ورود

View Full Version : طریقه ی ایجاد این سایدبار

caspianhero
سه شنبه 13 فروردین 1392, 19:11 عصر
با سلام بر دوستان
لطفا به این لینک نگاه کنید:
میخواستم بدونم این سایت بار سمت راست چطوری فیکس شده ؟؟؟
http://aftab.cc/linkestan/showlink.php?linkid=1299
سپاس

2undercover
سه شنبه 13 فروردین 1392, 20:06 عصر
با استایل:position: fixed;

توی CSS به راحتی می تونید هر عنصر HTML رو فیکس کنید!

caspianhero
سه شنبه 13 فروردین 1392, 20:44 عصر

khanlo.javid
سه شنبه 13 فروردین 1392, 22:25 عصر
دوست عزیزمون 2undercover درست میگن ولی برای تکمیل کد ایشون چند خطی هم بنده اضافه میکنم :

position:fixed;z-index:100;right:0px;top:0px;

caspianhero
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 10:05 صبح
مقادیری که z-index می گیره چطوری هست؟؟ ایا هر مقداری میشه بهش داد؟؟ مثلا بعضی ها مقدار منفی میدهند و بعضی ها مثبت!؟؟؟
سپاس

khanlo.javid
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 10:27 صبح
مقادیری که z-index می گیره چطوری هست؟؟ ایا هر مقداری میشه بهش داد؟؟ مثلا بعضی ها مقدار منفی میدهند و بعضی ها مثبت!؟؟؟
سپاس

مقادیر z-index میتونه اعداد مثبت و منفی باشه و هر المنتی که مقادیر مثبت بالاتری بگیره جزء بالاترین لایه و هر المنتی که مقادیر منفی بالاتری بگیره به عنوان آخرین لایه در نظر گرفته میشه ، و یه نکته اینکه من تو بعضی از مقالات زبان اصلی خوندم که نوشته بود تو برخی از مرورگر ها اعداد منفی ساپورت نمیشن ولی باز خودت به حرف من اکتفا نکن و برو تحقیق کن .

موفق باشی.

caspianhero
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 10:33 صبح
دوست عزیزمون 2undercover درست میگن ولی برای تکمیل کد ایشون چند خطی هم بنده اضافه میکنم :

1
2
position:fixed;z-index:100;right:0px;top:0px;

متشکر دوست عزیز:من در مورد سایدبار یک مثال برای خودم زدم ولی نمی دونم چرا زمانی که پنجره ها ریسایز می شوند اجزا روی هم می افتند!!! لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس

khanlo.javid
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 12:21 عصر
متشکر دوست عزیز:من در مورد سایدبار یک مثال برای خودم زدم ولی نمی دونم چرا زمانی که پنجره ها ریسایز می شوند اجزا روی هم می افتند!!! لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس

اگه بجای px از % برای اندازه دهی عرض استفاده کنید این مشکل رفع میشه .

caspianhero
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 14:22 عصر
تشکر: اینکار را کردم ولی نشد: لطفا ان فایل را که دادم ویرایش کنید و بگذارید تا مشکل حل بشه!!
سپاس