ورود

View Full Version : طراحی یک وب سایت به حای چند وب سایت برای اتحادیه

morteza_mokhtari
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 14:39 عصر
سلام دوستان بنده قرار چند وب سایت برای چند اتحادیه طراحی کنم اول تصمیم گرفتم که برای هر اتحادیه یک وب سایت مجزا ایجاد کنم ولی الان برای اینکه بتونم وب سایت ها رو بهتر مدیریت بکنم تصمیم گرفتم که یک وب سایت طراحی کنم و اطلاعات همه اتحادیه ها رو درونش نمایش بدم. میخوام با استفاده از زیر دامنه اطلاعات مربوط به اون اتحادیه رو از جدول واکشی کنم.سوالم اینه که چطوری میتونم این عمل رو انجام بدم.بنده یک دامنه خردیم مثلا نام www.example.ir که میخوام متصلش کنم به یک صفحه که از طریق اون صفحه کاربران بتونند با کلیک بر رویه عکس مربوط به اتحادیه اطلاعات اتحادیه های مختلف رو مشاهده کنند .مثلا اتحادیه که تویه شهر x قرار داره میخوام توسط زیر دامنه x.exmaple.ir اطلاعاتش واکشی بشه.چطوری مشه چند تا زیر دامنه رو متصل به یک وب سایت کرد که از طریق هر زیر دامنه اطلاعات مشخصی از جدول واکشی بشه؟

Old_Spider
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 21:39 عصر
سلام دوستان بنده قرار چند وب سایت برای چند اتحادیه طراحی کنم اول تصمیم گرفتم که برای هر اتحادیه یک وب سایت مجزا ایجاد کنم ولی الان برای اینکه بتونم وب سایت ها رو بهتر مدیریت بکنم تصمیم گرفتم که یک وب سایت طراحی کنم و اطلاعات همه اتحادیه ها رو درونش نمایش بدم. میخوام با استفاده از زیر دامنه اطلاعات مربوط به اون اتحادیه رو از جدول واکشی کنم.سوالم اینه که چطوری میتونم این عمل رو انجام بدم.بنده یک دامنه خردیم مثلا نام www.example.ir که میخوام متصلش کنم به یک صفحه که از طریق اون صفحه کاربران بتونند با کلیک بر رویه عکس مربوط به اتحادیه اطلاعات اتحادیه های مختلف رو مشاهده کنند .مثلا اتحادیه که تویه شهر x قرار داره میخوام توسط زیر دامنه x.exmaple.ir اطلاعاتش واکشی بشه.چطوری مشه چند تا زیر دامنه رو متصل به یک وب سایت کرد که از طریق هر زیر دامنه اطلاعات مشخصی از جدول واکشی بشه؟

دوست عزیز شما وقتی یک زیر دامنه درست میکنید یک پوشه تو هاست اصلیتون ساخته میشه یا باید خودتون بسازید و وصل کنید به زیردامنه / بعدش شما محتویات هر پروژه که برای هر یک از زیردامنه ها میسازی درون پوشه های مخصوص همان زیردامنه بزار / بعد در پروژه اصلیت لینک بده به هر یک از زیردامنه ها / موفق باشی

morteza_mokhtari
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 23:27 عصر
ممنون از اینکه پاسخ دادید.بنده نمیخوام به این صورت باشه که برای هر زیر دامنه یک پوشه ایجاد بشه میخوام چند تا زیر دامنه رو متصل کنم به وب سایت و اطلاعات رو به جای استفاده از کوئری استرینگ به وسیله زیر دامنه از جداول واکشی بکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید

aliblue
جمعه 09 فروردین 1392, 11:57 صبح
خوب برای هر زیر دامنه یک page جدا بساز.یعنی کلا یک سایت جدید.ولی فقط کافیه دستور sql آن با صفحه های دیگه متفاوت باشه.مثلا برای x.example.com به این صورت:
SELECT * FROM TABLE WHERE CITY='x';

shahab_ksh
جمعه 09 فروردین 1392, 15:35 عصر
به راحتی قابل پیاده سازی هست اما باید نرم افزاری رو بنوسید که به صورت پورتال باشه من این کار رو کردم

morteza_mokhtari
جمعه 09 فروردین 1392, 18:51 عصر
با تشکر از شما دوستان عزیز .ببنید مشکل من تویه تاپیک زیر مطرح شده و جواب هم داده شده ولی بنده یه کم تویه فهمش مشکل دارم ممنون میشم یه کم توضیح بدهید.ببنید بنده میخوام چند تا زیر دامنه ایجاد کنم که وقتی کاربر وارد صفحه اصلی وب سایت به نشانی www.example.ir میشه با کلیک بر رویه هر تصویر که نماینگر اتحادیه مربوطه هستش مثلا بره به آدرس www.x.example.ir .حالا میخوام تویه صفحات دیگه با با استفاده از زیر دامنه اطلاعات مربوط به اون اتحادیه رو از جداول واکشی بکنم.ببنید کلا یه سایت بیشتر نیست که میخوام برای چند اتحادیه پیاده سازی بشه.نمیخوام برای هر اتحادیه یک سایت طراحی کنم چون اون طوری مدیریتش سخت میشه ولی وقتی یک سایت باشه میتونم به راحتی مدیریتش بکنم.میشه بر اساس کوئری استرینگ اطلاعات رو واکشی کرد مثلا www.example.ir?city=esfahan .بنده میخوام به جای اینکار, اطلاعات رو از طریق زیردامنه مثلا www.esfahan.example.ir واکشی بکنم . دقیقا مثلا لینک زیر

http://barnamenevis.org/showthread.php?368420-مشکل-در-ساخت-sub-domain&highlight=زیر+دامنه

تویه تاپیک اولش یه سایت نوشته شده میخوام دقیقا مثل همون سایت باشه.ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو بکنید.

morteza_mokhtari
شنبه 10 فروردین 1392, 15:29 عصر
با عرض سلام .بنده تصمیم گرفتم به همون روشی که گفتید که زیردامنه ایجاد کنم و متصلش کنم به پوشه مربوطه .فقد یه سوال برام باقی میمونه اگه کاربر مثلا تویه صفحه www.example.ir لاگین بکنه تویه صفحه www.fourm.example.ir اون رو میشناسه یا که اون یک سایت مجزا هست. اگه بخوام در هر دو دامنه و زیردامنه کاربر رو شناسیایی بکنه باید چیکار کنم .ممنون

morteza_mokhtari
شنبه 10 فروردین 1392, 22:45 عصر
دوستان ممنون میشم یه راهنمایی بکنید بنده خیلی تویه این زمینه اطلاعی ندارم یه کم گیج شدم.وقتم هم خیلی کمه.ممنون

Saber_Fatholahi
یک شنبه 11 فروردین 1392, 01:16 صبح
سلام دوست من به این روش Single Sign On (SSO) for cross-domain می گویند. برای کسب اطلاعات بیشتر می تونین به سایت مهندس نصیری مراجعه کنین و این پست مطالعه بفرمایین:
Single Sign On (SSO) for cross-domain ASP.NET applications (http://www.dotnettips.info/post/855/single-sign-on-sso-for-cross-domain-asp-net-applications)

موفق وموید باشید.