runttx
دوشنبه 05 فروردین 1392, 16:03 عصر
سلام
سوال ::69:
- این مشکل مربوط به پروژه درس امنیت در شبکه هست که باید درستش کنم
how to run a process on another copmuter
how to run cmd computer A by computer B
فرض کنید ۲تا سیستم با هم در یک شبکه هستن. سیستم A یک پوشه را share میکند. میخوام وقتی توی سیستم B وارد پوشه share شده سیستم A رفتم وقتی یه فایل اجرایی رو اجرا کردم تو سیستم خودم (سیستم B) اجرا نشه و اون برنامه توی همون سیستم A اجرا یشه.
یا :
نمونه دیگرش این که با هر روشی که شد بتونم یه درخواست به سیستم A بفرستم و تو اون دستور یا اسکریپت مشخص کنم که مثلا cmd اجرا بشه درون سیستم A(مثال روشنی که میتونم براش بزنم اینه که مثلا از یه سیستم دستور shutdown داده میشه توسط dos یا هر برنامه دیگه و اون سیستم مقصد رو که درون شبکه هست رو خاموش میکنه)
نمونه مشابه کار بالا رو میخوام که از ی طریقی به سیستم دوم دستوری ارسال بشه که مشخصی بشه کدوم برنامه توی سیستم دوم اجرا بشه.
اگه دوستان روشی رو میشناسن ممنون میشم راهنماییم کنن. ::69:::69::
اگه جایی از حرفام ابهام داشت یا سوالی داشتید بگید تا کامل تر توضیح بدم
مچکر
سوال ::69:
- این مشکل مربوط به پروژه درس امنیت در شبکه هست که باید درستش کنم
how to run a process on another copmuter
how to run cmd computer A by computer B
فرض کنید ۲تا سیستم با هم در یک شبکه هستن. سیستم A یک پوشه را share میکند. میخوام وقتی توی سیستم B وارد پوشه share شده سیستم A رفتم وقتی یه فایل اجرایی رو اجرا کردم تو سیستم خودم (سیستم B) اجرا نشه و اون برنامه توی همون سیستم A اجرا یشه.
یا :
نمونه دیگرش این که با هر روشی که شد بتونم یه درخواست به سیستم A بفرستم و تو اون دستور یا اسکریپت مشخص کنم که مثلا cmd اجرا بشه درون سیستم A(مثال روشنی که میتونم براش بزنم اینه که مثلا از یه سیستم دستور shutdown داده میشه توسط dos یا هر برنامه دیگه و اون سیستم مقصد رو که درون شبکه هست رو خاموش میکنه)
نمونه مشابه کار بالا رو میخوام که از ی طریقی به سیستم دوم دستوری ارسال بشه که مشخصی بشه کدوم برنامه توی سیستم دوم اجرا بشه.
اگه دوستان روشی رو میشناسن ممنون میشم راهنماییم کنن. ::69:::69::
اگه جایی از حرفام ابهام داشت یا سوالی داشتید بگید تا کامل تر توضیح بدم
مچکر