View Full Version : سوال: راهنمایی یک مبتدی
rosha68
سه شنبه 06 فروردین 1392, 21:42 عصر
سلام
من باید یه نرم افزار انبار تحت وب طراحی کنم. ولی اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم. یعنی نمیدونم فرق یه نرم افزار تحت وب با یه وب سایت چیه؟ یا اینکه از چه زبانی استفاده کنم بهتره asp با sql server یا php با mysql. ممنون میشم از اساتید اگر راهنماییم کنن.
omidabedi
سه شنبه 06 فروردین 1392, 22:18 عصر
واقعا که
شما سفارش گرفتی هنوز فرق....
rosha68
سه شنبه 06 فروردین 1392, 22:39 عصر
واقعا که
شما سفارش گرفتی هنوز فرق....
من دانشجو هستم سفارش کجا بود بنده ی خدا
omidabedi
سه شنبه 06 فروردین 1392, 22:54 عصر
opps
ببخشید
اینم بگم که اینجور ادما هم زیادناااا
بسته به وقتت باید پیش بری
1.در مورد php و asp تحقیق کن
من php رو انتخاب میکنم با mysql
بسته به وقتت میتونی از پایه بشینی کلاس هاتو بنویسی برای کار ها (به اینگونه برنامه نویسی برنامه نویس شی گرا (oop) میگوییند که برای این استفاده میشه که نخوایم برنامه های تکراری بنویسی یکبار بنویسی و همه جا استفاده کنی ) یا اینکه اگر وقت نداری همینجوری یه پروژه تحویل بدی
برای این کارت زبان کدنویسی html و css
و زبان برنامه نویسی php و mysql نیاز داری
هر برنامه یه نما (interface) داره و یک برنامه پشته پرده
نما رو با css و html تدارک میبینی
اما برنامه...
یکسری داده داری که باید تحقیق کنی ببینی دقیقا برنامه ی انبارداری چه چیزهایی نیاز داره و بر اساس اون برنامتو بنویسی
خروجی رو نمایش یا از اون استفاده و در دیتابیس با زبان mysql (کوئری نویسی) در پایگاه داده ذخیره کنی
این بیسش بود
شما شروع کن ما کمکت میکنیم
//
وب سایت یک نرم افزار تحت وب است .
بازم بابته پیش قضاوتیم عذرخواهی میکنم
rosha68
سه شنبه 06 فروردین 1392, 23:10 عصر
بسیار سپاسگزارم
maktoom
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 10:29 صبح
سلام مثه اینه که واسه ناهار فکر این باشیم چی دوست داریم بخوریم. بعد بریم ببینیم از لوازمش چیا رو داریم!
بهتره ببینید قصد دارید چی رو یاد بگیرید. و چه ابزاریش رو در نزدیکی دارید.
php در خیلی جاها حضور داره و اصولا ترکیب خوبی محسوب میشه. البته بشرط اینکه دنبالش رو بگیرید نه بین کار رها کنید.
rosha68
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 10:42 صبح
این نرم افزار یه یوزر اینترفیس ویندوزی میخواد؟ این چی هست؟ اگه بخوام برای استفاده ازش مثل یه نرم افزار عمل کنه یعنی یه icon داشته باشه و از روی اون اجرا بشه نه اینکه بخوام برای استفاده ازش از browser استفاده کنم باید چی کار کنم؟ شرمنده اگر سوالام مسخره و پیش پا افتادس.
SlowCode
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 11:04 صبح
این نرم افزار یه یوزر اینترفیس ویندوزی میخواد؟ این چی هست؟ اگه بخوام برای استفاده ازش مثل یه نرم افزار عمل کنه یعنی یه icon داشته باشه و از روی اون اجرا بشه نه اینکه بخوام برای استفاده ازش از browser استفاده کنم باید چی کار کنم؟ شرمنده اگر سوالام مسخره و پیش پا افتادس.
منظورت از نرم افزار وب هست؟ نه کلا واسه وب تنها پیش نیاز یه سیستم عامل و یه مرورگر هست.
شما تکلیفت رو مشخص کن، تحت وب میخوای یا دسکتاپ؟
تحت وب خب معلومه باید با مرورگر اجرا بشه و کاربردش فرق داره، مثلا دسترسی هات کمتره و فقط به کش و کوکی مربوط به سایتت دسترسی داری. ولی تو دسکتاپ همه سیستم تو دستته نیازی به اینترنت نیست.
خلاصه با هم فرق دارن.
شما بگو چی میخوای؟
rosha68
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 11:21 صبح
:لبخندساده: تحت وب من یه چیز میخوام مثلا عین یاهو مسنجر. مگه یه نرم افزار تحت وب نیست؟ ولی یه واسط کاربری داره و مرورگر نمیخواد.
omidabedi
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 11:30 صبح
نه اون یه نرم افزار تحته ویندوزه که با وب ارتباط برقرار میکنه
با زبان های پایه باید نوشته بشه و تحت ویندوز مثل C++
behrozi.ir
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 11:43 صبح
نه اون یه نرم افزار تحته ویندوزه که با وب ارتباط برقرار میکنه
با زبان های پایه باید نوشته بشه و تحت ویندوز مثل C++
با ++C دو سال طول میکشه بنویسی.
#C بهترین گزینه هستش برای این کار (هم تحت ویندوز و هم تحت وب)
و اگر هم پایه ++C خیلی خوبه ، میتونی Java را انتخاب کنی ، چون اکثر سیستم های اتوماسیون حرفه ای (سازمانی ، اداری و ...) اکثرا با این زبان نوشته میشوند (به دلیل سازگاری 100 درصد با پایگاه داده اوراکل و چند مورد دیگر)
از این به بعد هم تالار را درست انتخاب کن تا سریع تر به جواب برسی
refugee
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 14:03 عصر
خب مسلما یک نرم افزار تحت وب با یه سایت کلی فرق میکنه ... ( یه جورایی بعضی از سی ام اس هاش یکی است .
پیشنهاد بنده استفاده از PHP و MY SQL است . ( به نظرم بهتره )
موفق باشید .
rosha68
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 15:40 عصر
خوب چه فرقی میکنه؟ اگه بگین شاید لازم نباشه من یه نرمافزار ویندوزی تعاملی با وب درست کنم. به جای یه نرم افزار تحت وب
refugee
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 17:01 عصر
ببینید اولا خودتون دارید میگید نرم افزار انبار , خب شما از یه نرم افزار انبار توقع بیشتری داری ( امکاناتش زمین تا اسمان با یه سایتی که فقط مطلب میذاره و عکس و .. فرق میکنه )
برای درک بهتر شما یه سایت با وردپرس و یا جوملا و .. درست کنید ( هاست های رایگان است مثل گیگ فا ) بعد متوجه میشین که یه سی ام اس اختصاصی نیازه برای نوشتن انبار .
امکاناتش مثل حساب کتاب - چک ها - نقدینگی ها , موجودی انبار و ... کلی متفاوته .
اما تو یه سایت فقط شما مطلب میبینید و ابزار هایی در همین زمینه کاری ..
امیدوارم مفهوم رو رسانده باشم .
موفق باشد
omidabedi
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 01:05 صبح
ببینید اولا خودتون دارید میگید نرم افزار انبار , خب شما از یه نرم افزار انبار توقع بیشتری داری ( امکاناتش زمین تا اسمان با یه سایتی که فقط مطلب میذاره و عکس و .. فرق میکنه )
تو سایت فقط مطلب و عکس میزارن ؟؟
قابل توجهتون زبان های تحت ویندوز زبان های متوسط هستند اما php جزء زبانهای پیشرفته محسوب میشه
هر کاری که تصورشو کنی میشه با php انجام داد
با js میتونه ارتباط برقرار کنه و خیلی هم انعطاف پذیره
و....
برای درک بهتر شما یه سایت با وردپرس و یا جوملا و .. درست کنید ( هاست های رایگان است مثل گیگ فا ) بعد متوجه میشین که یه سی ام اس اختصاصی نیازه برای نوشتن انبار .
cms اختصاصی به این سادگیا نیست که یه نفر بشینه 10 روزه درستش کنه
سایت ثیت اطلاعات املاک به این عظمت نمیشه بهش بگی cms البته بازم اگر بخوایم بر اساس تعریف cms بگیم خوب میشه گفت بچه cms
امکاناتش مثل حساب کتاب - چک ها - نقدینگی ها , موجودی انبار و ... کلی متفاوته .
اما تو یه سایت فقط شما مطلب میبینید و ابزار هایی در همین زمینه کاری ..
چی بگم ؟؟
چرا اینقدر php رو دسته کم میگیریی؟؟
بی زحمت نظر نده قبل از اینکه تحقیق کنی
امیدوارم مفهوم رو رسانده باشم .
بله مفهوم رو رسوندی که هنوز به تحقیق نیاز داری
البته ببخشیدااا
masudafsar
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 01:29 صبح
با عرض معذرت از بزرگان که خودمو انداختم وسط بحث تون!
این طور که پیداست دوست عزیزمون rosha68 قصد داره که یک نرم افزار دسکتاپ بنویسه که پایگاه داده اون باید روی هاست اینترنتی باشه. پس زبان های تحت وب مثل PHP و Asp.Net کارایی خودشون رو از دست می دهند.( البته من خودم از طرفدار های سر سخت PHP هستم ، ولی هر چیزی جای خودش!)
پس به چند مورد زیر نیاز داریم:
یک زبان برنامه نویسی برای محیط دسکتاپ (C++, C#, VB, Javaو...)
یادگیری پایگاه داده متناسب با زبان انتخاب شده.(مثلا MS SQL Server با C#.Net و Java با JDB یا MySQL)
یادگیری برنامه نویسی سوکت.( که شاید خیلی هم به کار نیاد!)
بقیه اش رو هم یادم نمیاد! شما بگید.
البته باید بگم ممکنه بنا به معماری برنامتون نیاز به یک زبان تحت وب برای ارتباط با پایگاه داده نیاز پیدا کنید.
refugee
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 01:31 صبح
تو سایت فقط مطلب و عکس میزارن ؟؟
قابل توجهتون زبان های تحت ویندوز زبان های متوسط هستند اما php جزء زبانهای پیشرفته محسوب میشه
هر کاری که تصورشو کنی میشه با php انجام داد
با js میتونه ارتباط برقرار کنه و خیلی هم انعطاف پذیره
و....
cms اختصاصی به این سادگیا نیست که یه نفر بشینه 10 روزه درستش کنه
سایت ثیت اطلاعات املاک به این عظمت نمیشه بهش بگی cms البته بازم اگر بخوایم بر اساس تعریف cms بگیم خوب میشه گفت بچه cms
چی بگم ؟؟
چرا اینقدر php رو دسته کم میگیریی؟؟
بی زحمت نظر نده قبل از اینکه تحقیق کنی
بله مفهوم رو رسوندی که هنوز به تحقیق نیاز داری
البته ببخشیدااا
آقا شما که تجزیه تحلیل میکنی حداقل درست بخون مطلبو بعد ج بده ..
من کجا نوشتم با php نمیشه مدریت محتوا نوشت جز تصویر و متن و .. ؟
گفتم تو سی ام اس هایی نظیر ورد پرس بیشتر برای سایت هایی به همین منظور استفاده میکنند .
شما اگر میخواهید انبار بسازید باید سی ام اس اختصاصی بنویسی .. ( CMS مدیریت محتوا است , هیچ فرفی هم نداره که بزرگ باشه یا کوچیک , کاراییش مهم است نه اسمش )
این توهینه شما مطلبی رو متوجه نشی بیایی الکی تجزیه تحلیلش کنی .
متاسفم
SlowCode
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 05:38 صبح
این توهینه شما مطلبی رو متوجه نشی بیایی الکی تجزیه تحلیلش کنی .
متاسفم
ای بابا بعضی از دوستان چقدر زود رنجن! سال جدیده ها، بیخیال شین:لبخند:
اگه ما با هم بحث کنیم این دوستمون به نتیجه نمیرسه پس بهتره بحث نکنیم:بامزه:
ببین rosha68 برنامت رو با هر دوتاشون می تونی درست کنی ولی همونطور که گفتم مزایا و معایبی دارن. ولی مهم ترین چیز شرایط شماست و اینکه چقدر وقت داری؟؟ این خیلی مهمه.
چون شما اگه بخوای بری دنبال وب چون تنها هستی باید mysql,html,css,php رو حداقل یاد بگیری. ممکنه به javascript,jquery هم نیاز داشته باشی که فعلا به حساب نمیاریم.
خب مسلما یادگیری اینا زمانبر هست و کار گرافیک سایت هم احتمالا خیلی اذیتتون کنه و چون اول راه هستین چیز خوبی در نیاد.(البته احتماله)
ولی شما واسه تحت دسکتاپ یه زبان رو یاد میگیری مثلا #C و دستورات SQL و تمام. واسه ظاهرش هم نگرانی خاصی وجود نداره طراحی فرم ها هم خیلی ساده است ولی تو وب زحمت میخواد یکم.
از طرف دیگه همونطور که گفتم راه انداری برنامه تحت وب خیلی ساده است فقط با مرورگر سایت رو باز میکنی و تمام ولی تحت ویندوز شما باید براش ستاپ درست کنی و ممکنه چند وقت با این سر و کله بزنی(حالا زیاد هم نترس:چشمک:) یا دیتابیست همیشه در معرض خطر هست و خدایی نکرده اگه از اکسس استفاده کنی امنیتت بدجوری میاد پایین ولی تو وب قضیه تا حدودی فرق داره(یعنی اگه باگ نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد، البته واسه شما)
خلاصه حرف زیاده واسه گفتن.
کلا به نظرم واسه شما تحت ویندوز خوبه الان. بازم شما شرایط خودتت رو بگو ببینیم چطوریه؟!
rosha68
شنبه 10 فروردین 1392, 14:16 عصر
از همتون تشکر میکنم به سوالم بها دادین و راهنماییم کردین ولی من هنوز کلی گیجم
من برام اصلا مهم نیست این برنامه با چه زبانی یا به چه شکلی میخواد نوشته بشه بالاخره آدم یاد میگیره انجام میده فقط میخواستم بفهمم باید دنبال چی برم.
من یه چیز عین سیستم آموزش دانشکدهمون مد نظرم هست اینشکلی که ما اینترنتی انتخاب واحد میکنیمو فردا میتونیم از آموزش که با یه نرمافزاری رو دسکتاپ به یه پایگاه داده وصل میشه پرینت انتخاب واحد بگیریم. ببخشید اگر ساده مطرح میکنم.
از من همچین چیزی رو خواستن. که بشه اطلاعات انبارو یک جا یه کاربر وارد کنه بعد یه مسئولی بتونه بعدا یه جای دیگه یه گزارش بگیره یا بازیابی کنه. فکر میکنم یه بخشیش تحت شبکه بشه یه بخشیش تحت وب که این دو باید بتونن با هم ارتباط برقرار کنن.آره؟ یا شایدم اصلا نیازی به ارتباط ای دوتا نباشه و هر کدوم جدا هستن.
:لبخندساده:
refugee
شنبه 10 فروردین 1392, 15:12 عصر
ببین روشا جان من یک پیشنهادی دارم .
اگه میخواهی این اطلاعات از چند جای مختلف ذخیره بشه مثل سازمان سنجش و .. خب بیا تحت وب بنویس . خیلی بهتره و از دغدغه های برنامه نویسی سمت ویندوز خلاص میشی . ( به نظر من لازم نیست 2 بار برنامه بنویسی )
شما همه این کارایی که گفتین رو میتونی رو یک سی ام اس تحت وب بنویسی حالا به زبان php و یا asp.net میذاری رو سایت همه استفاده میکنند و اطلاعات ذخیره و وارد میکنند .. همه جا هم میشه پرینت و .. استفاده کرد .
نظر من تحت وب بود .
omidabedi
یک شنبه 11 فروردین 1392, 03:44 صبح
ببین هرچی میخوای بنویسی باید یه پایگاه داده انتخاب کنی که هم تحت وب باشه هم ویندوز
مهمترین بخشش همینه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.