ورود

View Full Version : مبتدی: چگونه برنامه هاي جاوا را در NetBeans ‌اجرا كنيم؟

takjavatakjava
جمعه 09 فروردین 1392, 10:29 صبح
بررنامه رو از نت دانلود کردم.نت بینز هم نصب هست.یک سری فایل از class , java file هست.اما فقط فایل های جاوا با نت پد باز میشه.اون کلاسا باز نمیشن که تو نت بینز کپی کنم.چند تا پوشه ی مختلفه که تو هر کدومشون کلاسای مختلف هست.اون کلاسا باز نمیشه.چه کنم.به جز نت بینز این فایل ها با چی باز میشن.تو رو خدا کمک کن .پروژه پایانیمه باید بازش کنم بعد به سی شارپ نبدیلش کنم.مرسی.

راستی ویندوزم سون هست.نت بینز هم ورژن 7.1.1هست.تنظیماتی روی ویندوز لازم نیست انجام بدم؟

MunderLine
جمعه 09 فروردین 1392, 12:28 عصر
سلام
فایل های با پسوند java فایل هایی هستند که سورس کد ها در اون واقع شدن. فایل های با پسوند class فایل های کامپایل شده هستند. باید فایل های با پسوند java رو در داخل یک پروژه در NetBeans وارد کنید و بعد برنامه رو اجرا کنید

tnt-programer
یک شنبه 11 فروردین 1392, 13:53 عصر
لازم نیست محتوایات فایلهای جاوا رو با نت پد باز کنید بعد تو نت بینز کپی کنید. کافیه یه پروزه در نت بینز بسازید و فایل های java. رو با همون ترتیبی که هستن در پوشه src کپی کنید. البته باید دقت کنید که ترتیب فایلهای جاوا به هم نخوره. فایلهای class. هم فایلهای کامپایل شده هستن که قبلا توسط یک کامپایلر کامپایل شدن. البته دقیقا نگفتید که این فایلها کجا هستن ولی قاعدتا نباید با فایل های java. تو یه پوشه باشن. مثلا نت بینز این فایلها رو در پوشه build قرار میده. بعد از اینکه فایلها رو در نت بینز قرار دادید کافیه فابل main (فایلی که حاویه متد main هست) رو اجرا کنید. اگر فایلها رو درست کپی کرده باشین برنامه اجرا میشه.