View Full Version : مشکل با Session
mohsen gh
دوشنبه 12 فروردین 1392, 11:10 صبح
سلام دوستان مشکل من اینه Session رو تو PageLoad چک میکنم اگه null بود خوب میره به ی صفحه (Default.aspx) که معرفی کردم اگه null نبود ی سری دستورات انجام میشه و بعدSession رو Remove میکنم همه این اتفاقا توی PageLoad هستش حالا توی همونه page ی LinkButto گذاشتم که میخوام برم به ی page دیگه که اسمش هست (Activation.aspx)به اون page نمیره و میره به همونی که بالا گفتم(Default.aspx) به نظر شما مشکلش چیه من تجربه ای ندارم تو این زمینه ..با سپاس فراوان از همه دوستان
mahdisky
دوشنبه 12 فروردین 1392, 15:17 عصر
سلام
اینطوری چند تا احتمال وجود داره اگه میتونی کد صفحه pagelodeto بزار ببینیم چکار کردی .
یه احتمال این هست که وقتی دستوراتت اجرا میشه بعد گفتی session حذف بشه که وقتی session حذف بشه(چون نگفتی بعد حذف session بره صفحه Default.aspx) هنوز توی همون صفحه ای تا وقتی که postback بشه (اینجاست که وقتی میزنی روی LinkButto ، اتفاق میفته postback بعد به جای اینکه بری Activation.aspx )صفحه دوباره session رو چک کنه که null هست که اینجا بعد میره صفحه Default.aspx.
amirsajjadi
دوشنبه 12 فروردین 1392, 15:36 عصر
هنگام کلیک کردن روی linkbutton دوباره رویداد pageload اتفاق میافته. برای جلوگیری از این کار باید postback رو چک کنید به این صورت
If Not Me.IsPostBack Then
....
End If
اگر هم نخواستی postback رو چک کنی بجای رویداد pageload از LoadComplete استفاده کنی درست میشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.