View Full Version : گفتگو: آیا شما در حال حاضر برای پروژها از css3 استفاده میکنید؟
سعید کشاورز
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 00:12 صبح
سلام دوستان...
میخام بدونم در حال حاضر شما از css3 استفاده میکنید یا نه؟
با توجه به اینکه هنوز خیلی از کاربرا از مرورگرهای قدیمی استفاده میکنن که css3 رو پشتیبانی نمیکنه..
Jarvis
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 00:31 صبح
سلام
ببینید ... من خودم توی پروژه هام هر کدومش حداقل 10% از CSS اش CSS3 هستش ...
الان با پیشرفتی که داریم .. معمولا کسی از مرورگر های قدیمی استفاده نمیکنه ... حتی کسایی رو دیدم که دانلود فایل رو بلد نیست .. اما از موزیلا نسخه ی 15 استفاده میکنه...
CSS3 خیلی امکانات و قدرت داره ... من نظرم اینه که همه ازش استفاده کنن .. واقعا جون میده به صفحه ...
به شخصه وقتی موس رو می برم روی یه لینک و می بینم افکت نداره زیاد کل سایت برام جذابیت نداره ... ولی میرم توی یه سایتی می بینم از افکت های CSS3 و JQuery استفاده شده ... خیلی خوشم میاد و به احتمال قوی دوباره بهش سر میزنم...
من ازش خیلی خوشم میاد و استفاده هم میکنم
css-man
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 00:57 صبح
من استفاده میکنم
تقریبا تمام منو هام
انیمیشن
و...
اصولا من برای اون اون عده از کاربرانی که هنوز از ie استفاده میکنن ارزشی قائل نیستم و خودمو محدود نمی کنم
کسی که انقدر از دنیا عقبه که به خودش زحمت نیم ده ایه مرورگر درست حسابی داشته باشه همون بهتر که اینتر نت نیاد
mehbod.rayaneh
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 01:55 صبح
سلام
بلی ... اینجانب هم از css3 استفاده مینمایم! باشد ک مقبول افتد! :لبخند: :چشمک:
maktoom
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 10:26 صبح
سلام
درستش اینه که یه طراحی داشته باشید با تمامی امکانات و یه طراحی با حداقل امکانات و براش شرط بذارید اگه اکسپلورر زیر 8 یا دیگر مرورگرایی که ساپورت نمی کنن بود ازین کدها استفاده کنه.
وگرنه یا سایتتون زیادی قدیمی بنظر میرسه یا رضایت مشتری رو بخاطر در نظر نگرفتن برخی از مخاطبینش جلب نمی کنید.
فعلا باید با این دوبار طراحی کردن برخی از قسمتها کنار بیاید.
موفق باشید./
2undercover
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 11:33 صبح
سلام
درستش اینه که یه طراحی داشته باشید با تمامی امکانات و یه طراحی با حداقل امکانات و براش شرط بذارید اگه اکسپلورر زیر 8 یا دیگر مرورگرایی که ساپورت نمی کنن بود ازین کدها استفاده کنه.
وگرنه یا سایتتون زیادی قدیمی بنظر میرسه یا رضایت مشتری رو بخاطر در نظر نگرفتن برخی از مخاطبینش جلب نمی کنید.
فعلا باید با این دوبار طراحی کردن برخی از قسمتها کنار بیاید.
موفق باشید./
من میگم اصلا یک کد می زاریم اگر مرورگر قدیمی بود بره به یک صفحه که توی اون صفحه یک متن در رابطه با همین موضوع باشه...:لبخند:
omidabedi
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 11:36 صبح
به طراحی ای حرفه ای میگن که توش ننوشته باشه از موزیلا و کروم برای مشاهده ی و استفاده ازکلیه ی امکانات سایت استفاده کنید.
جدیدا باید برای گوشی ها و تبلت ها هم طراحی جداگانه ای انجام بدی که خب حرفه ای تر میشه کارتون
من خودم یک تم که طراحی میکنم ie 6 به بالا رو ساپورت میکنه بعلاوه گوشی و تبلت ها که اونها هم باز فرق میکنه مثلا برای گوشی تاچ داریم و ساده فرقشون اینجاست که برای نسخه ی تاچ باید دکمه ها و کلا چیزهای قابل انتخاب بزرگتر باشه تا طرف بتونه با انگشت انتخابش کنه
سعید کشاورز
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 14:35 عصر
ممنون از همه دوستان....حالا اگه قرار باشه واسه IE کد اضافی بزنیم بعدش واسه موبایل و تبلت هم همینطور اونوقت هزینش چطور حساب میشه؟ مثلا اگه الان من یه قالب PSD بزنم بعدش HTML کنم و توی
Opera و FireFOx و IE 7 به بالا درست نشون بده بین 90 تا 130 میگیرم..حالا شما حساب کنید تبلت و موبایل هم اضافه بشن ..
اونقت چجوری قیمت میدین به مشتری؟
maktoom
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 15:36 عصر
مثلا اگه الان من یه قالب PSD بزنم بعدش HTML کنم و توی
Opera و FireFOx و IE 7 به بالا درست نشون بده بین 90 تا 130 میگیرم.
اولا که متوجه نشدم این قیمت دادن رو چجوری حساب کردید.
در ثانی طراح سایت کسیه که بفکر همه جاش باشه دیگه. این که نمیشه به طرف بگی با فلان مرورگر یا دیوایس توش نرو.
یه چیز بساز خوب کار کنه بهش نشون بده چه ویژگی هایی داره. مطمئنا در اونصورت هم کیفیت کار شما میاد بالا و هم دستمزدتون.
سعید کشاورز
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 18:04 عصر
در ثانی طراح سایت کسیه که بفکر همه جاش باشه دیگه. این که نمیشه به طرف بگی با فلان مرورگر یا دیوایس توش نرو.
.
یعنی شما حاضری برای این مشتری های خسیس این همه کار بکنی بعدش منت هم بزارن که زیاد پول میگیری؟
به نظر من همه چی به مشتری ربط داره اگه پول بده که حقشه یه سایت خوب براش طراحی بشه ولی اگه خسیس بازی در بیاره اصلا همون بهتر که توی IE هم درست نشون نده..در حد همون فایرفاکس و اپرا براش بسه..
-----------------------------------
اصلا یه سوال:
این طراحی وب سایت تعرفه تعیین شده چیزی نداره؟
Mohsen.
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 19:28 عصر
من به شدت از CSS3 استفاده میکنم. و همچنین فقط برای IE8 به بالا کد مینویسم و برای IEهای پایین تر سایت رو نشون نمیدم.
حتی اگه مشتری هم بخواد باز هم برای IEهای 7 و پایین تر کد نمینویسم.
البته با توجه به منظور شما تعرفه فرق میکنه. مثلا من خودم PSD نمیزنم و فقط تبدیل کد رو انجام میدم. در حالی که دوستان (فکر کنم بیشتر شما. اگه اشتباه میکنم بگین.) هم PSD و هم تبدیل رو خودشون انجام میدن.
Omid_h70
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 19:53 عصر
مسلما یکی از بهترین مزیت هاش این هست که نیاز به 3rd party می یاد پایین...وقتی قابلیت هایی مثل animation , psedu class ,selector ها و ..و...به صورت native داخل browser هست به نطر من باید استفاده بشه ازشون...بعد هم اونطور نیست که هیچ راه حلی باسه ی مرورگر های قدیمی نباشه با خیلی از اسکریپت ها میشه جایگزین کرد css3 رو و همون عملکرد رو گرفت و حتی میشه با if اون رو محدود کرد که کی به صفحه اضافه بشه یا نشه...
دیگه در بدترین حالت طرف رو بلاک می کنن :لبخند:
maktoom
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 09:51 صبح
یعنی شما حاضری برای این مشتری های خسیس این همه کار بکنی بعدش منت هم بزارن که زیاد پول میگیری؟
بمرور که کارت پیشرفت کنه به مشتری هایی میرسی که خیلی معایب زیادی دارن و دو سه تا ویژگی خیلی خیلی بزرگ مثبت برات دارن. مثلا معتبر هستن یا صاحب برندن و ... و البته به این سادگی ها هم پول بهت نمی دن.
از الان عادت کن اینجوری سایت بزن. کیفیت کارت تبلیغ واست. برعکس کیفیت بدت مثه ردپاییه که از خودت جا گذاشتی. طرف ردت رو میگیره میبینه چنجا بدکار کردی نمونه کارت رو از اینور اونور ببینه کارت ضربه می خوره.
با کیفیت کار کن پول خوب بگیر. چرا پول کم بگیری که بد کار کنی؟!
سعید کشاورز
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 11:38 صبح
بمرور که کارت پیشرفت کنه به مشتری هایی میرسی که خیلی معایب زیادی دارن و دو سه تا ویژگی خیلی خیلی بزرگ مثبت برات دارن. مثلا معتبر هستن یا صاحب برندن و ... و البته به این سادگی ها هم پول بهت نمی دن.
از الان عادت کن اینجوری سایت بزن. کیفیت کارت تبلیغ واست. برعکس کیفیت بدت مثه ردپاییه که از خودت جا گذاشتی. طرف ردت رو میگیره میبینه چنجا بدکار کردی نمونه کارت رو از اینور اونور ببینه کارت ضربه می خوره.
با کیفیت کار کن پول خوب بگیر. چرا پول کم بگیری که بد کار کنی؟!
مرسی از جوابت...یعنی توی عمرم اینجوری قانع نشده بود..حق با شماست..چون تازه کارم بهتره که یا کیفیت ترین کار رو دست مشتری بدم که اگه یه نفر دیگه هم دید خوشش بیاد و اگه سفارش داشت بیاد پیش خودم..واقعا ممنون
2undercover
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 13:00 عصر
مرسی از جوابت...یعنی توی عمرم اینجوری قانع نشده بود..حق با شماست..چون تازه کارم بهتره که یا کیفیت ترین کار رو دست مشتری بدم که اگه یه نفر دیگه هم دید خوشش بیاد و اگه سفارش داشت بیاد پیش خودم..واقعا ممنون
من خودم هر وقت یک سایت با ظاهر خلاقانه و قشنگ می بینم میرم به پایین صفحه تا ببینیم طراح سایت کی بوده...؟!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.