View Full Version : direct x باc++
learned
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 12:48 عصر
با سلام
لطفا در مورد استفاده از دایرکت ایکس راهنماییم کنید
و اینکه اگر سراغ دارید یا بلد هستید اموزش ساخت بازی باهاش رو در اختیارم بزارید
با تشکر
orache
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 14:41 عصر
داداش من ببخشید خونه خالست دایرکت ایکس واسه خودش یه مبحث جداگونه داره فکر نکن سی پلاس پلاسو بلدی یعنی دایرکت هم فولی نه باید از مقدماتی شروع کنی بیا این اموزش فقط برای بازی سازی با دایرکت هست که البته یه خورده از مقدماتی جلوتره
http://pge3d.mihanblog.com/post/category/18
learned
جمعه 09 فروردین 1392, 05:32 صبح
خیلی ممنون عالی جواب دادید
میدونم تقریبا چیه
اموزش فارسیش با vb رو هم دانلود کردم
اما خوشم نیومد
حالا شما اموزش مقدماتیشو ندارید؟؟؟؟؟
به زبان فارسیا
learned
یک شنبه 11 فروردین 1392, 21:10 عصر
اینکه جواب ندادید یعنی نداشتید؟؟؟
کسی آموزش بازی سازی با دایرکت و c++به زبان فارسی سراغ نداره؟؟؟
orache
دوشنبه 12 فروردین 1392, 06:25 صبح
اصلا وجود نداره چنین چیزی من کتابشو خریدم (البته یکم قدیمیه ) که کتاب begining 3d game programing رو به فارسی در اورده از مقدماتی تا پیشرفته شروع میکنه و بازی 3 بعدی و یه موتور میسازه ولی بهزبان C# که خیلی راحتم هم هست
من خیلی دنبال گشتم ولی اصلا نیست البته تو این سایت اون سایت هم هستا مثل این
http://bazisaz.com/forum-13.html
learned
دوشنبه 12 فروردین 1392, 15:57 عصر
با توجه به اینکه چیزی گیر نمیاد سایت بدی نبود اما اصلا توضیح نداده که این توابعی که نوشته خط به خط چکار میکنن
لطفا تمام سایتایی که میگید وجود داره و شما پیدا کردید رو بهم معرفی کنید
من که هرچی گشتم سایت بدرد بخوری وجود نداشت
این کتابی که میگید واقعا به زبان فارسی هست؟؟؟
به درد میخوره؟؟؟
شما کلش رو خوندید؟؟؟
چه شکلیه؟؟؟چن صفحه هست؟؟؟چقدر طول میکشه تا تمومش کرد؟؟؟کجا گیر میادو به چه اسمی هست؟؟؟
یه کم قدیمیه یعنی تاریخ چاپش مربوط به چه زمانی هست؟؟؟
من میخوام 2 ماهه یه بازی بسازم هرچند کوچیک
پس می تونم از نظرات شما به عنوان راهنمااستفاده کنم درسته؟
orache
دوشنبه 12 فروردین 1392, 23:31 عصر
داداش شما سخت در اشتباهین اگر بخاین با دایرکت ایکس بازی بسازید بایداول انجین بسازید اگر بخاین یه انجین خوب بسازید باید تیم متخصص چند ده نفره جمع کنید که 3 _ 4 ساله تموم میشه تو ایران اصلا فکر نکنم 10 نفر هم با دایرکت ایکس کار کنن اگر میخاین بازی بسازین راحت ترین تو 3 بعدی یونیتی هست و تو 2 بعدی گیم میکر و کانستراکت هرکدومشو که خاستی بگو بهت لینک بدم 2 بعدی رو میشه یکی دو ماهه یاد گرفت ولی یونیتی که 3 بعدیه نیاز به روز ها تلاش و یاد گیری داره مثلا مجموعه اموزش های مبتدی تا پیشرفته ی یونیتی 45 گیگ هست (همراه لوازم جانبی )
ولی اگه میخاین بازی 2 بعدی بسازین به نظر من گیم میکر بهترین گزینه هست چون هم راحته و هم کاربراش و اموزشاش بیشترن و اگه یه سوالی پیش اومد و بپرسی تو چند دقیقه جواب میدن بهت مثلا این فروم promakers.ir نزدیکای 90 درصدشون با گیم میکر کار میکنن
حالا نظر خودتونه به نظر من که directx و opengl رو بی خیال شین این اموزش فکر کنم 460 صفحه هست چاپش قدیمیه سال 85 اره خوندمش خیلی خوبه ولی سخت هم هست دیگه برای کسی که تازه بخاد برنامه نویسی با سی شارپ رو یاد بگیری ممکن نیست
خلاصه 2 بعدی گیم میکر 3 بعدی یونیتی
orache
دوشنبه 12 فروردین 1392, 23:32 عصر
داداش شما سخت در اشتباهین اگر بخاین با دایرکت ایکس بازی بسازید بایداول انجین بسازید اگر بخاین یه انجین خوب بسازید باید تیم متخصص چند ده نفره جمع کنید که 3 _ 4 ساله تموم میشه تو ایران اصلا فکر نکنم 10 نفر هم با دایرکت ایکس کار کنن اگر میخاین بازی بسازین راحت ترین تو 3 بعدی یونیتی هست و تو 2 بعدی گیم میکر و کانستراکت هرکدومشو که خاستی بگو بهت لینک بدم 2 بعدی رو میشه یکی دو ماهه یاد گرفت ولی یونیتی که 3 بعدیه نیاز به روز ها تلاش و یاد گیری داره مثلا مجموعه اموزش های مبتدی تا پیشرفته ی یونیتی 45 گیگ هست (همراه لوازم جانبی )
ولی اگه میخاین بازی 2 بعدی بسازین به نظر من گیم میکر بهترین گزینه هست چون هم راحته و هم کاربراش و اموزشاش بیشترن و اگه یه سوالی پیش اومد و بپرسی تو چند دقیقه جواب میدن بهت مثلا این فروم promakers.ir نزدیکای 90 درصدشون با گیم میکر کار میکنن
حالا نظر خودتونه به نظر من که directx و opengl رو بی خیال شین این اموزش فکر کنم 460 صفحه هست چاپش قدیمیه سال 85 اره خوندمش خیلی خوبه ولی سخت هم هست دیگه برای کسی که تازه بخاد برنامه نویسی با سی شارپ رو یاد بگیری ممکن نیست
خلاصه 2 بعدی گیم میکر 3 بعدی یونیتی
learned
سه شنبه 13 فروردین 1392, 05:59 صبح
من مجبورم
فعلا استادم مجبورم کردن روی دایرکت کار کنم اموزش در محیط vbهم پیدا کردم به زبان فارسی اما استادم فقط تاکیدشون روی c++ هست
پس به درد من نمیخوره که c# بلد نیستم کتاب فارسی اموزش دایرکت با c++ وجود نداره؟؟؟؟؟
خیلی نیازم شدیده
سایتی رو معرفی کنید که حرفاتونو تایید کنه نیاز به مدرک دارم تا بتونم نظر استادمو عوض کنم
باز هم ممنوم به خاطر این همه راهنمایی
orache
سه شنبه 13 فروردین 1392, 06:41 صبح
عجب استاد ........ داری بهت گفته با دایکرت ایکس بازی بسازی ؟؟ یا نه فقط باهاش کار کنی ؟ اگه گفته باشه کار کنی خاب هیچی نیست همون لینک بالایی رو نگاه کن 4 _ 5 تا شکل یاد بگیر توابع هارو یاد بگیر که بتونی باهاش کار کنی همین
کتاب رو نگرد نیست اپن جی ال که این همه باهاش کار میکنن 1 کتاب فارسی هم نداره یعنی کتاب فروشی فارسی (300 4 _ 400 صفحه ای ) حالا چه برسه به دایرکت ایکس
orache
سه شنبه 13 فروردین 1392, 06:51 صبح
راستی یه کتاب دیگه هم هست 660 صفحه هست ولی کامل یاد میده خیلی هم خوبه
ولی انگلیسی
learned
سه شنبه 13 فروردین 1392, 23:43 عصر
عجب استاد ........ داری بهت گفته با دایکرت ایکس بازی بسازی ؟؟ یا نه فقط باهاش کار کنی ؟
باید بازی بسازم
اگه گفته باشه کار کنی خاب هیچی نیست همون لینک بالایی رو نگاه کن 4 _ 5 تا شکل یاد بگیر توابع هارو یاد بگیر که بتونی باهاش کار کنی همین
من می خوام درست یاد بگیرم البته نخوام هم نمیشه
چون استادم انقدر سوال می پرسه تا مطمئن بشه واقعا یاد گرفتم بعد از اون هم بدون یاد گرفتن درست و حسابی نمیشه بازی ساخت
کتاب رو نگرد نیست اپن جی ال که این همه باهاش کار میکنن 1 کتاب فارسی هم نداره یعنی کتاب فروشی فارسی (300 4 _ 400 صفحه ای ) حالا چه برسه به دایرکت ایکس
این ینی چی که گفتید نداره اما در ادامه گفتید ...
یعنی کتاب فارسی با صفحات بیشتر هست؟؟؟
ببخشید دوباره سوالمو تکرار میکنم چون باورم نمیشه کتاب فارسی وجود داره:متعجب:
begining 3d game programing این کتاب ترجمه فارسی داره و شما خریدید و خوندید؟؟؟
کتاب فروشی های خاصی دارند؟؟؟
باید بگم ترجمه فارسی این کتاب رو
شما با دایرکت و زبان c++تونستید بازی بسازید؟؟؟
orache
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 09:19 صبح
نه من گفتم کتاب اپن جی ال تجاری وجود نداره اپن جی ال pdf تا دلت بخاد فارسی ریخته اون کتاب مال قدیمه یعنی direct 3d 2004 sdk الان همه با 2010 sdk کار میکنن من خیلی وقت پیش با اون بازی ساخته بودم ولی با سی پلاس پلاس خیر با سی شارپ ببین یه سوالی من از تو دارم استاد گفته باید بازی ساخت ؟؟ یا باید باهاش کار کرد و یه پروژه تحویل داد ؟؟ (من دانشگاهی نیستم بدونم استادا چی میگن :لبخند: ) میتونی از همون سایت بازیساز ساخت مدلو رنگو اینجور چیزا رو یاد بگیری بعد یه پروژه باهاش درست کنی
باید بگی <<طراحی و ساخت بازی با #c>>
این سایت میفروخت ولی چون قدیمیه دیگه نمیفروشه ولی حالا چرا اون کتابو میخای فکر نکنم به دردت بخوره
http://mftshop.com/
orache
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 09:28 صبح
راستی این سایت رو نگاه کنین 1 بازی ازمایشی هم توش هست همینه ببر بده به استادت :چشمک:
سایت مایکروسافت فارسی هست
http://www.microsoft.com/downloads/Search.aspx?displaylang=fa
learned
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 13:46 عصر
سایت BaziSaz که چند وقتیه بخش کتاب های الکترونیکی رو راه اندازی کرده
دو کتاب "خلاصه فصل اوّل کتاب خودآموز جامع DirectX11 " و "خودآموز جامع برنامه نویسی موتورهای بازی" رابه زبان فارسی منتشر کرد
http://www.book.bazisaz.com/books/47-persian.html
این لینکه چنین مشکلی داره
102245
علتش چیه؟؟؟
ثبت نام هم کردم اما وارد نمیشه
لطفا هر لینک pdf ای رو که سراغ دارید واسه اموزش فارسی دایرکت و جی ال
البته حتی الامکان دایرکت رو بهم معررفی کنید
واقعا ممنونم
بازی که بلد نباشم چطوری ساخته شده به چه درد میخوره؟؟؟
من دوست دارم اموزش یه بازیه اماده رو پیدا کنم
شما هم که میگید پی دی اف زیاده
پس لطفا کمکم کنید
learned
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 14:02 عصر
یه مطلب دیگه ای که وجود داره:
امیدوارم قبول کنید
چون احساس میکنم این pdf ها خیلی جالب نباشه
game programing all in oneبه نظر خوب میرسید که 993صفحه هست و pdf اش مشکل داره اگر چنین چیزی فارسیش وجود داشته باشه خوبه
میشه اموزش ساخت بازی که با c#ساختید رو بهم بگید
اگه قبول کنید من توی 5 روزخودم c# رو یاد میگیرم
و با کمک شما هم ساخت یه بازی با دایرکت
هر لینک اموزشی رو واسم گذاشتید رو به ترتیب دنبال می کنم
و اشکالاتم رو از شما می پرسم
و این یعنی یه اتفاق عالی
باز هم ممنون
learned
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 14:06 عصر
راستی این سایت رو نگاه کنین 1 بازی ازمایشی هم توش هست همینه ببر بده به استادت :چشمک:
سایت مایکروسافت فارسی هست
http://www.microsoft.com/downloads/Search.aspx?displaylang=fa
من که چیزی ندیدم:(
توضیحش هم هست؟؟
learned
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 14:14 عصر
ببین یه سوالی من از تو دارم استاد گفته باید بازی ساخت ؟؟ یا باید باهاش کار کرد و یه پروژه تحویل داد ؟؟
بله بله باید بازی بسازم
میتونی از همون سایت بازیساز ساخت مدلو رنگو اینجور چیزا رو یاد بگیری بعد یه پروژه باهاش درست کنی
/ (http://mftshop.com/)
چطوری درست کنم؟؟؟
اول باید دید چطور یه بازی اماده ساخته شده بعد اقدام به ساخت بازی کرد اینم که توضیح نداده
اما همینم که توضیح داده عالی بود
سپاس
orache
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 14:58 عصر
فکر کنم حسابی هنگ کردی درسته :لبخند:
ببین اول میگه دایرکت ایکس حالا میگی اپن جی ال ببین کتاب های بالای 100 صفحه ای اپن جی ال ترجمه نشد اند فقط pdf های 30 صفحه ای هستند که برگرفته از اونا هستن اون سایت بازیساز پکیده همه ی لینکاش از هاست مربوطش پاک شده
من 6 ماه c# یاد گرفتم هنوز هم هیچی نیستم (برای xna ) حالا شما میخواهین 5 روزه یاد بگیرین راستی ازن xna یک فریم ورک بازی سازی هست که با دایرکت ایکس ساختنش یک نوع api گرافیکی هست مثل direct 3d , opengl به استاد بگو اجازه میده با اون بازی بسازی :لبخند:
اقا من میدونم این کتابی که من گفتم بدردت نمیخوره ولی تاحالا چیزی رو پست نکردم ایکاش میتونستم برات پست کنم تو سی دی که تو کتابشه همه چیش هست
همه ی سورساش (فکر کنم ) + چیزای مربوطش
ولی اگه بتونی با xna کار کنی عالیه .net هست میتونی با سی پلاس و سی شارپ و وی بی باهاش کار کنی البته اموزش هاش به زبان c# هستن ولی تا حدودی از دو api خودش راحت تره
.
چرا هر دفعه همینو میگی کتاب فارسی کتاب فارسی من دارم میگم که اصلا وجود نداره من خودم انگلیسی بلد نیستم کتاب خارجی که میخونم 1 خط یه خط ترجمش میکنم تو translate.google.com تو هم میتونی همینکار رو کنی من کل جهان رو گشتم فارسی پیدا نکردم :لبخند:
learned
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 01:11 صبح
من که کاری به جی ال ندارم
استادم با جی ال هم مخالفه چه برسه به xna
گفتم جی ال و دایرکت حتی الامکان دایرکت
به این دلیل که اگر اموزش درست حسابی جی ال رو پیدا کردم شاید تونستم استاد رو مجاب کنم که با جی ال کار کنم
از translate هم یه بار استفاده کردم واسه 7پشتم بسه!
نظر استاد اینه که توی محیطی کار نکنیم که همه چی اماده و به صورت ویژوال باشه و با ترفند drag &drop تقریبا همه چیز اماده
حالا نمیدونم xna اینطوریاست؟
راستی چرا نمیتونید پست کنید؟
استادم با vb هم مخالف بودن حالا یه سری مطالب فرستادم ببینم چی جواب میدن
برای تغییر نظر استاد کلی باید مستندات جور کرد
حالا لطفا خودتون هر engineای که میدونید اموزش کامل تری واسش هست و همه چیز به صورت ویژوال نیست آموزش هاشو واسم بفرستید
UfnCod3r
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 09:09 صبح
من جای شما بودم فقط یه چند تا از سمپل هایی که همراه DXSDK هست میدیم + اموزش هایی که تونت هست .
اگه با سی++ مشکلی نداشته باشی و دید برنامه نویسی داشته باشی مشکلی پیش نمیاد .
تو 2 ماه میشه یه بازی ساخت . یه چی مثل یه محیط که چند تا مدل داخلش باشه و بشه تو محیط حرکت کرد.
DX هم خیلی چیزا رو خودش داره داره .
با اپن جی ال بخوای کار کنی باید خیلی چیزا رو خودت بنویسی (لودکردن تصویر، مدل،کلاس ها پایه و ..)
learned
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 12:44 عصر
من جای شما بودم فقط یه چند تا از سمپل هایی که همراه DXSDK هست میدیم + اموزش هایی که تونت هست .
اگه با سی++ مشکلی نداشته باشی و دید برنامه نویسی داشته باشی مشکلی پیش نمیاد .
تو 2 ماه میشه یه بازی ساخت . یه چی مثل یه محیط که چند تا مدل داخلش باشه و بشه تو محیط حرکت کرد.
DX هم خیلی چیزا رو خودش داره داره .
با اپن جی ال بخوای کار کنی باید خیلی چیزا رو خودت بنویسی (لودکردن تصویر، مدل،کلاس ها پایه و ..)
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون و امید دادنتون
شما سایت خاصی رو سراغ دارید که آموزش خوب فارسی داشته باشه؟؟؟
البته آقای orache (http://barnamenevis.org/member.php?262445-orache) سایتی رو که معرفی کردن عالی بود اما گفتم شاید شما هم سایت خوبی رو سراغ داشته باشید
orache
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 13:16 عصر
ببین مثل اینکه متوجه نمیشی ها من خودم موتور جستجو گرم بهت میگم نیست یعنی نیست هرچی هم که هست در حد دو سه صفحه هست و بدرد هم نمیخوره
دایرکت ایکس چیزای اماده داره و تو اپن جی ال خیلی هارو خودت باید برنامه بنویسی علتش رو ذکر نکردین علتش این هست که اپن جی ال برای تمامی کار های گرافیکی از قبیل انجین بازی سازی نرم افزار های گرافیکی مثلا auto cut یا maya و... ولی در دایرکت فقط به مسایل مربوط به بازی اهمیت داده میشه
شما لطف کن دایرکت رو دانلود و نصب کن (اگه نداری ) directx 2010 sdk و بعد برو تو قسمت sample کلی نمونه هست
xna خیلی تکنلوژی خوبی هست البته بود چون مایکروسافت دیگه نمیخاد اپدیتش کنه ولی نه درگ دروپ هم نیست میشه خودت ارتقاعش بدی خیلی هم به نظر من خوبه من خیلی باهاش کار میکردم یه کتاب اموزشی ایرانی هم هست فقط یک کتاب که اقای ناصر داوودی تالیفش کرده اسم کتاب هست اموزش ساخت بازی های رایانه ای با تکنلوژی microsoft xna . من گذاشته بودمش کنار چون فهمیدم مایکروسافت دیگه ارتقاعش نمیده ولی سعی کردم خودم کد هاشو عوض کنم چون کاملا متن باز هست و هرکاری توش میتونی بکنی (البته دلخواه نه ) ولی باهاش میشه لول ادیتور هم ساخت
با این xna تو 1 ماه میتونی بازی بسازی که راه بره تیر بزنه بچرخه حتی میتونی برخورد .... دشمن ... فیزیک و هرچی دلت خواست بسازی البته این کتابی که معرفی کردم فقط تا یکی دو فصل 2 بعدی یاد میده بعد میره 3 بعدی ولی یه کتاب انگلیسی تو نت هست که2 بعدی روکامل یاد میده تازه یه لول ادیتور خیلی ساده هم میسازه که من از اونجا تونستم یاد بگیرم و تو 40 روز یه لول ادیتور بسازم هرچند که بدرد نمیخورد
اسم اون کتابو یادم نیست چون کتاب در این باره خیلی زیاده اگه فهمیدم بهت میگم
موفق باشی
learned
جمعه 16 فروردین 1392, 22:07 عصر
خیلی ممنون که جواب تاپیک 15 رو دادید
از همه دوستان متشکرم
learned
شنبه 17 فروردین 1392, 12:46 عصر
این لینکه چنین مشکلی داره
102245
علتش چیه؟؟؟
ثبت نام هم کردم اما وارد نمیشه
لطفا هر لینک pdf ای رو که سراغ دارید واسه اموزش فارسی دایرکت و جی ال
البته حتی الامکان دایرکت رو بهم معررفی کنید
واقعا ممنونم
بازی که بلد نباشم چطوری ساخته شده به چه درد میخوره؟؟؟
من دوست دارم اموزش یه بازیه اماده رو پیدا کنم
شما هم که میگید پی دی اف زیاده
پس لطفا کمکم کنید
الوالو
کسی نیست جواب اینوبده؟؟؟
learned
جمعه 30 فروردین 1392, 07:37 صبح
داداش من ببخشید خونه خالست دایرکت ایکس واسه خودش یه مبحث جداگونه داره فکر نکن سی پلاس پلاسو بلدی یعنی دایرکت هم فولی نه باید از مقدماتی شروع کنی بیا این اموزش فقط برای بازی سازی با دایرکت هست که البته یه خورده از مقدماتی جلوتره
سلام
یه تشکر لازم بود در این قسمت داشته باشم از شما چون استاد خیلی لزت بردن
learned
جمعه 30 فروردین 1392, 07:43 صبح
این سایتم
همینطور
عالیییییییییی بود
اگر مطلب دیگه ای هم هست
چه در موردopen gl و چه در موردdirect xبذارید
فعلا روی هر دو با هم میخوام کار کنم
و کلاسی چیزی خواهم رفت از چند روز دیگه شروع میکنم به صورت جدی
چون استاداپن جی اله میخواد دیگه
learned
جمعه 30 فروردین 1392, 08:18 صبح
فرق open gl با دایرکت چیه؟؟
هم از نظر کارایی
هم شباهت ها
توابع
سادگی
و...
sia_2007
جمعه 30 فروردین 1392, 08:24 صبح
توصیه می کنم به Mono Game هم نگاهی بیاندازی
Mono Game در ادامه XNA ساخته شده و علت توقف توسعه XNA تکامل خوب Mono Game هستش، Drag & Drop نیست، ولی سخت هم نیست
با #C کار می شه، و این جا می تونی آموزش هاش رو ببینی
http://www.monogame.net/documentation
خوبیش اینه که اگه درست باهاش کار بشه، بازیتون تو خیلی از پلتفرم ها کار می کنه، از کامپیوتر گرفته تا موبایل ها
من خودم بازی Tiny Shooters رو که باهاش درست شده دیدم، خیلی جذاب بود، در عین سادگی
فقط توجه کنید من باهاش کار نکردم، اما با خود Mono که برای برنامه نویسی استفاده می شه کار کردم، خیلی عالی هستش
sia_2007
جمعه 30 فروردین 1392, 15:59 عصر
یه آموزش ساخت بازی برای مبتدی ها بر روی Mono Game به صورت ویدئویی توسط Pluralsight منتشر شده که یه بازی رو می سازه و روی Windows Phone و آندروید و iOS اجراش می کنه
http://pluralsight.com/training/Courses/TableOfContents/monogame
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.