View Full Version : سوال: امکان تغییر فونت قسمتی از Memo در Fast Report!
fahimi
شنبه 10 فروردین 1392, 22:46 عصر
با سلام
من یک Memo دارم که ترکیبی از چند فیلد(متغیر) و یک متن ثابت است که یک گواهی نامه را تولید می کند.
من می خواهم فونت فیلد ها را بصورت Bold نمایش دهم.آیا فست ریپورت چنین امکانی را دارد؟
یوسف زالی
شنبه 10 فروردین 1392, 23:06 عصر
فکر نمی کنم چنین قابلیتی موجود باشه. به جاش از چند تا ممو پشت سر هم استفاده کنید.
fahimi
یک شنبه 11 فروردین 1392, 06:35 صبح
استفاده از چند ممو پیوستگی متن را از بین می برد
یوسف زالی
یک شنبه 11 فروردین 1392, 11:57 صبح
نیازی نیست متن رو تکه تکه ذخیره کنید. این کار رو می تونید در تنظیم چاپ انجام بدید.
شما در دیتابیس همون متن کامل رو ذخیره می کنید و در واکشی هم می تونید همون متن کامل رو واکشی کنید.
فقط در نحوه ی تنظیم چاپ اون رو در خود Fast تکه تکه کنید و در 3 ممو بریزید.
fahimi
سه شنبه 13 فروردین 1392, 21:08 عصر
با سلام
به فرض شما می خواهید گواهی پایان دوره را صادر کنید بطور معمول شما یک تیبل برای نگهداری اطلاعات پایه دانشجویان مانند نام و نام خانوادگی و . . . دانشجویان استفاده می کنید و یک تیبل نمرات دانشجویان
برای چاپ با یک کوئری مشخصات فردی و معدل را بازیابی و به فست ریپورت متصل می کنیم و دریک ممو ترکیبی از فیلد ها و متن را قرار می دهیم و براحتی چاپ میشود تا اینجا هیچ مشکلی نیست
ولی در Stimulsoft Reports در #C شارپ چنین امکانی داشت که می توتنستی فیلد ها را تغییر فونت داد من با این فرض این سوال را کردم شاید فست ریپورت چنین امکانی داشته با شد
با این حال ازاینکه جواب سوالم را دادید متشکرم
fahimi
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 23:30 عصر
با سلام
با جستجو در اینترنت توانستم راه حل را پیدا کنم فست ریپورت از تگ Html پشتیبانی می کند کافی است در property خاصیت True=AllowHTMLTags” شود
و مابقی داستان
<b> : bold text
<i> : italic text
<u> : underlined text
<font color> : font color
benyaminrahimi
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:25 صبح
لازم به این قدر پیچیدگی نبود شی متن غنی تو فست ریپورت همه این قابلیت ها که گفتیو داره
fahimi
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 19:08 عصر
با سلام
منظور از "شی متن غنی" چی هست؟
لطفا نام انگلیسی آن ذکر کنید
benyaminrahimi
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 19:35 عصر
rich edit text
http://benyaminrahimi.orgfree.com/question/1.jpg
fahimi
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 14:51 عصر
با سلام
موقعی که فیلد ها را لیبل ترکیب می کنم
1-درصورتیکه فیلد لاتین یا فارسی باشد
2-طول فیلد متغییر باشد.
نتیجه دلخواه حاصل نمی شود .
برای مثال
است [frxDBDataset1."طرف حساب"] مربوط به آقای: [frxDBDataset1."کد اقتصادی"]پرونده به کد اقتصادی:
benyaminrahimi
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 09:37 صبح
پراپرتی rtl-reading رو تو کنترل تیک بزنید
fahimi
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 20:47 عصر
با سلام خدمت رحیمی
متاسفانه فست ریپورت هم در حالت Memo و Rich edit text در خصوص ترکیب فیلد ضعف دارد -تنها راه ممکن فیلد و تکس جدا از هم در باند قرارگیرد و به اجبار با فضای خالی کنار آمد
MAJIDVADOOSTAN
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:56 صبح
با سلام
به فرض شما می خواهید گواهی پایان دوره را صادر کنید بطور معمول شما یک تیبل برای نگهداری اطلاعات پایه دانشجویان مانند نام و نام خانوادگی و . . . دانشجویان استفاده می کنید و یک تیبل نمرات دانشجویان
برای چاپ با یک کوئری مشخصات فردی و معدل را بازیابی و به فست ریپورت متصل می کنیم و دریک ممو ترکیبی از فیلد ها و متن را قرار می دهیم و براحتی چاپ میشود تا اینجا هیچ مشکلی نیست
ولی در Stimulsoft Reports در #C شارپ چنین امکانی داشت که می توتنستی فیلد ها را تغییر فونت داد من با این فرض این سوال را کردم شاید فست ریپورت چنین امکانی داشته با شد
با این حال ازاینکه جواب سوالم را دادید متشکرم
دوست عزیز میشه توضیح بدی چطوری توی c# و استیمول این کارو انجام میدی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.