ورود

View Full Version : چطور برنامه نویسی اندروید رو اغاز کنم

takway
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 12:54 عصر
سلام دوستان عزیز
من میخوام برنامه نویسی اندروید رو اغاز کنم ولی موندم از کجا و چطور! من خودم برنامه نویسی وب خیلی انجام دادم و تا حدودی به اصول برنامه نویسی اشنام حالا چند تا سوال دارم...
1 - ایا میشه در ایکلیپس یک بازی به زبان جاوا نوشت و با ساخت UI در گوشی اندروید اون رو اجرا کرد؟
منظورم اینه که یک بازی جاوا بنویسم و یک سری کد اضافه کنم که بشه رو اندروید اجراش کرد؟
2 - به نظرتون از کجا شروع کنم؟ یعنی لازمه برم جاوا رو کامل یاد بگیرم؟ (میخوام حرفه ای کار کنم!)
3 - اگه لازمه زبان جاوا رو یاد بگیرم کدوم نگارشش رو باید برم دنبالش مثلا j2me یا ...؟
4 - کسی تونسته از توسعه اندروید کسب درامد کنه و کلا گوگل پلی چطوره؟
5 - یک سوال که ذهنمو مشغول کرده! الان تو ایکلیپس یک قسمت نمای نرم افزار یا UI هست که با ایکس ام اله و یک اکتیویتی هست که درون اون نحوه ی اجرا ها و رویداد ها کدنویسی میشه... الان مثلا یک بازی جاوا تو ایکلیپس بسازم و یک منو و اکتیویتی بزارم براش که رو اندروید قابل اجرا باشه حله؟
6 - این کدای جاوا که برا اندروید استفاده میشه همون کدای جاواست یا مثلا یک تکه کد دیگه ای بهش اضافه میشه تا واسه اندروید قابل فهم باشه؟
و در اخر هم جــــــــــــــان من کمــــــــک کنید بدجور علاقه دارم ولی موندم چطور شروع کنم :(

takway
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 13:02 عصر
اقایون راستی یک لطفی بکنین منبعی چیزی واسه استارترایی مثل من دارین که هیچی سرشون نمیشه بگید!
چندتا سایت هست مثل کمالان و اندروید کد ولی چندان توضیحاتشون قابل فهم نیست واسم. در حد همون کارایی چیزایی یاد گرفتم از این سایتا ولی کدنویسی رو تو اینجور سایتا توضیح ندادن زیاد فقط مثلا گفتن فلان فایل اکتیویتی هست و فلا میکنه که واسه استارترا کداش قابل فهم نیست. :ناراحت:

mahdak
یک شنبه 18 فروردین 1392, 11:37 صبح
براي برنامه نويسي اندرويد بايد J2SE رو ياد بگيريد يعني نسخه استاندارد جاوا
و بله درآمدش هم واقعا خوبه اگه پشتكار داشته باشين و بتونيد برنامه هاي خوبي ارائه بدين
من بهتوون توصيه مي كنم از اين وب سايت استفاده كنين چون هم خيلي خوب توضيح دادن و هم تمامي ابزارهاي مورد نياز رو هم مي تونيد از همونجا دانلود كنيد و اگر اين آموزشها رو خوب مطالعه و اجرا كنيد ديد كافي رو بدست مي ياريد و خودتوون مي تونيد مراحل پيشرفته تر رو ادامه بديد.

http://www.uncocoder.com (http://www.uncocoder.com/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D9%81%D8%B5%D9%84)

موفق باشيد

abbasalim
یک شنبه 18 فروردین 1392, 18:42 عصر
به نظرم فیلم های آموزشی لیندا فوق العادن

takway
یک شنبه 25 فروردین 1392, 15:43 عصر
دستتون دردنکنه! سایت خیلی خوبی معرفی کردی عزیزم فقط خداکنه مطالب دیگش هم زودتر تکمیل شه.
یه سوال! میشه یه بازی رو به زبان جاوا از اول نوشت و با تغییر دادن کنترل بازی مثل کلیدها و... به بازی اندروید تبدیلش کرد؟
منظورم اینه که یک بازی جاوا بسازم و کلید های ورودیشو از تاچ های اندروید قرار بدم بعد با یک اکتیویتی روی اندروید اجراش کنم؟
الان دارم کتاب راهنمای جامع برنامه نویسان جاوا ترجمه بهرام پاشایی (دیتل) رو میخونم خیلی عالیه 1400 صفحس کامل توضیح داده. اینو واسه بقیه گفتم که اگه کتاب خوب میخوان این یکی خیلی ساده و پرمثاله.