ورود

View Full Version : سوال: اطلاعات رو چطور باید برای یک صفحه بفرستم که برای صفحات دیگه هم اعمال بشه؟

mbehnam
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 20:22 عصر
سلام
یه صفحه وب طراحی کردم مبتدی و ابتدایی و می خواستم بدونم مثلا در قسمت ارشیو موضوعی یه مطلب اضافه کنم که روی تموم صفحات اعمال بشه لازم نشه بخوام روی تک تک صفحات اضافه کنم ؟

Mohsen.
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 21:14 عصر
شما باید با زبان های سمت سرور اینکارو انجام بدید.
به این صورت که کدهای یک بخش رو فقط توی یک صفحه قرار میدید و توی صفحه های دیگه فقط اونو فراخوانی میکنید اینجوری با تغییر صفحه اون بخش توی کل صفحات اون بخش تغییر میکنه.
اگه با PHP میخواید کار کنید باید ابتدا کدهای بخش مورد نظر رو کپی کنید و توی یک صفحه دیگه قرار بدید. بعد برید صفحه هایی که میخواید اون بخش نمایش داده بشه و به جای کدهای اون بخش کد PHP زیر رو قرار میدید. section.php آدرس همون صفحه ای هست که کدهای اون بخش مورد نظر رو توی اون قرار دادیم.

include "section.php";

behrozi.ir
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 21:16 عصر
آیا از زبان برنامه نویسی خاصی استفاده کردی یا فقط از html استفاده کردی؟

شما باید یک حالت داینامیکی به سایت بدید
یک بدنه اصلی (قالب) برای سایت طراحی کنید و در مورد محتوا هم باید در دیتابیس نگهداری کنید(در اصل شما یک صفحه بیشتر نمیسازید) و در موقع فراخوانی با استفاده از برنامه نویسی تغییرات لازم را انجام دهید یا یک مطلب جدید به همه آنها اضافه کنی.
در واقع شما باید یک CMS بنویسی یا داشته باشی.
cms= سیستم مدیریت محتوا

mbehnam
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 21:20 عصر
شما باید با زبان های سمت سرور اینکارو انجام بدید.
به این صورت که کدهای یک بخش رو فقط توی یک صفحه قرار میدید و توی صفحه های دیگه فقط اونو فراخوانی میکنید اینجوری با تغییر صفحه اون بخش توی کل صفحات اون بخش تغییر میکنه.
اگه با PHP میخواید کار کنید باید ابتدا کدهای بخش مورد نظر رو کپی کنید و توی یک صفحه دیگه قرار بدید. بعد برید صفحه هایی که میخواید اون بخش نمایش داده بشه و به جای کدهای اون بخش کد PHP زیر رو قرار میدید. section.php آدرس همون صفحه ای هست که کدهای اون بخش مورد نظر رو توی اون قرار دادیم.

include "section.php";
متاسفانه زبان php رو بلد نیستم

mbehnam
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 21:24 عصر
آیا از زبان برنامه نویسی خاصی استفاده کردی یا فقط از html استفاده کردی؟

شما باید یک حالت داینامیکی به سایت بدید
یک بدنه اصلی (قالب) برای سایت طراحی کنید و در مورد محتوا هم باید در دیتابیس نگهداری کنید(در اصل شما یک صفحه بیشتر نمیسازید) و در موقع فراخوانی با استفاده از برنامه نویسی تغییرات لازم را انجام دهید یا یک مطلب جدید به همه آنها اضافه کنی.
در واقع شما باید یک CMS بنویسی یا داشته باشی.
cms= سیستم مدیریت محتوا
فقط از html استفاده کردم این فقط یه پروژس و سیستم مدیریت محتوی هم رو بلد نیستم.
اگه بشه از html این کار رو انجام بدم خیلی خوب میشه چون دیتابیس رو هم بلد نیستم.
میشه از html این کار رو انجام داد من فقط می خوام لینک هام به روز بشن .

behrozi.ir
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 21:36 عصر
خوب میشه از فریم استفاده کرد (frame) یدین صورت که صفحه شما از چندین صفحه دیگر ساخته میشن
که با تغییر یکی از فایل های html تغییر در کل سایت صورت میگیره (البته این روش خیلی وقته منسوخ شده و من اصلا این کار را توصیه نمیکنم)
تقریبا مثل قالب (skin) می مونه ولی خیلی ابتدایی تر

این کلمه را در گوگل سرچ کن
"فریم در html"