ورود

View Full Version : سوال: راه اندازی یه سایت شبیه اپارات خیلی کار سختیه؟!!!!!!!!!!با asp راحت تره یا php

CARIMAGE.IR
دوشنبه 05 فروردین 1392, 09:15 صبح
سلام.
راه اندازی یه سایت شبیه اپارات خیلی کار سختیه؟!!!!!!!!!!با asp راحت تره یا php

Beginner2013
دوشنبه 05 فروردین 1392, 10:13 صبح
سلام.کار سختی نیست فقط پول می خواد.پـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ول .
با PHP ارزونتر و با Asp.Net سرعت توسعه برنامت سریعتر خواهد بود.

CARIMAGE.IR
دوشنبه 05 فروردین 1392, 10:48 صبح
سلام.کار سختی نیست فقط پول می خواد.پـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ول .
با PHP ارزونتر و با Asp.Net سرعت توسعه برنامت سریعتر خواهد بود.
حدودا چقدر هزینه میبره؟

download69
دوشنبه 05 فروردین 1392, 15:28 عصر
پول دیتا سنترت خیلی میشه

اگر هاست قدرتی میخوای که خوب کاربرا رو ساپورت کنه فکر کنم ماهانه 200 تا 300 هزار تومانی رو باید بدی !!!

hobab-theme
دوشنبه 05 فروردین 1392, 18:47 عصر
پول دیتا سنترت خیلی میشه

اگر هاست قدرتی میخوای که خوب کاربرا رو ساپورت کنه فکر کنم ماهانه 200 تا 300 هزار تومانی رو باید بدی !!!
با عرض تبریک سال نو
به طور بسیار مختصر عرض کنم که همچنین سیستم هایی رو کسی روی هاست سوار نمیکنه. چرا؟
بخاطر استفاده زیاد از منابع سرور. در صورتی که روی هاست سوار بشه سریعا توسط سرور مسدود خواهد شد.

برای راه اندازی همچین سیستم هایی باید به فکر یه سرور کاملا اختصاصی و اجمالا قدرتمند بود

CARIMAGE.IR
سه شنبه 06 فروردین 1392, 10:00 صبح
با عرض تبریک سال نو
به طور بسیار مختصر عرض کنم که همچنین سیستم هایی رو کسی روی هاست سوار نمیکنه. چرا؟
بخاطر استفاده زیاد از منابع سرور. در صورتی که روی هاست سوار بشه سریعا توسط سرور مسدود خواهد شد.

برای راه اندازی همچین سیستم هایی باید به فکر یه سرور کاملا اختصاصی و اجمالا قدرتمند بود

از نظر هاست هیچ مشکلی ندارم.
برای اینکار صحبت کردم و سرور مورد نظر رو تهیه کردم.