PDA

View Full Version : درخواست آموزش advace installer فارسی



rezaei_y
سه شنبه 06 فروردین 1392, 18:57 عصر
با سلام به همه اساتید

کسی از دوستان آموزش فارسی کار با advance installer رو نداره

دوستانی که به صورت حرفه ای با این نرم افزار کار کردن ممنون میشم راهنمایی کنید

RED-C0DE
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 07:48 صبح
آموزش نه ولی 1 ساعت زمان بذارید و بسازید روال کارش دستتون می یاد

جدا از این, کجاش مشکل دارید؟

rezaei_y
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 13:51 عصر
دوست عزیز من باهاش کار کردم حتی فایل نصب چندتا از پروژه هامو با همین نرم افزار ایجاد کردم ولی یه جاهایی شو سر در نیاوردم

مثلا پیش نیازهایی که برای نصب نیاز هست رو اضافه کردم ولی توی اون صفحه تنظیماتش زیاد سر در نیاوردم اینکه از condition استفاده کنه و میره از مقادیر رجیستری استفاده میکنه

RED-C0DE
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 23:21 عصر
موقع نصب پیش نیاز اگه شرایط تعیین شده در بخش Supported Windows Version مهیا نباشه براش ک پیش نیاز مورد نظر رو ignore می کنه (بدون اعلام خطا و اخطار)
اما اگه شرایط مربوط ب سیستم عامل (32 و 64 بیتی، نوع سیستم عامل ، ورژن سرویس پک) مهیا بود ادامه کار داده می شه:

در بخشی ک همنام با خود tabPage هم هست (Install Conditions) می تونین تعیین کنید ک :

همیشه پیش نیاز رو نصب کن (بدون توجه ب اینکه از قبل ممکنه نصب بوده باشه یا خیر) Always Install Prerequisites
چک کن اگر ک نصب نیست ، نصبش کن Install prerequisite based on conditions (ک توضیح می دم)


با حالات مختلف می شه چک کرد ک پیش نیاز از قبل نصب هست یا خیر. مثلا وقتی برای بار اول شما پیش نیاز مربوط ب SqlServer 2008 r2 Express رو نصب کنید ، مثل خیلی از نرم افزارای دیگه در رجیستری کلید و مقدار اضافه و ویرایش می کنه. ک 3 جا بصورت خاص هستن ک می شه از روشون فهمید ک اولا آیا sqlserver 2008 نصب هست و دوما اگه هست دقیقا چ نسخه و build ای از اون نصب هست




HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server\100\Bootstrap R2\CurrentVersion\Version
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server 2008 Redist\SQLNCLI10\1033\CurrentVersion\Version
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server Native Client 10.0\CurrentVersion\Version


حالا تو اون بخشی ک شما پرسیدین می شه مثلا گفت ک اگه 3 آدرس بالا و در واقع 3 مقدار بالا اولا اگر موجودن، دوما اگر ورژنشون مثلا 10.52.4000 یا بالاتر هست اونوقت یعنی اینکه پیش نیاز مورد نظر ما (در اینجا microsoft sql sever 2008 r2 express) نصب هست رو سیستم. و درنتیجه می شه از نصبش صرف نظر کرد و ادامه کار رو انجام داد..

همینطور می شه چک کرد ک اگه فلان کلید در رجیستری موجود بود
یا فلان فایل در فلان آدرس (یکسری آدرس سیستمی هم در اینجا می شه تعیین کرد مثل %windir%) موجود هست یا اگه هست با چ آدرسی (مثل رجیستری)

البته همونطور هم ک دیدین جزئیات زیاد داره و همه جور حالت و شرط می شه برای وضعیت های مختلف تعیین کرد..
و در نهایت ترکیب این روشها رو هم می تونیم داشته باشیم...

--
بعضی از پیش نیازها رو ک خود advanced installer داره ، این شرایط رو هم در خودش داره
اگه چیز خاصی مد نظرتون هست می شه ب روشهای مختلف فهمید این روال رو براش

----
ورژنی ک من صحبت می کردم بر طبق اون ، advanced installer 9.8 هست

lizard.tiny
دوشنبه 08 مهر 1392, 23:12 عصر
سلام
توی این نرم افزار چطور میشه تعریف کرد موقع نصب از توی فایل setup چند تا برنامه رو اجرا کنه ؟
مثلاً ستاپ نت فرام وورک رو بزارم توش و خودش موقع نصب نرم افزار اصلی اونو اجرا کنه و نصب کنه

negar.rafie
دوشنبه 08 مهر 1392, 23:15 عصر
داخل سایت لرن فایلز موجود هستش
http://learnfiles.com/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%BE-setup-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85-2.html

lizard.tiny
سه شنبه 09 مهر 1392, 00:08 صبح
ممنون
اما در این موردی توی اون آموزش اشارع ای نشده

lizard.tiny
سه شنبه 09 مهر 1392, 22:31 عصر
مشکل رو حل کردم
حالا یه مشکل جدید دارم
قسمتی که روی نرم افزار لایسنس میزاره و لایسنس رو بصورت آنلاین از سرور میخونه رو چطور فعال کنم ؟
فایل php رو از سایت نرم افزار همراه با بانک اطلاعاتیش دانلود و نصب کردم اما جواب نمیده!
کسی میدونه مشکل چیه ؟