PDA

View Full Version : سوال: اتصال دلفی xe2 به Mysql

1072300
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 22:22 عصر
سلام به دوستان و اساتید محترم
برنامه ای پرتابل نوشته ام و می خوام Mysql را به صورت پرتابل به برنامه ام وصل کنم که هم امنیتش عالی باشد و هم کاربر نیاز به تنظیم هیچ موردی در رایانه اش نداشته باشد ناگفته نماند که برنامه ام همیشه از روی سی دی اجرا خواهد شد.
با سپاس فراوان از شما

بهروز عباسی
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 22:52 عصر
سلام به دوستان و اساتید محترم
برنامه ای پرتابل نوشته ام و می خوام Mysql را به صورت پرتابل به برنامه ام وصل کنم که هم امنیتش عالی باشد و هم کاربر نیاز به تنظیم هیچ موردی در رایانه اش نداشته باشد ناگفته نماند که برنامه ام همیشه از روی سی دی اجرا خواهد شد.
با سپاس فراوان از شما

درود

الان مشکلت کجاست ؟

1072300
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 23:14 عصر
1. ارتباط به صورت پرتابل
2. امنیت بسیار بالا برای اطلاعات
3. عدم نیاز به تنظیم خاصی توسط کاربر نهایی
سپاس

بهروز عباسی
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 23:40 عصر
1. ارتباط به صورت پرتابل
2. امنیت بسیار بالا برای اطلاعات
3. عدم نیاز به تنظیم خاصی توسط کاربر نهایی
سپاس
باید از نسخه Embedded استفاده کنید که به راحتی ،فقط باید در کنار فایل اجرایی قرار بگیره. اینطوری هم Portable میشه و هم کاربر نباید چیزی رو تنظیم کنه
در مورد امنیت هم یک Algorithm طراحی کن یا از Algorithm های موجود برای Code و De-Code کردن اطلاعات استفاده کن
(فکر کنم MySQL خودش برای encrypt کردن داده ها هم امکاناتی داشته باشه)

1072300
جمعه 09 فروردین 1392, 00:41 صبح
سپاس
نسخه Embedded را در سایت mysql پیدا نکردم اگر ممکن است لینک دانلودش را برایم قرار دهید.

یک سوال دیگر
اگر در این بانک کد html قرار دهم با فراخوانی در وب بروز دلفی می توانم صفحه آماده وب تحویل بگیرم؟
بازم از کمکتون سپاسگزارم

بهروز عباسی
جمعه 09 فروردین 1392, 00:54 صبح
سپاس
نسخه Embedded را در سایت mysql پیدا نکردم اگر ممکن است لینک دانلودش را برایم قرار دهید.

بازم از کمکتون سپاسگزارم
من MySQL کار نمیکنم و اطلاعی هم ندارم ولی یه بار توی این بخش در مورد بحث شد چند صفحه ای بری عقب فکر کنم پیداش کنی لینک هم بود.

یک سوال دیگر
اگر در این بانک کد html قرار دهم با فراخوانی در وب بروز دلفی می توانم صفحه آماده وب تحویل بگیرم؟

اگه دقیقاً با فرمت HTML. ذخیره کنی ،برای نمایش میتونی اونو بصورت موقت جای ذخیره کنی و توی برنامه Loadاش کنی و نمایشش بدی و بعد از نمایش دوباره حذفش کنی.

1072300
جمعه 09 فروردین 1392, 13:18 عصر
نسخه Embedded پولی است و رایگان نیست

سعید صابری
جمعه 09 فروردین 1392, 13:43 عصر
نسخه Embedded پولی است و رایگان نیست این هم پولی کردی؟

نسخه non-instal را دانلود کنید .
برای استفاده فقط فایل libmysqld.dll و دو پوشه share و data لازم دارید.برای ارتباط نیز از کامپوننت mydac یا unidac استفاده کنید.
Mysql امکانات زیادی برای encrypt داده در اختیار داره ولی نسخه Embedded نسبت به نسخه سروری امنیت آنچنانی نداره

1072300
جمعه 09 فروردین 1392, 14:05 عصر
برای استفاده فقط فایل libmysqld.dll و دو پوشه share و data لازم دارید.برای ارتباط نیز از کامپوننت mydac یا unidac استفاده کنید.

برای اجرا در رایانه مقصد باید dll بالا را با برنامه انتقال دهم؟
سپاس

1072300
جمعه 09 فروردین 1392, 14:07 عصر
(نسخه non-instal را دانلود کنید) چنین نسخه ای پیدا نکردم اگر ممکن است راهنمایی کنید.
سپاس

سعید صابری
جمعه 09 فروردین 1392, 15:17 عصر
قبلا می نوشت NON-Install جدیدا همون نسخه ZIP Archive . میتونین از سایت mysql دانلود کنید
البته بگم حجم این فایل ها حدود 2 MB. ولی چیزی که شما باید دانلود کنید حدود 200 MB. از کسی که قبلا دانلود کرده این چند فایل بگیرین من نسخه X64 دارم بدردت میخوره بگو برات بفرستم.http://dev.mysql.com/downloads/mysql/

برای اجرا در رایانه مقصد باید dll بالا را با برنامه انتقال دهم؟

بلی .باید همراه پروژه ات باشه نیاز به کپی و ... نیست. dll + اون 2 تا پوشه

1072300
جمعه 09 فروردین 1392, 20:41 عصر
نه سپاسگزارم قبلا 200 مگی را دانلود کردم
فایل libmysqld.dll و دو پوشه share و data را پیدا کردم اما خود بانک کدام است؟ و باید چگونه نصبش کنم شرمنده هیچ اطلاعاتی در زمینه کار با بانک اطلاعاتی ندارم

نکته بعدی داخل پوشه share پوشه هایی برای تمام زبان ها وجود دارد فقط پوشه زبان انگلیسی و فایل هایی که پسوند sql دارند را در کنار برنامه انتقال دهم ؟
از همکاری و محبت شما سپاس.

سعید صابری
جمعه 09 فروردین 1392, 21:10 عصر
بانک باید ایجاد کنی.حالا بوسیله کد و یا انواع Mnager های که وجود داره.
بانکی که شما ایجاد می کنید در پوشه دیتا ذخیره میشه.بقیه اطلاعات نیز در دیتابیس mysql که در پوشه وجود داره ذخیره میشه.بقیه پوشه هاش میتونید پاک کنید.
بهتون پیشنهاد می کنم چون مبتدی هستید و mysql هم دانلود کرده اید mysql نصب کنید و از یک manager مثل sqlyog و... استفاده کنید و دیتابیستون در محیط ویژوال بسازید.
برای نصب mysql نیز آموزش زیاده می تونید جستجو کنید .
برای استفاده بصورت Embeddedنیاز به نصب نیست اینها را کنار پروژه ات کپی کن.برای اتصال بستگی داره شما از چه روشی استفاده کنید. به نظر من mydac استفاده اش راحت تره.

BORHAN TEC
جمعه 09 فروردین 1392, 23:10 عصر
سلام
سعید جان سال نو مبارک. :قلب:
در خصوص نسخه Embedded محصول MySQL یک سوالی در خصوص این تاپیک برایم به وجود اومد و اون هم اینه که برای استفاده از فایل پایگاه داده ای که در نسخه Embedded ایجاد شده در نسخه سروری نیازی هست که تبدیلاتی صورت بگیره یا نه(به عبارتی نیاز به Reorganize کردن فایل پایگاه داده هست یا نه)؟ یعنی با یک کپی و پیست کردن همه مسئله حل میشه و یا به کارهای بیشتری نیازه؟ :متفکر:
با تشکر فراوان.:لبخندساده:

سعید صابری
جمعه 09 فروردین 1392, 23:33 عصر
سعید جان سال نو مبارک.

سال نو شما هم مبارک.

با کپی و پیست کردن معمولا مسئله حل میشه من به شخصه در چند پروژه استفاده کردم با کپی و پیست اطلاعات انتقال دادم.
ولی برعکس ماجرا معمولا به مشکل برخوردم و مجبور شدم یک خروجی از بانک بگیرم و... .
ولی در کل شما استاد بنده هستید نظر من استفاده از sqlite شاید منطقی تر باشه به خصوص برای این دوستمون!

BORHAN TEC
جمعه 09 فروردین 1392, 23:59 عصر
نظر من استفاده از sqlite شاید منطقی تر باشه به خصوص برای این دوستمون!
به نظر من استفاده از SqLite موقعی خوبه که کاملاً مطمئن باشیم که برنامه همیشه تک کاربره باقی خواهد ماند. به هر حال تبدیل فایلهای پایگاه داده به یکدیگر در اکثر موارد مشکلات خودش را دارد. در ضمن خواهش می کنم مرا با این کلمات صدا نکنید. :لبخندساده: چون ما با هم همکاریم! :چشمک:

سعید صابری
شنبه 10 فروردین 1392, 00:17 صبح
در ضمن خواهش می کنم مرا با این کلمات صدا نکنید. :لبخندساده: چون ما با هم همکاریم! :چشمک:

چشم استاد دیگه استاد صدات نمیزنیم:چشمک:

به نظر من استفاده از SqLite موقعی خوبه که کاملاً مطمئن باشیم که برنامه همیشه تک کاربره باقی خواهد ماند.

من به خاطر همین این پیشنهاد دادم که دوستمون گفتند برنامه شون پرتابل و قراره از روی سی دی اجرا بشه.پس حتما نمی خوان اطلاعاتی دریافت کنند که مشکلات بعدی پیش بیاد

1072300
شنبه 10 فروردین 1392, 15:16 عصر
سلام به همه
از اینکه کمک و راهنمایی می کنید سپاسگزارم
بله برنامه ام تقریبا همیشه از روی سی دی اجرا خواهد شد و نیاز به دریافت اطلاعات ندارد مگر در موارد خاص که مشتری درخواست کند که در آن صورت برنامه باید از روی هارد یا فلش اجرا شود. ( که تا به امروز چنین درخواستی نداشته ام). اما ناگفته نماند که در همه موارد برنامه باید کاملا پرتابل باشد و کاربر بدون کوچکترین تنظیمی از برنامه استفاده کند. با این اوصاف از کدام بانک استفاده کنم؟ در نظر داشته باشید که امنیت فوق العاده بالایی از بانک خواهانم و همچنین سرعت خوب و پرتابل بودن که در بالا ذکر کردم. دوباره تکرار می کنم امنیت برایم بسیار مهم است. چون برای مشتری هایم مهم است حتی باید تضمین بدهم که اطلاعاتشان از داخل برنامه و بانک به سرقت نرود.
سپاس

سعید صابری
شنبه 10 فروردین 1392, 22:49 عصر
در تمامی موارد بالا کاربر نیاز به هیچ تنظیمی ندارد به قول شما کاملا پرتابل است.
هر دو گزینه نقاط ضعف و قوت خودشون دارند ولی من خودم از امنیت Mysql Embedded راضی نبودم چون امنیت آنچنانی ندارد هر چند توابع زیادی برای رمزنگاری و... داره.
فکر کنم بستگی به حجم و نوع اطلاعاتت Sqlite برای شما مناسب تر باشد ولی امنیت تضمینی که شما مد نظر شماست فکر نکنم جایی پیداش کنی.البته می تونی با یکسری اقدامات دسترسی به اطلاعات بانکت سخت تر و کند تر کنی البته ببینیم اطلاعات شما چقدر مهم باشه که کسی حوصله داشته باشه بیاد بانک شما را اصطلاحا هک کنه یا خیر؟
فکر کنم بیشتر در مورد پروژه ات اطلاعات بدی بشه بهتر کمکت کرد

1072300
سه شنبه 13 فروردین 1392, 23:11 عصر
بنده خودم را برنامه نویس نمی دانم و فقط برنامه نویسی را در حد انجام کارهایم در رشته تخصصی خودم یاد گرفته ام که این را مدیون خداوند و دوستانی مانند شما هستم
کاربران نهایی برنامه من اطلاعاتشان در زمینه کار با رایانه بسیار ناچیز است. به همین علت می خواهم پرتابل باشد (بدون نیاز به نصب، کامل کار کند) و همچنین بدون تنظیم خاصی اجرا شود.
حجم بانکم حدود دو گیگابایت می شود من در برنامه ها ی قبلی متن هایم را کد می کردم و این کد ها را در داخل فایلی ذخیره می کردم و در برنامه رمزگشایی می کردم اما حالا علاوه بر متن باید عکس و فیلم را هم کد کنم که نمی توانم پس می خواهم از بانک اطلاعاتی استفاده کنم.
امیدوارم توضیح کامل باشد.
برای این مشکل هم راحلی به نظر شما می رسد؟
http://barnamenevis.org/showthread.php?390835-%DA%A9%D8%AF-mhtml-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-txt&p=1732394#post1732394 (http://barnamenevis.org/showthread.php?390835-%DA%A9%D8%AF-mhtml-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-txt&p=1732394#post1732394)