ورود

View Full Version : بررسی عملکرد کوئری سمت سرور و کوئری سمت کاربر

aghayex
دوشنبه 12 فروردین 1392, 13:51 عصر
با سلام
من در این تاپیک می خوایم به نتیجه ای برسیم که آیا عملکرد کوئری سمت سرور و کوئری سمت کاربر چطوریه .
در برنامه های تحت شبکه تکنولوژی هایی هست به نام وب سرویس , نت ریموتینگ و wcf و ... که به طور مثال در wcf ما اگه بخواهیم اطلاعاتی رو از دیتابیس واکشی کنیم کد ها رو در wcf قرار می دیم و در نهایت نتیجه رو به ما میده و پردازش این کار میوفته گردن سرور اما اگه همون کئری رو در برنامه به سمت sql بفرستیم پردازش این کار میوفته گردن کلاینت باتوجه به این مسائل نظر ذوستان رو در رابطه با این دو روش می خواستم .

RED-C0DE
دوشنبه 12 فروردین 1392, 17:45 عصر
اما اگه همون کئری رو در برنامه به سمت sql بفرستیم پردازش این کار میوفته گردن کلاینت
پردازش چی دقیقا می افته سمت کلاینت دقیقا؟

aghayex
دوشنبه 12 فروردین 1392, 17:52 عصر
اینو نه به این صراحت در یه سایتی نوشته بود
یعنی شما چه پیشنهادی برا فراخوانی داده دارید : استفده از wcf یا استفاده نکردن از اون

d_derakhshani
سه شنبه 27 فروردین 1392, 12:02 عصر
در سمت کلاینت تو سیلورلایت که نمی تونی مستقیم به sql وصل شی، یعنی اصلا چیزی به نام کلاینت معنی نداره. چاره ای جز استفاده از سرویس نیست.
احتمالا منظورتون چیز دیگه ایه یا من بد متوجه شدم.

hakim22
شنبه 31 فروردین 1392, 10:29 صبح
در مورد Silverlight استفاده از WCF یک اجباره تا انتخاب ! که نقاط مثبت و منفی خودشو داره.
کشیدن اطلاعات از بانک همیشه سمت سرور انجام میشه و آنالیز و مرتب کرد و ... میتونه در کلاینت انجام بشه.همینطور Cache کردن میتونه در بالابردن سرعت و کمتر کردن بار سرور کم کنه .