ورود

View Full Version : سوال: نشان ندادن سایت به کاربران IE ?

esmaeilbf
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 12:51 عصر
سلام دوستان
من میخوام اگر کاربری با IE 10 به پایین وارد سایت شد سایت براش نشون داده نشه و مثلا یه پیغام بزارم که از chrome استفاده کنه

پی نوشت: نظر من اینه چرا باید طراحهای وب خودشون رو به زحمت بندازن و سایت رو برای کاربر بهینه کنند
در صورتی که مرورگرهای بهتر وفوق العاده ای مثل موزیلا و کروم هستند !!
در واقع این کار (سازگار کردن سایت برای IE ) ظلم به جامعه هست که اونها رو از چنین موهبت هایی محروم میکنه شاید کسی ندونه که مرورگر بهتر از IE هست و این وظیفه ی فعالان این حوزه هست که آگاهشون کنند. :

Jarvis
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 13:31 عصر
شما باید با کمک کدهای جاوا اسکریپت چک کنید که اگر مرورگر کاربر IE بود صفحه ی اصلی براش باز نشه...
با یه جستجوی کوچیک می تونید نمونه کدهاشو پیدا کنید...

ایام به کام - موفق باشید

maktoom
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 15:56 عصر
سلام
تمام این ملاحظات کیفیت کار شما رو نشون میده.
شما اگه مثلا با محتوای فلان درست موافق نباشی میتونی نادیدش بگیری؟ بالاخره باید پاسش بکنی. شما نیستی که باید تصمیم بگیری. فعلا شما داری با این استانداردها کار می کنی.
بهتره عادت کنی کار استاندارد انجام بدی. در غیر اینصورت مطمئن باش کسی سراغ شما نمیاد. یا اگه بیاد ناراضی میره.
در ضمن چرا باید بخاطر 4 خط کد کمتر نوشتن، کلی دستمزدت رو بیاری پایین، ازون بدتر مشتری رو فراری بدی.

mpnetmpnet
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 16:38 عصر
مثلا میتونی با jscript پیغام بدی که با فلان مرورگر مشاهده کنه.
اینجا رو یک نگاهی بنداز:
http://barnamenevis.org/showthread.php?299986-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B3%D B%8C%D9%84%D9%87-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA

تنها چیزی که به ذهن کاربر استفاده کننده از IE میرسه اینه که طراحی سایت بدرد نمیخوره. همه ی کاربر های یک سایت مثل من و شما روی این مسئله ریز نیستن و حتی اگر اعلام کنی که با مرورگر فلان مشاهده کنید، درصورت در دسترس نبودن مرورگر مورد نظر ممکنه کلا از دیدن سایت منصرف بشن.

در واقع من و شما هم مسئول این موضوع نیستیم و فکر میکنم اونهایی که استانداردهای وب رو تعریف و طراحی میکنن باید به این موضوغ فکر کنن؛ البته فکر میکنم یک همچین خبری رو دیروز در جایی خوندم.

esmaeilbf
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 17:08 عصر
البته فکر میکنم یک همچین خبری رو دیروز در جایی خوندم.
چه خبری؟
ممنون از همه دوستان

mpnetmpnet
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 17:18 عصر
چه خبری؟
ممنون از همه دوستان

یکی شدن استانداردهای وب، البته اگر اشتباه نکنم.

esmaeilbf
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 19:21 عصر
امیدوارم که این طور باشه و این نکته رو هم به گفته ی شما اضاف کنم که از این پس اپرا هم قرار از layout engine وب کیت استفاده کنه که کار طراحی رو ساده تر میکنه
یعنی یه روز میشه همه از دست ie خلاص بشیم :)