ورود

View Full Version : حرفه ای: طراحی و ساخت قالب

ebixxx
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 14:56 عصر
سلام میخوام یک سایت پرداخت آنلاین راه بندازم مثل این سایتها parspal.com payline.irhttps://www.zarinpal.com ---------------- سایتی که میخوام بزنم در کل این امکاناتو داره شما در این زمینه میتوانید کمکم کنید طراحی و ساخت قالب؟؟؟ اینم ایمیلم هست ebi_ahanjan@yahoo.com

pclordweb
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 15:10 عصر
خب دوست عزیز ، طراحی قالب که راحت میتوینی رو وردپرس بالا بیاریش ، بنده طراحی میکنم 400 تومن . برای اسکریپت نویسش هم که نزدیک به یکی دو ملیون باید خرج کنی تا کل اسکریپتت رو برات بنویسن و با پیاگاه داده ها مچ کنن . بعدش باید بری با بانک ها قرار داد بندی تا بتونی درگاه بگیری برای یه همچین کاری و غیره که نزدیک به سه ملیون اینا بای دخرج کنی ، ازش نداره بیخیالش شو ، تا جایی که پارس پال ، پای لاین ، زرین پال هست کسی نمیاد سراغ سایت دیگه و یه نصیحت برادرانه بود

pclordweb
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 15:22 عصر
راستی خوب شد دوستمون یاد آوری کردن ، برای ثبت شرکت هم یکی دو ملیون تومن ، به همراه هزینه اجراه دفتر ، و عوارض و اینا که غریب به چند ملیون تومن میشه رو هم در نظر بگیر.

ebixxx
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 15:31 عصر
ممنونم که جواب دادین قربان
خوب میگی چی کار کنم

روشی هست کم خرح تر راه بیفته
------------------------------------------
راستی خوب شد دوستمون یاد آوری کردن ، برای ثبت شرکت هم یکی دو ملیون تومن ، به همراه هزینه اجراه دفتر ، و عوارض و اینا که غریب به چند ملیون تومن میشه رو هم در نظر بگیر.

با من بودید؟؟؟

pclordweb
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 21:49 عصر
ممنونم که جواب دادین قربان
خوب میگی چی کار کنم

روشی هست کم خرح تر راه بیفته
------------------------------------------

با من بودید؟؟؟

بله یکی از دوستان تو یاهو یاد آوری کردن.

خب کاره خاصی نمیشه کرد ، اگه خواستین مشاوره هم میدم ، به صورت رایگان تا نیم ساعت ( البته از جیب خودم نیست ، یکی از خدمات شرکت ما اینه ، مشاوره دهی و راهنمایی ) اگه خواستی خصوصی کن تا شماره تماس رو برات بفرستم و فردا بهت مشاوره بدم و راهنمایی کنم.