطه و تکمیلی را در این پست قرار دهید تا با بحث و گفتگوی بیشتر با دوستان بتوانید مسئله را حل کنید.
موفق باشید...
khanboloky
شنبه 03 فروردین 1392, 14:11 عصر
باسلام وتشکرازتوجه شما
شرکت سازنده یکسری فایل dll ویکسری xmlدراختیارگذاشته ومی گویند بادلفی 2010 کارکنید وبرای دلفی 7 هیچ کمکی نمی کندبرنامه من دربخش درمان سالهاست بادلفی 7 تولیدشده ونیازکدنویسی دلفی7دارم
ایا این امکان هست یک کدنویسی بافایل های فرضی dll وxmlفرضی دراختیاراینجانب قراردهید؟
BORHAN TEC
شنبه 03 فروردین 1392, 15:10 عصر
فایل ReadMe.txt رو خوندم. طبق گفته اون فایل انجام این کارها خیلی راحته و فقط باید از Console Redirection استفاده کنید(البته اگر می خواهید پیامهای خطا و ... را متوجه شوید، در غیر این صورت می تونید از تابع ShellExecute برای اجرای فایل hc.exe استفاده کنید). اگر می خواهید پیامهای مربوطه را هندل کنید انجام این کار در حال حاضر خیلی راحته و بهتره که از کامپوننت TJvCreateProcess از مجموعه JVCL استفاده کنید(فکر می کنم تا الان 10 بار این را در همین سایت گفته ام!). این کامپوننت مثال هم داره. مثال ConsoleExample.dpr . با همین مورد مشکلتون حل میشه. برای پردازش اون فایل xml هم میتونید از مطالب منتشر شده در این رابطه استفاده کنید(مثلاً کتاب Mastering Delphi 7 و صدها مقاله و ویدئو و پرسش و پاسخ موجود در اینترنت).
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.