ورود

View Full Version : کمکم کنید: اجرای یه فایل درون سیستم A از طریق سیستم B

runttx
دوشنبه 05 فروردین 1392, 16:03 عصر
سلام

سوال ::69:
- این مشکل مربوط به پروژه درس امنیت در شبکه هست که باید درستش کنم

how to run a process on another copmuter
how to run cmd computer A by computer B

فرض کنید ۲تا سیستم با هم در یک شبکه هستن. سیستم A یک پوشه را share میکند. میخوام وقتی توی سیستم B وارد پوشه share شده سیستم A رفتم وقتی یه فایل اجرایی رو اجرا کردم تو سیستم خودم (سیستم B) اجرا نشه و اون برنامه توی همون سیستم A اجرا یشه.

یا :

نمونه دیگرش این که با هر روشی که شد بتونم یه درخواست به سیستم A بفرستم و تو اون دستور یا اسکریپت مشخص کنم که مثلا cmd اجرا بشه درون سیستم A(مثال روشنی که میتونم براش بزنم اینه که مثلا از یه سیستم دستور shutdown داده میشه توسط dos یا هر برنامه دیگه و اون سیستم مقصد رو که درون شبکه هست رو خاموش میکنه)

نمونه مشابه کار بالا رو میخوام که از ی طریقی به سیستم دوم دستوری ارسال بشه که مشخصی بشه کدوم برنامه توی سیستم دوم اجرا بشه.

اگه دوستان روشی رو میشناسن ممنون میشم راهنماییم کنن. ::69:::69::

اگه جایی از حرفام ابهام داشت یا سوالی داشتید بگید تا کامل تر توضیح بدم

مچکر

maktoom
دوشنبه 05 فروردین 1392, 20:07 عصر
سلام
با زبان jade می تونید اینکار رو انجام بدید. jade مبتنی بر جاواست و کارش MIMD هستش. مشخصا یکی از کاربرداش اینه که می تونید یه عامل رو داخل یک محیط بهمراه سورسش بفرستید و اون عامل با سورسی که همراهشه یه سری کار انجام بده و به شما خروجی خواسته شده رو بده. مزیت اینه که حتی بعد از قطع ارتباط اون عامل کار خودش رو انجام میده و بعد از اولین ارتباط اطلاعات رو می تونه بفرسته. jade یه پی د یاف مرجع داره که با جستجو می تونید پیداش کنید. بطور کلی یه کتابخونه جاواست که می تونید به نت بینز هم اضافش کنید و باهاش کار کنید.
این یکی از ابزارهای این کاره. حتما ابزارهای دیگه ای هم هست.

runttx
سه شنبه 06 فروردین 1392, 03:00 صبح
سلام دوست عزیز maktoom

ازت خیلی خیلی ممنون که وقت گزاشتی و راهنمایی کردی

زبان java agent development environment رو هم دیدم . روشی نیست که بتونه به من در این پروژه کمکی کنه.

برای توضیحات بیشتر باید بگم که :

فرض کن شما یه پوشه رو برا من share میکنی و یه فایل اجرایی توش میزاری. حال من پوشه share شده شما رو از طریق سیستم خودم باز میکنم(سیستم من و شما با هم در یک شبکه هستیم). حال میخوام یه کاری کنم که وقتی روی فایل اجرایی دابل کلیک کردم توی سیستم شما باز بشه نه توی سیستم خودم.

یا اینکه:

از هر طریقی که بشه یه فایل 1kb رو روی سیستم دوم بقرستم و دستور بدم که اجرا بشه

اگه راهنمایی داری خوشحال میشم
از دیگر دوستان باتجربه هم میخوام راهنمایی کنن . مدیران کمک

maktoom
سه شنبه 06 فروردین 1392, 09:07 صبح
راستش بنظرم با jade میشه اینکار رو کرد. اما فکر می کنم jade واسه کاری که شما می خواید زیادی ضمخته!
یعنی باید کلی با کتابخونش ور برید تا یادش بگیرید. وگرنه کد جاواست که بهتون امکان هر کاری(از جمله کاری که می خواید) رو بهتون میده.

Mask
سه شنبه 06 فروردین 1392, 20:01 عصر
سه راه رو پیشنهاد میکنم :
1-باید دنبال مباحث Telnet بگردید.
2-اگرم برنامه نویسی بدونید. کافیه یه برنامه بنویسید بر روی سیستم B و از سیستم A بهش کانکت بشید و هر کاری خواستید بگید تا براتون انجام بده.
3- از ابزار قدرتمند Pstools استفاده کنید که از سبک wmi استفاده میکنه و محصول خود مایکروسافته.

runttx
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 20:22 عصر
سلا Gold عزیز

از پیشنهادات خیلی ممنون دوستم

راه اول که نمیشه چون پورت ۲۱ اون بسته هست و من دسترسی ندارم که باز کنم

راه دوم اینکه باز من به اون سیستم دسترسی ندارم که بخوام برنامه خودمو توش ران کنم و بعدش از طریق سیستم خودمم به برنامه خودم کانکت بشم

راه سوم بهترین پیشنهاد بود که متاسفانه داءم خطای Access Denied میده . ارتباطات شبکه هم بررسی کردم هیچ مشکلی تو ارتباط ندارم . اگه تو این برنامه بتونی این خطا رو بهم راهنمایی کنی کمک بزرگی کردی. در ضمن اگه اطلاعاتی در مورد wmi داری ممنون میشم Refrence بدی. میخوام ببینم میشه خودم یه همیچین برنامه ای رو بنویسم یا نه.

خیلی بزرگواری

Mask
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 12:10 عصر
خواهش میکنم.

در مورد wmi داری ممنون میشم Refrence بدی.
بهترین منبع msdn هستش.