View Full Version : لینک به صفحات دیگر در سایت
thinkdiff
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 13:48 عصر
یا سلام به دوستان
من یک ساتی دارم که تقریبا کامل شده و فقط لینکاش مونده که آپ کنک رو هاست
من میخوا هم یک صفحه تماس با بسازم و برای این کار از index.php یک کپی گرفتم و اسمش رو گذاشتم callme.php و در صفحه اصلی یک لینک یه این شکل براش گذاشتم
<a href="callme.php">call by us </a>
ولی وقتی لینک رو میزنم یک صفحه ارور برام باز میشه که عکسشم براتون گذاشتم و میگه بهش دسترسی ندارم و من نمیتونم صفخه رو ببینم که تغییراتم رو بدم
من در حال حاضر این کارها رو در localhost در xampp انجام میدم
الان باید چیکار کنم
http://upload7.ir/images/49468495114519631645.png
pcseven
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 13:59 عصر
اسم و مسیر فایلهای calme.php و index.php را دوباره چک کن.
esmaeilbf
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 10:06 صبح
برای وردپرس اگر طراحی میکنید باید بدین شکل عمل کنید
داخل فایل callme.php در خط اول کد زیر رو بنویسید
/********* Template Name: mypage*******/
وارد کنترل پنل وردپرس بشید یک برگه بسازید و همونجا قالب مورد نظر که اسمش mypage هست رو انتخاب کنید حالا توی قسمت همه برگه ها برید و نمایش برگه مورد نظر رو بزن و از ادرس بار url صفحه رو کپی کن مثلا اگر ادرس صفحه این شکل بود :
Http://localhost:80/wordpress/mypage
شما /mypage رو کپی کنید توی لینک صفحه ی index.php
موفق باشید
thinkdiff
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 15:23 عصر
با سلام و خسته نباشید
ببخشید مزاحم میشم ولی اگر یادتون باشه چند وقت پیش من ی سوال در مورد ایجاد برگه در وردپرس گذاشتم http://barnamenevis.org/showthread.php?391446-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA که شما هم بهش جواب دادید
راه شما خیلی خیلی آسون و درست بود و الآن دارم با اون کار میکنم ولی ی مشکلی داره اونم اینه که در همو قسمتی که /***template name:mypage****/
رو گذاشتم توی اجرا در همون قسمت از سایت عین همی متن نشون داده میشه و بعضی جاهای سایت هم به هم میزیزه
اگر بشه ی کاری کرد که فقط در زمان اجرا این متن رو نشون نده خیلی خوب میشه
esmaeilbf
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 15:35 عصر
منظورتون رو درست متوجه نشدم!! دقیقتر توضیح بدین یا آدرس سایت رو بدین تا بررسی بشه
thinkdiff
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 12:04 عصر
ببینید من وقتی اط این کد استفاده میکنم کارم درست انجام میشه و صفحات رو برام میاره ولی چیزی که هست وقتی صفحه جدید که ساختم باز میشه مثل عکس زیر
http://upload.tehran98.com/img1/a8dy2h025btc1hqhjgo.jpg
اون قسمت سفید رو ببینید که کامل کد "/********* Template Name: sabt*******/" رو نشون بازدید کنندی میده و ی مقدار سایت به هم میریزه
من فقط میخوام اینو نشون نده
ممنونم
esmaeilbf
جمعه 24 خرداد 1392, 16:21 عصر
اگر همه چیز طبق اصول انجام شده باشه نباید چنین اتفاقی بیافته !
احتمالا یه جای کار ایراد داره شاید توی کدنویسیتون؟! شما همه چیز رو دقیق بررسی کنید نهایتا بهتره از انجمن پشتیبانی وردپرس کمک بخواین !
esmaeilbf
جمعه 24 خرداد 1392, 16:22 عصر
اگر همه چیز طبق اصول انجام شده باشه نباید چنین اتفاقی بیافته !
احتمالا یه جای کار ایراد داره شاید توی کدنویسیتون؟! شما همه چیز رو دقیق بررسی کنید نهایتا بهتره از انجمن پشتیبانی وردپرس کمک بخواین !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.