ورود

View Full Version : سوال: آیا شرکت سازنده دلفی در ایران نمایندگی دارد ؟

gholami146
یک شنبه 04 فروردین 1392, 13:55 عصر
با سلام خدمت همه دوستان خوبم ابتدا باید سال 92 را به شما عزیزان که خانواده دیگر من هستید تبریک عرض کنم و ثانیا سئوالی داشتم که امید وارم با مطرح شدنش این تاپیک حذف نشه
آیا شرکت سازنده دلفی در ایران دارای نمایندگی رسمی هست ؟
اگه نیست با اجازه اساتید !
من تازگی دلفی XE3 Update 2 رو دریافت کردم ولی مثل الباقی نسخه ها نیاز به مجوز داره
چه باید کرد ؟
ما هم که ایرانی و مثل همیشه بدون مجوز ؟
اگه کسی مجوز داره به ما هم بده لطفا:چشمک:

m2011kh
یک شنبه 04 فروردین 1392, 15:22 عصر
سلام همینطور عید رو به شما تبریک میگم.
به قول شما کسی تو ایران از برنامه ها قانونی استفاذوده نمیکنه.تو گوگل دنبال کرکش بگردید و یا از سایت شرکت سازنده سفارش بدید از طریق پست براتون ارسال میکنن.
موفق سربلند باشید.

Mmd

gholami146
یک شنبه 04 فروردین 1392, 15:39 عصر
متشکرم از راهنمایی شما دوست عزیز
من خودم تا به حالا کلی از تو اینترنت کرک واسش گرفتم ولی هیچ کدومشون جواب ندادن گفتم شاید یکی از دوستان که الان داره ازش استفاده میکنه یک لطفی به ما بکنه و به ما هم امکان استفاده از این برنامه رو عنایت کنه
البته واسه نسخه 17.0.4770.56661

مهران رسا
یک شنبه 04 فروردین 1392, 16:46 عصر
منظورتون اینه که میخواید نسخه اصلی رو خریداری کنید؟
بفرمایید : https://store.embarcadero.com/542/catalog/product.s2749/language.en/currency.USD/?id=HWFRfgrITI
1999 دلار(معادل 7 میلیون تومان) ناقابل

BORHAN TEC
یک شنبه 04 فروردین 1392, 16:56 عصر
خریدن دلفی؟؟؟ :گیج:
تا موقعی که ما رو تحریم میکنن نباید اینطوری خوشحالشون کنیم. حتی دانلود کد بسیاری از برنامه های رایگان و کدباز هم به روی ما بسته هست پس کاملاً حقشونه که از نسخه های غیر مجاز استفاده کنیم. تا موقعی که ما تحریم هستیم خواهشاً برای محصولات خارجی جو کپی رایت نگیردتون و فقط کپی رایت محصولات داخلی رو رعایت کنید!!! :عصبانی:
البته این رو فقط برای دوستان پولدار عرض کردم و الا بعید میدونم کسی 7 میلیون تومان پول برای یک نرم افزار خارجی که برای ما ساپورت هم نداره بده! :چشمک:
فعلاً از همین نسخه های غیر مجاز استفاده کنید و حالش رو ببرید!:لبخند:
اگر هم یه روزی مجبور شدیم کپی رایت رو رعایت کنیم(تقریباً بعیده!) و پول خرید دلفی رو نداشتیم میریم Qt کار می کنیم.
موفق باشید...

tomalaki
دوشنبه 05 فروردین 1392, 18:17 عصر
1999 دلار(معادل 7 میلیون تومان) ناقابل
خوشم میاد که نرخ روز دلار دستته :)

اگر هم یه روزی مجبور شدیم کپی رایت رو رعایت کنیم(تقریباً بعیده!) و پول خرید دلفی رو نداشتیم میریم Qt کار می کنیم.
موفق باشید...
Qt چیه دقیقا؟ ممنون

gholami146
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 16:10 عصر
ممنون
اما شاید منظور من بد رسیده من بابا کرک نسخه XE3 اپدیت دوم رو میخوام
ورژن اون هم اینه 17.0.4770.56661 البته باید به عرض برسونم خیلی کرک و پتچ گرفتم ولی هیچ کدومشون کار نکرده اون جوری مه من دوست دارم

tomalaki
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 17:01 عصر
فکر کنم صحبت از کرک . پچ و اینا اینجا ممنوعه! به زودی شاهد قفل شدنش خواهیم بود:لبخند:
ولی اگه میخوای بخری امروز بخر، یورو ارزون شده :لبخندساده:

MohsenB
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 21:00 عصر
سلام

نمیدونم چرا اونجایی که باید دنبالش بگردید (http://barnamenevis.org/showthread.php?279609) نمیگردید ؟؟؟؟!!!!

// آپدیت شد

Ananas
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 00:46 صبح
چون نمیدونه کجا باید دنبالش بگرده.

majidbestgame
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 01:10 صبح
سلام ک-رک آپدیت 2 دلفی ایکس ای 3 رو میخواید؟؟؟؟ من دارم خواستی پی ام خصوصی بده