PDA

View Full Version : ایجاد یه آزمون چهار گزینه ای

baranbahari1320
جمعه 09 فروردین 1392, 10:39 صبح
با سلام من میخوام یه آزمون چهار گزینه ای ایجاد کنم که سوالا به صورت تصادفی ایجاد بشه و وقتی که کاربر به سوالا جواب داد در آخر هم کارنامه ایی به کاربر نمایش داده بشه لطفا منو راهنمایی کنین که چیکار باید کرد.
با جاوا اسکریپت و html فقط باید بنویسمش.

mahdivita
جمعه 09 فروردین 1392, 11:02 صبح
اگه با vbبود میتونستم کمک کنم اما این رو هموز کار نکردم با php هم میشه راحت نوشت
امید وارم موفق باشی

baranbahari1320
جمعه 09 فروردین 1392, 12:01 عصر
میدونم خودم هم با هر زبان دیگه ای میتونستم بنویسم اما این نظر استاده که باید با javascript و html باشه.

mahdivita
جمعه 09 فروردین 1392, 12:04 عصر
اوکی
امیدوارم اینجا یکی بهت کمک کنه:قلب:

ravand
جمعه 09 فروردین 1392, 14:30 عصر
میشه با جاوا اسکریپت نوشتم ولی با این کار خودت رو سخت کردی ولی اگه با php و mysql بنویسی کارت راحت تره و مدیریت بهتری روش داری.

maktoom
جمعه 09 فروردین 1392, 17:10 عصر
سلام

اگه با php و mysql بنویسی کارت راحت تره و مدیریت بهتری روش داریموافقم.
اما با جاوا اسکریبت هم میشه.
اینجا (http://siliconforks.com/jscoverage/instrumented/jscoverage.html?index.html) و اینجا (http://javascriptkit.com/script/popquiz.htm)

baranbahari1320
جمعه 09 فروردین 1392, 17:21 عصر
ممنون از نمونه هایی که داده بودین مشکل من اینه که کاربر تعداد سوالا رو انتخاب میکنه مثلا اگه وارد کنه 5 باید 5 تا سوال براش نمایش داده بشه حالا من موندم که چه جوری باید همزمان با تعداد سوالا radio button ایجاد کنم من سوالام با جوابا و گزینه ها درون آرایه قرار دارن.

ravand
جمعه 09 فروردین 1392, 17:29 عصر
اما با جاوا اسکریبت هم میشه.
اینجا و اینجا
عزیز من که نگفتم با جاوا اسکریپت نمیشه. من گفتم با php و mysql بهتر میشه مدیریتش کرد. چه کاریه ادم بیاد هر بار برای تغییر سوالات قالب رو ویرایش کنه؟

maktoom
جمعه 09 فروردین 1392, 20:35 عصر
عزیز من که نگفتم با جاوا اسکریپت نمیشه.
متوجه شدم.
ضمن اینکه سمت کلاینت بودن کدها خیلی جالب بنظر نمیرسه. هندلینگ پردردسرش و غیرمنعطف بودنش خیلی ضعف بزرگیه. اما چیزیکه بنظر میرسه اینه که این مسأله تحت یه تمرین طرح شده که خیلی میتونه توی طراحیه وب به ایشون کمک کنه.
موفق باشید./

saeedtrb
شنبه 10 فروردین 1392, 11:33 صبح
من اين كار چند وقت پيش با javascript انجام دادم مي توني از اين استفاده كني اين كد آزمون با يه تايم مشخص كه بعد از اينكه كاربر كليد شروع مي زنه آزمون شروع ميشه و بعد از اتمام زمان نتيجه رو مشخص مي كنه نحوه كارشم به اين صورت كه شما سوالات داخل يك تابع ميزارين و خودش كدهارو توليد مي كنه
لينك منبع : www.dssdesigner.ir

baranbahari1320
جمعه 16 فروردین 1392, 09:41 صبح
ممنون از مثالی که گذاشتین دوست عزیز.میخواستم بدونم چطوری میشه اعداد تصادفی بدون تکرار ایجاد کرد.

saeedtrb
شنبه 17 فروردین 1392, 14:54 عصر
راستش من خودم درگيرش بودم ولي يه مشكلي پيش اومد كه ولش كردم ولي اگه پيدا كرديد حتما بزاريد تا بروبچ استفاده كنند

ghazal_jon
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 22:19 عصر
سلام
ازمون چهار گزینه ای با php دارید؟