PDA

View Full Version : تست های برنامه نویسی

mahdivita
جمعه 09 فروردین 1392, 12:41 عصر
سلام
یه سئوال
میخواستم بدونم برای اینکه تست های برنامه نویسی رو در کنکور به خوبی جواب بدیم چی باید بکنیم؟؟؟؟

blackhatgh
جمعه 09 فروردین 1392, 15:26 عصر
باید خوب درس بخونی.:لبخند:

بیشتر رو برنامه سازی 1 کار کن تستاش بیشتر از 2 و 3 هست.مخصوصا محاسبات حلقه ها و شرط های تو در تو.

mahdivita
جمعه 09 فروردین 1392, 20:40 عصر
لطفا دوستان دیگه هم نظراتشون رو ارائه بدهند

mohammadsamadi1377
جمعه 09 فروردین 1392, 21:32 عصر
همون که دوست عزیزمون گفت بشین درستو بخون:قهقهه::قهقهه::قهقهه::مت کر:

mahdivita
جمعه 09 فروردین 1392, 21:41 عصر
خنده داره حرفم

یه کم جد باشین خب من که درسم رو میخونم گفتم شاید روشی وجود داشته باشه

nesfenafar
جمعه 09 فروردین 1392, 22:29 عصر
خوب تو ننشسته درس بخون یعنی سرپایی درس بخون من که اینجوری بهتر یاد میگیرم نشستنی همش خوابم میگیره :لبخند:

nesfenafar
جمعه 09 فروردین 1392, 22:32 عصر
درس خوندنو بیخیال تو بگو ببینم برنامه ای بلدی که از دسکتاب عکس بندازه وبا اسم ساعت وتاریخ اون لحظه ذخیرش کنه؟
اگه میخای برای دولتی بخونی که چند ماه باید سرتو بکنی لای کتاب واخرش شاید قبول بشی واگه میخوای واسه ازاد بخونی که اصلا لازم نیست بخونی همینجوریشم قبولی :لبخند:

محسن=0
جمعه 09 فروردین 1392, 23:00 عصر
اگه میخای برای دولتی بخونی که چند ماه باید سرتو بکنی لای کتاب واخرش شاید قبول بشی واگه میخوای واسه ازاد بخونی که اصلا لازم نیست بخونی همینجوریشم قبولی :لبخند:

گل گفتی!!!!!!:تشویق:

mehran901
شنبه 10 فروردین 1392, 00:29 صبح
سلام
یه سئوال
میخواستم بدونم برای اینکه تست های برنامه نویسی رو در کنکور به خوبی جواب بدیم چی باید بکنیم؟؟؟؟
البته من رشته ریاضی بودم و الانم رشتم برق-الکترونیکه ، نمیدونم تست های کنکور برنامه نویسی چطوریاس ولی چیزی که مشخص ه اینه که شما میتونید از روش های کلیشه ای و خسته کننده ای که همیشه به جواب درست میرسه استفاده کنین ! مثل اجرای مرحله به مرحله برنامه با استفاده از ثبت مقدار همه متغییر ها در هر مرحله ،
و حداقل چند مرحله اول رو انجام بدین تا روالش دستتون بیاد.... البته بستگی به نوع کد و برنامه روش های دیگه ای هم میتونه مورد استفاده قرار بگیره مثل بررسی گزینه ای (تو المپیاد کامپیوتر شخصا ازش نتیجه خوبی گرفتم :D )و ... که برمیگرده به خلاقیت فرد :|

nesfenafar
شنبه 10 فروردین 1392, 15:13 عصر
بچه ها پیداش کردم این مهران به نظرم بچه درسخونی بوده ها :لبخند: الان اینایی رو که گفتی حتی توی مغز من یکی که اصلا جا نمیشه چه برسه که اینارو هم بخوام عملیش کنم ما که نه مورچه برده بودیم سرامتحان نه سکه که شانسی در بیاد همینجوری هم نرفته بودیم سرجلسه نشستیم ی چیزایی خوندیم تا اونجایی که امکان داشتو قبلو شدیم تو کنکور انشاال.. تو هم قبول میشی سعی خودتو کن وامید تو از دست نده تو میتونی:لبخند:

mehran901
شنبه 10 فروردین 1392, 21:45 عصر
بچه ها پیداش کردم این مهران به نظرم بچه درسخونی بوده ها :لبخند: الان اینایی رو که گفتی حتی توی مغز من یکی که اصلا جا نمیشه چه برسه که اینارو هم بخوام عملیش کنم ما که نه مورچه برده بودیم سرامتحان نه سکه که شانسی در بیاد همینجوری هم نرفته بودیم سرجلسه نشستیم ی چیزایی خوندیم تا اونجایی که امکان داشتو قبلو شدیم تو کنکور انشاال.. تو هم قبول میشی سعی خودتو کن وامید تو از دست نده تو میتونی:لبخند:
عزیزم شما ی نگاه ب پروفایل من بنداز ...! من خیلی وقته تونستم!

بابت درسخونی هم آره.... با این که دانشجوام هنوز این بیماریم درمان نشده! هه