View Full Version : مبتدی: کامپوننت FireDAC
tomalaki
یک شنبه 11 فروردین 1392, 16:21 عصر
سلام.
کامپوننت FireDAC_7.0.1.3119 رو نصب کردم. با بقیه دیتابیس ها درست کار میکنه، اما برای کار با MySQL خطای زیر رو میده:
Can not load vendoe library[libmysql.dll]
توی تمام مسیر های فایرداک فایل مذکور رو گذاشتم. اما هنوز ایراد میگیره.
BORHAN TEC
یک شنبه 11 فروردین 1392, 16:56 عصر
سلام،
باید فایل رو جایی قرار بدین که برای دلفی و برنامه ساخته شده شناخته شده باشه(مثل System32 و یا کنار برنامه)
tomalaki
یک شنبه 11 فروردین 1392, 17:28 عصر
بازم نشد :(
mysql-connector هم نصب کردم فایده نداشت. ممکنه که Firedac باشه؟ آخه نسخه چیزش هست شاید یه فایل توش کم باشه.
BORHAN TEC
یک شنبه 11 فروردین 1392, 17:44 عصر
ممکنه که Firedac باشه؟
بعید به نظر میرسه! :متفکر:
آه، من اصلاً به پیام خطا توجه نکردم! :اشتباه:
فکر می کنم فهمیدم که مشکل از کجاست. توی پیام خطا نوشته که نمیتونه فایل DLL رو لود کنه. نکته اینجاست که برنامه های 32 بیتی نمیتونند Dll های 64 بیتی را لود کنند و برعکس. من حدث می زنم که سیستم عامل شما 64 بیتی است، چون در آن MySQL نسخه 64 بیتی را نصب کرده اید و برنامه دلفی را هم با کامپایلر 32 بیتی کامپایل کرده اید. دو تا راه حل دارید:
1- این که برنامه را با کامپایلر 64 بیتی کامپایل کنید و از نسخه 64 بیتی MySQL استفاده کنید که در این صورت برنامه شما توانایی اجرا در سیستم عامل های 32 بیتی را نخواهد داشت. :ناراحت:
2 - اینکه برنامه را با کامپایل 32 بیتی کامپایل کرده و از نسخه 32 بیتی MySQL استفاده کنید، در این صورت کارایی برنامه یک مقدار پایین میاد ولی برنامه توانایی اجرا در سیستم عامل های 32 و 64 بیتی را خواهد داشت. :چشمک:
tomalaki
یک شنبه 11 فروردین 1392, 17:52 عصر
آره، ویندوز من 64 بیتی هست. نتیجه را همینجا اعلام میکنم. ممنون.
tomalaki
یک شنبه 11 فروردین 1392, 18:18 عصر
خب، هرکاری کردم نشد، مجبور شدم از uniDAC استفاده کنم. اونم خوبه تا الان.
BORHAN TEC
یک شنبه 11 فروردین 1392, 18:20 عصر
خب، هرکاری کردم نشد، مجبور شدم از uniDAC استفاده کنم. اونم خوبه تا الان.
مطمئن هستم یه جاهایی سوتی دادین. :چشمک: بعید به نظر میرسه که FireDAC در این مورد مشکلی داشته باشه. :متفکر:
tomalaki
یک شنبه 11 فروردین 1392, 18:44 عصر
آخه من هنوز برنامه رو کامپایل نکردم. وقتی که ADConnection رو روی فرم میذارم و DriverName رو روی MySQL تنظیم میکنم، بعد که active رو میخوام true کنم این پیام رو میده.
یه سوالی، uniDAC به datasnap وصل میشه؟
BORHAN TEC
یک شنبه 11 فروردین 1392, 18:56 عصر
یه سوالی، uniDAC به datasnap وصل میشه؟
معمولاً از همه DataSet ها میشه در DataSnap استفاده کرد، چه مربوط به FIreDac باشه، چه dbExpress و ... .
tomalaki
یک شنبه 11 فروردین 1392, 22:33 عصر
هــــــــــــــــــــــــ ــــــــــا! مشکل رو تونستم حل کنم.
اگه که راهکارهای بالا مسمر ثمر نبود کار زیر رو انجام بدید.
کافیه که فایل libmysql.dll رو توی مسیر embarcadero\rad studio\10.0\bin کپی کنید.
ورژن مناسب libmysql هم میتونید از اینجا دانلود کنید. (http://wiltonsoftware.com/download/libmysql-5.1.59-win32.zip)
ورژن فایل: libmysql-5.1.59-win32
اطلاعات و ورژن های دیگه در اینجا ببینید. (http://wiltonsoftware.com/posts/view/getting-embarcadero-dbexpress-mysql-working-dbx-error-driver-not-initialized)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.