View Full Version : سوال: چگونگی استفاده از master page های تو در تو
zimzim
یک شنبه 04 فروردین 1392, 21:48 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز . سال نو بر همه شما مبارک
من از یک master page استفاده کرده ام که فرض کنید inner master نام دارد و inner masterخوراک خودرا از یک master page دیگری که outer master نام دارد ، میگیرد . حالا صفحه ای ساخته ام که از inner master ارث می برد ولی در این صفحه content place holder وجود ندارد که محتویات را در آن قرار دهم و زمانی هم که به صورت دستی content place holder را قرار می دهم error می دهد .
لطفا مرا راهنمایی کنید که چگونه از master page های تو در تو استفاده کنم ؟
ممنون از لطفتون
mohammad973
دوشنبه 05 فروردین 1392, 11:48 صبح
دوست عزیز مگه میشه content place holder جواب نده !!! احتمالا در content place holder از runat="server" استفاده نکردی . من تست کردم و شد . همین که گفتم رو امتحان کن اگر درست نشد بگو تا با کد مثال برات بزنم.
hobab-theme
دوشنبه 05 فروردین 1392, 19:02 عصر
شما تو مستر کنترل ContentPlaceHolder دارید اصلا؟
mohammad973
سه شنبه 06 فروردین 1392, 03:27 صبح
ببین دوست من ، در masterPage اول که دارم ، این هیچ ، در Master Page داخلی هم که نیست ، خودت یکی بگذار . هیچ مشکلی پیش نماید . من باز تست کردم و دیدم که هیچ مشکلی نیست .
zimzim
سه شنبه 06 فروردین 1392, 11:40 صبح
در masterPage اول که دارم ، این هیچ ، در Master Page داخلی هم که نیست ، خودت یکی بگذار . هیچ مشکلی پیش نماید . من باز تست کردم و دیدم که هیچ مشکلی نیست . در master page داخلی هم content place holder می آید و مشکلی نیست . زمانی که یک page از این master page داخلی خوراک می گیرد content place holder ندارد و قسمت source آن به صورت زیر است :
<%@ Page Language="C#" MasterPageFile="~/MasterProduct.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="newnew.aspx.cs" Inherits="newnew" Title="Untitled Page" %>
<%-- Add content controls here --%>و وقتی هم که خودم content را اضافه می کنم error می دهد . و نمی دانم کجا باید عناصر مربوط به این صفحه را قرار دهم ؟
mohammad973
سه شنبه 06 فروردین 1392, 22:37 عصر
دوست عزیز ؛ ابتدا Master Page هات رو بساز و Content Place Holder هات رو بگذار ، بعد صفحات وبت رو بساز و اون ها رو به Master Page داخلیت وصل کن .
zimzim
سه شنبه 06 فروردین 1392, 23:38 عصر
من هم همین کار رو کردم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.