PDA

View Full Version : چند تایی پیشنهاد برای بهتر شدن



JaVa
دوشنبه 05 فروردین 1392, 00:16 صبح
سلام و خسته نباشید.

امروز توی سایت های انگلیسی داشتم یه گشتی میزدم بعد دو موضوع نظر رو جلب کرد گفتم پیشنهادش رو بدم اگه مدیران محترم سایت صلاح دیدن اینکارها رو اعمال کنند.

اولین موضوع:: بعضی مواقع هست که حجم ییشتر یک پست رو کدها اشغال کردن. در سایت codeproject (http://www.codeproject.com) برای هر قسمت کد دو تا دکمه گذاشتن یکی Collapse که برای جمع کردن کد ها هستن و دیگری هم Copy Code که قطعه کد مورد نظر رو کپی می کنه.
حالا این کار مریتی که داره اینه که اگه کسی می خواست یه پست رو بخونه مجبور به بالا پایین کردن صفحه نباشه و کافی رو دکمه Collapse کلیک کنه که صفحه (پست) کوچکتر بشه

نمونه (http://www.codeproject.com/Articles/16656/Manage-ASP-NET-Session-Variables-using-the-Facade)

وقسمت Copy Code که دیگه فکر نکنم نیاز به توضیح باشه :چشمک:


101850

مورد دیگه هم مربوط به سایت MSDN هست. اگه دقت کرده باشید وقتی یه موضوعی رو جستجو می کنیم علامت تیک سبز کنار تایپیکش خورده که مشخصا به معنی به جواب رسیدن تایپیک هست که اینجوری وقت کاربر در جستجو کردن دیگه تلف نمیشه و یه چیز دیگه اینه که پست مورد نظر هم سبز شده (اگه این موضوع رو پیاده کنید واقعا عالی میشه)

نمونه (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/windowsdeveloperpreviewgeneral/thread/2b8033fd-fd58-43b5-b9a8-7d5f716983d2)

یه موضوع دیگه ای که می خواستم بگم این کلمات کلیدی مربوط به Linq هست که تگه VB در تکس ادیتور شناسایی نمی کنه لطفا اصلاح کنید.

این موضوع دیگه آخریشه:قهقهه:

آقای کرامتی شما در ساین در صفحه ی شخصی Online هستید ولی اینجا (خودتود در تصویر ببینید)

101852

با تشکر

JaVa
سه شنبه 06 فروردین 1392, 14:22 عصر
مدیران محترم نمی خوان نظراتشون رو برای عملی کردن این موضوعات بیان کنند ؟

با تشکر