View Full Version : بازکردن صفحه جدید بصورت مخفی!
once4ever
دوشنبه 01 اسفند 1384, 13:00 عصر
چجوری میتونم یه صفحه جدید باز کنم window.open
با این حالت که:
1. تو تسک بار task bar ویندوز نشون نده
2. کاربر هم اونو نبینه (یکی گفت moveTo کن به آدرس بیشتر از مونیتور ولی عمل نکرد.)
کلا میخوام یه صفحه جدید مخفی باز بشه
tabib_m
سه شنبه 02 اسفند 1384, 12:05 عصر
حتما باید مخفی باشه؟
میتونی بازش کنی با سایز کوجیک و بعد توی خود صفحه ی جدید ، بعد از کارهایی که انجام میده ، کد بستن بنجره رو بده.
اینجوری سریع یک صفحه باز میشه و بسته میشه
همین
فکر نمیکنم بشه کاملا مخفی عمل کرد
once4ever
سه شنبه 02 اسفند 1384, 18:24 عصر
نه!
حتما میخوام دیده نشه حتی تو تسک بار ویندوز
Asad.Safari
سه شنبه 02 اسفند 1384, 20:37 عصر
فکر کنم نییتت خیر نباشه!
once4ever
سه شنبه 02 اسفند 1384, 21:26 عصر
فکر کنم نییتت خیر نباشه! :لبخندساده
کمک یا پیشنهادی نبود؟
sma_mohseni
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 09:08 صبح
نه آقا نمیشه. اگر میشد که خیلی وحشتناک بود! شما میتونستی کارایی انجام بدی که کاربر اصلا با خبر نمیشد و این ...
javad_hosseiny
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 11:04 صبح
البته الزامی در باز کردن صفحه جدید برای منظوری که دوستان اشاره کردند
(که فکر کنم نیتت خیر نباشد)
شما اگر به دنبال اجرایی یک فایل .... (آلوده یا ... ) هستید می تونید از طریق اکسپلویت هایی بسیاری که برای این منظور هستند و با توجه به نسخه ویندوز و حفره های امنیتی موجود در آن استفاده کرده و فایل موردنظر را اجرا کنید (البته منظور در سیستم کاربر است)
و در رابطه با اکسپلویت های موردنظر نیز می تونید از سایت سیمرغ نیز استفاده کنید
البته در کل این کار را پیشنهاد نمی کنم ولی باز اگر اصرار داشتید سعی کنید که از اکسپلویت های متفاوت و جدید برای این منظور استفاده کنید و در یک صفحه کاربردی (که دارای جاذبه و ... هست مثلا صفحه دان لود برنامه های قفل شکسته و یا صفحه اطلاعات 118 شهری و یا ...) اینکار را انجام دهید و در کل نیز قبل از نشر آن نسبت به درستی عملکرد آن و همچنین درستی عملکرد اصل فایل اجرایی موردنظر (مثلا اگر قرار است اطلاعاتی را به آدرس خاص ارسال کند و یا ....) خود نیز اطمینان کسب کنید.
ولی در چندین نمونه آزمایشی که بنده تست کردم بسیار مناسب و ... جواب می داد
(جهت اجرایی یک فایل آلوده ..... با وجود آنتی ویروس و بودن سرویس پک 2 ویندوز)
once4ever
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 12:41 عصر
شماها چرا اینقدرفکرتون خرابه!!!!
میشه بگید وقتی یه صفحه باز میکنیم چه کار خطرناکی ممکن هست انجام بشه؟!!!
(اونایی که گفتند حتما جواب بدند! شاید من نمیدونم)
اگه بازکردن صفحه میتونه خطرناک باشه کل سیستم امنیتی ویندوز و اینترنت و .... میره زیر سوال
آقای حسینی (با اینکه لفظ فایل آلوده رو مستقیما بکاربردید ولی برای من مهم نیست)
منظورت از اکسپلویت چیه؟ و این سایت سیمرغ چیه؟
(باید انتظار اینگونه جوابهارو هم داشته باشم. متاسفانه سطح علمی بعضی ها خیلی پایین هست!)
javad_hosseiny
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 19:48 عصر
کاربر once4over گویا شما به متن تایپی بنده دقت نکردید
چرا که پاسخ بنده در جواب تایپ کاربر SIR_asad بود که گفتم
(که فکر کنم نیتت خیر نباشد)
یعنی اگر فرض بر این باشد که هدف اجرای یک فایل توسط فراخوانی صفحه جدید بصورت مخفی باشد این راه حل است که بنده ارائه کردم
آقای حسینی (با اینکه لفظ فایل آلوده رو مستقیما بکاربردید ولی برای من مهم نیست)
بله اشاره به نام فایل آلوده کردم چرا که توضیح بنده راجع به این مقوله بود چرا که یکی از کارهایی که می توان از این سؤال (باز کردن یک صفحه به صورت مخفی) استفاده کرد همین مطلب است که عرض کردم.
(یعنی اجرای عملیاتی (هر کاری که می تواند فعال کردن یک تروجان باشد) بدون اجازه (اطلاع) کاربر) ( جهت پاسخ به نکته ای که اشاره کردید (متن ذیل) )
میشه بگید وقتی یه صفحه باز میکنیم چه کار خطرناکی ممکن هست انجام بشه؟!!!
(اونایی که گفتند حتما جواب بدند! شاید من نمیدونم)
(باید انتظار اینگونه جوابهارو هم داشته باشم. متاسفانه سطح علمی بعضی ها خیلی پایین هست!)
هم نتیجه گیری ای تان خیلی اشتباه است و هم قضاوتتان
براساس چه معیاری شما به این نتیجه رسیدید که سطح علمی افرادی که پاسخ شما را دادند پایین است.
و آیا تصور شما بر این است که با اینگونه پاسخ دادن سطح علمی اتان بالا می رود
شماها چرا اینقدرفکرتون خرابه!!!
و همچنین نوع گفتارتان:عصبانی:
ودر کل نیز هدف بنده آموزش این مطلب بود برای کسانی که به دنبال این هدف هستند .
در رابطه به توضیحات مربوط به اکسپلویت نیز بهتر است در همان سایت سیمرغ مطالعه کنید
(برای مطالعه سری مقالات و مطالب آقای حسین عسگری مناسب است)
آدرس سایت: http://www.simorgh-ev.com/
(البته فعلا به علت یک سری تغییرات تا 15 اسفند قابل دسترس نیست ولی فرومش قابل دسترس است که در آن نیز می توانید مطالب مفیدی پیدا کنید)
siahacker
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 21:31 عصر
شما اگر به دنبال اجرایی یک فایل .... (آلوده یا ... ) هستید می تونید از طریق اکسپلویت هایی بسیاری که برای این منظور هستند و با توجه به نسخه ویندوز و حفره های امنیتی موجود در آن استفاده کرده و فایل موردنظر را اجرا کنید (البته منظور در سیستم کاربر است)
و در رابطه با اکسپلویت های موردنظر نیز می تونید از سایت سیمرغ نیز استفاده کنید
البته در کل این کار را پیشنهاد نمی کنم ولی باز اگر اصرار داشتید سعی کنید که از اکسپلویت های متفاوت و جدید برای این منظور استفاده کنید و در یک صفحه کاربردی (که دارای جاذبه و ... هست مثلا صفحه دان لود برنامه های قفل شکسته و یا صفحه اطلاعات 118 شهری و یا ...) اینکار را انجام دهید و در کل نیز قبل از نشر آن نسبت به درستی عملکرد آن و همچنین درستی عملکرد اصل فایل اجرایی موردنظر (مثلا اگر قرار است اطلاعاتی را به آدرس خاص ارسال کند و یا ....) خود نیز اطمینان کسب کنید.
ولی در چندین نمونه آزمایشی که بنده تست کردم بسیار مناسب و ... جواب می داد
(جهت اجرایی یک فایل آلوده ..... با وجود آنتی ویروس و بودن سرویس پک 2 ویندوز)
سلام
هر اکسپلویتی یه نوع عملکرد داره و نمیشه همه رو تو صفحه گذاشت تا دانلود شه
بیشتر اکسپلویت های Local هستند که غالبا یک فایل آلوده درست می کنند و سپس اون فایل رو می شه در صفحه گذاشت نه خود اکسپلویت رو چون هیچ اتفاقی نمی افته
بهترین کار استفاده از اکسپلویت جدید WMF هست که می تونید از سایت www.milw0rm.com سورسش رو بگیرید و کامپایل کنید
در مورد صفحه های وب روش های دیگری مانند اجرای ActiveX و اجرای بعضی از کدهای جاوا کاربرد دارند
باتشکر
pooyanm
جمعه 11 فروردین 1385, 12:42 عصر
سلام
سوال شما تنها یک جواب کاملا بی خطر داره!!!!!!!!:»
AJAX (http://www.xml.com/pub/a/2005/02/09/xml-http-request.html)
once4ever
جمعه 11 فروردین 1385, 14:38 عصر
سلام
سوال شما تنها یک جواب کاملا بی خطر داره!!!!!!!!:»
AJAX
ممنون که فکرکردید ولی سوالم رو یک بار دیگه بخون.
خود آژاکس هم تو یک صفحه باید باشه دیگه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.