PDA

View Full Version : پشنهاد قیمت برای این سایت

hamed72900
دوشنبه 05 فروردین 1392, 00:50 صبح
سلام

دوستان راستش این اولین باری هستش که قراره به یه نفر یکی از تم هامو بفروشم . البته هنوز یکمش مونده
فعلا رو هاست fagig گذاشتمش تا اگه خوشش اومد هاست و دامین براش بگیرم .
راستش میخواستم بدونم نظرتون درموردش چیه و این که چی کار کنم بهتر شه و هم این که چه قیمتی باید به ایشون بدم .
خیلی ممنون . تو رو خدا منصفانه قیمت بدین نا امید نشم :افسرده: :چشمک:

طراحی با html , css , javascript , jquary
و برنامه نویسی با php

icreate.fagig.com

سعید کشاورز
دوشنبه 05 فروردین 1392, 01:09 صبح
اگه واقعا خودت با php نوشته باشی برو بالای 500
اما قالبش زیاد جالب نیست..
من وقتی منوی بالا رو که دیدم یه لحظه حس کردم این سایت واسه تولیدی پوشاکه یه جورایی شبیه شلوار لی میمونه..
به نظرم الان سادگی مد شده ..هرچی سایتت ساده تر باشه شیک تره..
یه سری طراحی هم که بهش میگن طرای Flat دربارش یه سرچی بزن..
ولی در کل سایت هایی که با php نوشته میشن بستگی به امکاناتش هم داره البته از 500 شروع میشن میرن بالا

hamed72900
دوشنبه 05 فروردین 1392, 01:15 صبح
اگه واقعا خودت با php نوشته باشی برو بالای 500
اما قالبش زیاد جالب نیست..
من وقتی منوی بالا رو که دیدم یه لحظه حس کردم این سایت واسه تولیدی پوشاکه یه جورایی شبیه شلوار لی میمونه..
به نظرم الان سادگی مد شده ..هرچی سایتت ساده تر باشه شیک تره..
یه سری طراحی هم که بهش میگن طرای Flat دربارش یه سرچی بزن..
ولی در کل سایت هایی که با php نوشته میشن بستگی به امکاناتش هم داره البته از 500 شروع میشن میرن بالا
خیلی ممنون از پاسختون
آره حیلیها میگن ساده قشنگتره . ولی دست خودم نیست :لبخند: . همش فکر کنم یه جورایی این جوری سایت لخت میشه :قهقهه:
چشم اون منو رو هم یه فکری واسش میکنم . حق با شماست
بازم ممنون

maktoom
دوشنبه 05 فروردین 1392, 01:40 صبح
سلام
توی کروم وسط صفحه نیست. تابخواد کامل لود بشه بهم ریخته نشون میده. حجم عکسات بنظر میرسه زیادن. متنات رو جاستیفای کن. فونت داخل عکست نامناسبه. زیادی هم بزرگه.
منوی بالای صفحه هم بنظر میرسه یه اشکال مختصری داره. چند بار مدام برو روش متوجه میشی.
ترجیحا لینکایی که به صفحات دیگه میرن رو شارپ بذار.

hamed72900
دوشنبه 05 فروردین 1392, 01:46 صبح
سلام
توی کروم وسط صفحه نیست. تابخواد کامل لود بشه بهم ریخته نشون میده. حجم عکسات بنظر میرسه زیادن. متنات رو جاستیفای کن. فونت داخل عکست نامناسبه. زیادی هم بزرگه.
منوی بالای صفحه هم بنظر میرسه یه اشکال مختصری داره. چند بار مدام برو روش متوجه میشی.
ترجیحا لینکایی که به صفحات دیگه میرن رو شارپ بذار.
خیلی خیلی ممنونم از پیشنهادتون
ولی اگه میشه یه قیمت هم بگین . ممنون

hamed72900
سه شنبه 06 فروردین 1392, 00:09 صبح
خیلی ببخشید ولی من گفته بودم در کنار پیشنهاداتتون یه قیمت هم بهم بگین چون خودم قیمتی مد نظرم نبود . عنوان مطلب هم همین بود ولی ...

SlowCode
سه شنبه 06 فروردین 1392, 12:47 عصر
سلام راستش به خاطر وضعیت قالبش نمیشه قیمت درست و حسابی گذاشت. شما اگه قالب رو متوسط کار کنی 500 تومن ولی هرچقدر خوشگل تر باشه قیمتش هم میره بالا. شما یه قالب جدید بزن تا دوستان قیمت بزارن. الان از لحاظ طراحی مشکلات زیادی داره، فاصله ها رنگ بندی ها و ... سعی کن سایتت وسط صفحه بیاد و اندازش بیرون نزنه! الان واسه من دکمه فیس--بوک بیرون افتاده! 20، 30 تا نمونه قالب رو خوب نگاه کن بعد ازشون الگو بردار و یه چیزی بزن که واسه کرم و کمپوست مناسب باشه.

hamed72900
سه شنبه 06 فروردین 1392, 12:52 عصر
ببخشید ولی من هم تو فایر فاکس و هم تو کروم چک کردم نه فاصله ها مشکلی داشت و نه چیزی به هم میریخت . منم اول میخواستم قالب رو مرتبط با طبیعت و کود و کمپوست بسازم ولی سفارش دهنده اینجوری نخواست.
من نمی دونم شما از چه مرورگری استفاده کردید . ولی در فاصله ها و رنگ هیچ مشکلی نیست

aliblue
سه شنبه 06 فروردین 1392, 14:54 عصر
کارت واقعا فوق العاده ست! فقط مشکل رزولیشن رو برطرف کن.
اون قسمت متحرک "notice شما هنوز وارد نشده اید" رو چطوری درست کردی؟کدش رو میشه بذاری؟چی سرچ کنم که به نمونه های مشابهش برسم؟
در مورد قیمت نمیتونم نظری بدم چون از قیمت ها اطلاعی ندارم.

Mohsen.
سه شنبه 06 فروردین 1392, 14:57 عصر
جناب hamed72900 لطفا ادب رو رعایت کنید. چون شما اومدی تاپیک زدی که بقیه بیان قیمت بدن, دلیل نمیشه که کل بچه های برنامه نویس بیان اینجا به قالب شما قیمت بدن.
من دیدم دو نفر از دوستان به قالب شما قیمت دادن و همینطور مشکلات قالب رو به شما گفتند. اما مثل اینکه شما خیلی دوست نداری بقیه ایراد کار شما رو بگیرند و زود ناراحت میشی

SlowCode
سه شنبه 06 فروردین 1392, 17:51 عصر
من ازتون یه قیمت خواستم . ولی هرکسی هر مشکلی که حتی نبود رو به این قالب نسبت داد . امروز خود سفارش دهنده ی قالب هم دیدش و گفت خیلی خوبه . من تو فایرفاکس ، کروم و اپرا چک کردم و هیچ مشکلی از نظر برنامه نویسی گرافیک نداشت . در زمینه ی php ش هم تمام مشکلاتشو بر طرف کردم . اون وقت شما ها حتی لایق قیمت دادن بهش هم ندونستینش . واقعا متاسفم چه زود می رنجی!! اگه گفتم ناقص نشون داده میشه منظورم این بود. http://upload7.ir/images/39799344529671207462.jpg
فضای خالی هم میگی نیست ولی اگه دقت کنی بین اسلایدر و اولین مطلب حدودا 3 سانت فاصله هست. فقط کاش جمله ولی هرکسی هر مشکلی که حتی نبود رو نمی گفتی.
ببین داداش من خب طبیعی که براش کلی زحمت کشیدی، خدا رو شکر که مشتریت پسندیده، ولی ما وقتی داریم میگیم فلان مشکل رو داره یا قالبت حرفه ای نیست از نظر یه مشتری که هیچی بلد نیست حرف نمی زنیم. مطمئن باش اون قدر قالب دیدم که وقتی مقایسه میکنیم قالب شما ضعیف تر از اونا به حساب میاد. کاملا هم طبیعی هست چون اونا گرافیست هستن کارشون اینه، کلی تحقیق کردن عمرشون رو گذاشتن.
دوستان هر چیزی میگن به خاطر خود شما میگن وگرنه ما مشتری شما نیستیم که با این حرفا چیزی به جیب بزنیم.