View Full Version : کدام نحوه اتصال بهتر است
saviorperi
سه شنبه 06 فروردین 1392, 20:40 عصر
سلام دوستان
شاید سوالم ساده باشه ولی خوب بهتره بپرسم و مطمئن بشم
من میخوام یک سایتی با ASP.NET MVC طراحی کنم، یک پایگاه داده دارم که در هر نمایش سایت باید اطلاعاتی از اون خونده بشه، در کامپیوتر خودم این پایگاه داده رو به صورت فایل mdf دارم و نمیدونم رو سرور هم همینجوری آپلود کرده و بهش متصل بشم یا رو SQL Server هاستم یک پایگاه داده ایجاد کرده و اینو توش بریزم و در سایتم به اون متصل بشم.
به نظر شما کدوم روش بهتر هستش ؟ (از نظر سرعت، امنیت و ...)
Ehsani2006
یک شنبه 11 فروردین 1392, 08:36 صبح
سلام
وقتي سايت رو ميخواهي روي هاستت آپلود كني قسمتي در پنل مدريتي هاستت هست كه اجازه ميده ديتابيست رو Restore يا Attach كني. به اين ترتيب در نوشتن Connection String هم بايد به صورت دقت كني كه DataSourse رو روي (local) تنظيم كني .
موفق باشي .
saviorperi
یک شنبه 11 فروردین 1392, 09:21 صبح
سلام
وقتي سايت رو ميخواهي روي هاستت آپلود كني قسمتي در پنل مدريتي هاستت هست كه اجازه ميده ديتابيست رو Restore يا Attach كني. به اين ترتيب در نوشتن Connection String هم بايد به صورت دقت كني كه DataSourse رو روي (local) تنظيم كني .
موفق باشي .
ممنون دوست عزیز، پس شما پیشنهادت اینه که از روش دوم استفاده کنم، یعنی یک پایگاه داده روی SQL Server داشته باشم
Ehsani2006
یک شنبه 11 فروردین 1392, 12:03 عصر
سلام . بله
حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 11 فروردین 1392, 23:12 عصر
سلام
دوست عزیز فایل MDF همون فایل Data مربوط به SQL Server هست و کافیه شما در روی هاست اونو Attach کنید و نیاز به هیچ تنظیمات خاصی نداره.
saviorperi
دوشنبه 12 فروردین 1392, 10:07 صبح
سلام
دوست عزیز فایل MDF همون فایل Data مربوط به SQL Server هست و کافیه شما در روی هاست اونو Attach کنید و نیاز به هیچ تنظیمات خاصی نداره.
ممنون از پاسختون، فقط من به یک نتیجه ای رسیدم، اینکه SQL Server هاست هم وقتی یک پایگاه داده ایجاد میکنیم براش فایلی در یک پوشه میسازه، و در هر درخواست اطلاعات رو از اون فایل پایگاه داده میخونه، خوب حالا اگه ما فایل mdf که داریم رو به سرور attach کنیم در واقع مثل اینکه یک پایگاه داده با آدرس دلخواه خودمون تعریف کردیم و در سرعت دسترسی با پایگاه داده هایی که خود SQL Server ایجاد کرده هیچ تفاوتی نداره، دوستان اگه این مطلب اشتباه هستش لطفا تصحیحش کنید.
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 12 فروردین 1392, 12:16 عصر
ببینید دوست عزیز ، این فایلی که خود Visual Studio برای شما ایجاد میکنه در واقع همون دیتابیس رو ایجاد میکنه ولی به جای اینکه دائم در SQL Server ، اونو Attach کنه در هربار اتصال به SQL Server متصل میکنه و باهاش کار میکنه.برای هاست نیز شما میتونید دیتابیسی که ایجاد کردید رو حذف کنید و فایلهای MDF,LDF رو از سیستم خودتون اونجا کپی کرده و attach کنید.
در واقع این دوتا هیچ فرقی باهم ندارند و جفتشون از فایلهای SQL Server هستند و در واقع یک کارو انجام میدهند فقط نحوه فراخوانی آنها تفاوت داره .
farhad_shams
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 12:32 عصر
با سلام
من از نظر فنی دقیق نمیدونم کدوم روش بهتره، ولی از نظر تجربی که به من ثابت شده است ، روش دوم (اتصال از طریق هاست ) بهتر بوده است چون هم از نظر سرعت و هم از نظر امنیت برتری داشته است
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.