ورود

View Full Version : سوال: مشکل در استفاده از کامپوننت rich textbox

Shahab.
دوشنبه 12 فروردین 1392, 15:13 عصر
با سلام
بنده یک کامپوننت ریچ تکست باکس بر روی فرم قرار داده و با دستورات open و line input فایل های txt که در مسیر برنامه قرار دارند را باز میکنم و پس از برداشت متن مورد نظر از درون آنها , آن متن را برای نمایش در برنامه در ریچ تکست باکس قرار میدهم.
این برنامه در اکثر ویندوزها درست کار میکند و جواب میدهد اما در بعضی از سیستم ها با اجرای فایل exe برنامه و کلیک بر روی کلید "نمایش متن" (همان کلیدی که دستورات اصلی زیر آن است) هیچ چیزی در ریچ تکست باکس نمایش داده نمیشود و برنامه هیچ پیغام خطایی هم نمیدهد.
اوایل فکر کردم اگر برنامه در درایو ویندوز قرار داشته باشد این مشکل پیش می آید (بخاطر اینکه شاید ویندوز اجازه باز کردن فایل txt را نمیدهد به برنامه)
و با عوض کردن مسیر قرار داشتن برنامه در درایوی به جز درایو ویندوز به نتیجه می رسید و درست میشد اما باز هم در بعضی از سیستم ها با عوض کردن مسیر برنامه باز هم همان مشکل پیشین وجود دارد.
سئوال من اینجاست که آیا برای باز کردن فایل txt اگر ویندوز اجازه این کار را به برنامه ندهد آیا برنامه (همان فایل کامپایل شده) نباید پیغام خطایی نمایش دهد؟
آیا اصولا برای باز کردن فایل ها نیاز است که با حساب مدیر سیستم (ادمین) لاگین کنیم؟
یا شاید هم مشکل از ریچ تکست باکس باشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

SlowCode
دوشنبه 12 فروردین 1392, 15:18 عصر
سلام
شما تو کدتون از کنترل خطا استفاده کردین؟ مثلا از:
on error resume next
'or
on error goto e
e:
exit sub

چیزی که به ذهنم میرسه اینه که خطا رخ میده ولی این احتمالا یه exit sub نوشتین که کار خاتمه پیدا میکنه پس پیغامی هم نشون داده نمیشه.
شما اگه ممکنه کد باز کردن فایل رو بزار اینجا تا نگاه کنیم.

آیا اصولا برای باز کردن فایل ها نیاز است که با حساب مدیر سیستم (ادمین) لاگین کنیم؟
اگه پرمیشن خاصی به اون فایل نداده باشه، نه فکر نکنم نیاز باشه.

Shahab.
دوشنبه 12 فروردین 1392, 15:25 عصر
شما تو کدتون از کنترل خطا استفاده کردین؟
نه اصلا , از هیچ کدوم استفاده نشده نه از on error و نه از exit sub

چیزی که به ذهنم میرسه اینه که خطا رخ میده ولی این احتمالا یه exit sub نوشتین که کار خاتمه پیدا میکنه پس پیغامی هم نشون داده نمیشه.
NO

جالبیش اینجاست که من در برنامم گفتم اگر ریچ تکست باکس بعد از این عمل خالی موند پیغام بده که "ریچ تکست باکس خالی است"
ولی حتی این پیغام رو هم نمیده
انگار عملا برنامه هیچ کاری انجام نمیده
البته بقیه دستوراتش در دیگر کلیدها اجرا میشه ولی همین یک کلید با این مشکل مواجه هست
ممکنه بعد از اینکه متن در ریچ تکست باکس قرار میگیره عاملی باعث بشه که ریچ تکست باکس خالی بشه؟ :گیج:
یا شاید هم اصلا , متن در ریچ تکست باکس قرار میگیره ولی رنگش جوریه که دیده نمیشه

mohammadsamadi1377
دوشنبه 12 فروردین 1392, 15:39 عصر
سورسش روبزار حلش کنیم
شاید هم file Path تو تغیر کرده باشه ؟

جالبیش اینجاست که من در برنامم گفتم اگر ریچ تکست باکس بعد از این عمل خالی موند پیغام بده که "ریچ تکست باکس خالی است"

ممکنه مشکل از این باشه !
از نظر من کدت رو براز تا درستش کنن

SlowCode
دوشنبه 12 فروردین 1392, 15:40 عصر
آخه نمیشه که همین جوری گفت!!!
شما قسمتی از کد یا کل پروژه رو بزار.
اگه مشکل از رنگ فونت باشه باید از تب pallete انتخاب کنی احتمالا از تب system آنتخاب کردی. چون رنگهای سیستم متناسب با تنظیمات سیستم هست و متغیره.

Shahab.
دوشنبه 12 فروردین 1392, 16:08 عصر
آخه نمیشه که همین جوری گفت!!!
شما قسمتی از کد یا کل پروژه رو بزار.
اگر مشکل از کد بود برنامه باید روی هیچ سیستمی درست کار نمیکرد
اما روی اکثر سیستم ها درست کار میکنه

اگه مشکل از رنگ فونت باشه باید از تب pallete انتخاب کنی احتمالا از تب system آنتخاب کردی. چون رنگهای سیستم متناسب با تنظیمات سیستم هست و متغیره.
رنگ متن در موقع طراحی انتخاب نشده
رنگ متن با کدنویسی تعریف شده و کد رنگ ثابته