View Full Version : مدیریت Internet Download Manager
aleas2
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 23:16 عصر
دوستان با vb6 میشه Internet Download Manager مدیریت کرد؟بطور مثال ادرس لینک دانلود فایلی رو به برنامه داد که دانلود کنه و همینطور قابلیت ایست و ادامه با vb6 انجام داد
SlowCode
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 06:27 صبح
میخوای یه دانلود منیجر بنویسی؟ مباحثش خیلی پیشرفته است. البته اگه بخوای چیز درست و حسابی درست کنی.
ولی شما میتونی یه برنامه بنویسی که پلی باشه بین IDM و کاربر.
یعنی بعضی چیزا که تو IDM نیست رو به کمک برنامت به کاربر بدی.
IDM رو میتونی توسط Command کنترل کنی، بهش لینک دانلود بدی محل ذخیره رو بفرستی، play,stop,...
مثلا من میخوام هروقت کامپیوتر روشن شد اگه فلان روز بود و فلان ساعت بود شروع کنه به دانلود.
یا مثلا مشکل IDM اینه که هرچی تو صف دانلود باشه همه رو با حراکثر ظرفیت دانلوذ(مثلا 4 تا) میگیره. ولی شما میتونی واسه خودت یه لیستی داشته باشی که بیای فایل ها رو یکی یکی بدی به IDM تا دانلودشون کنه.
موارد زیادی از این قبیل هست.
به نظرم شما دنبال این بری بهتره.
چون با ساختار این برنامه ها هم بیشتر آشنا میشی.
aleas2
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 13:26 عصر
نه منم میخوام IDM مدیریت کنم
چون من در هفته 4 روز پشت سیستم نیستم سیستم رو طوری تنظیم کردم که هر روز 7 صبح روشن بشه تا 12 شب حالا میخوام برنامه ای بنویسم
که ادرس دانلود چندین فایل بهش بدم که تو این چند روزی نیستم به ترتیب با روشن شدن کامپیوتر به ترتیب شروع به دانلود بکنه دفعه بعد که روشن یشه ادامه دانلود قبلی وقتی تموم شد دانلود بعدی رو انجام بده
یرای همین میخوام بدونم
1- چطور میتونم لینک دانلود به Internet Download Manager بفرستم و یوزیر و پسورد فایل برای دانلود هم به برنامه بدم لینک های دانلود همگی مستقیم هستن
2- چطور یه فایل که داره دانلود میشه stop کنم
3- چطور یه فایل که هنوز کامل دانلود نشده بزنم ادامه دانلود
SlowCode
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 17:28 عصر
تو خود سایتش یه توضیحاتی داده.
http://www.internetdownloadmanager.com/support/command_line.html
به غیر از یوزر و پسورد همه چیز رو دیدم تو اون صفحه.
mohammadsamadi1377
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 17:37 عصر
چجوری ازش استفاده کنیم ؟
SlowCode
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 18:41 عصر
برای مثال:
IDMpath = "C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe"
Shell IDMpath & " /s"
لینکهای داخل صف رو دانلود میکنه.
نکته: از چند پارامتر مختلف به طور هم زمان میشه استفاده کرد.
aleas2
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 18:58 عصر
تو خود سایتش یه توضیحاتی داده.
http://www.internetdownloadmanager.com/support/command_line.html
به غیر از یوزر و پسورد همه چیز رو دیدم تو اون صفحه.
سایت باز نمیشه ! لینک درسته؟
aleas2
جمعه 16 فروردین 1392, 01:22 صبح
محسن جان ممنون میشم لینک سایت درست بذاری اگر درسته متنشو کپی کن اینجا چون واسم باز نمیشه
SlowCode
جمعه 16 فروردین 1392, 10:53 صبح
بله درسته!!
بفرما:
www.internetdownloadmanager.com/support/command_line.html
ادیتور سایت خودش لینک رو شناسایی میکنه، نمیشه به طور متن عادی نوشت.
ra0661
دوشنبه 19 فروردین 1392, 13:57 عصر
شما میتونید یه برنامه بنویسی مثلا مثل این اما هرگز به پای این برنامهنمیرسه چون واقعا این روش کار کردند و الان خیلی نسخه ازش بیرون زدن پس نتیجه میگیرم برنامه نمونه سخته اما میشه یهچیز ساده نوشت
parsmedia
دوشنبه 06 خرداد 1392, 23:21 عصر
دوستان میشه به کمک دانلود منیجر یک چیزی رو دانلود کرد بدون اینکه کاربر بفهمه که داره از دانلود منیجر استفاده میشه و مثلا سرعت را در یک لیبل و حجم رو تو یک لیبل دیگه نوشت و یا بدون دانلود منیجر یک برنامه نوشت که یک چیزی دانلود کنه از نت با این قابلیت ها
با تشکر
محسن واژدی
سه شنبه 07 خرداد 1392, 07:54 صبح
دوستان میشه به کمک دانلود منیجر یک چیزی رو دانلود کرد بدون اینکه کاربر بفهمه که داره از دانلود منیجر استفاده میشه و مثلا سرعت را در یک لیبل و حجم رو تو یک لیبل دیگه نوشت و یا بدون دانلود منیجر یک برنامه نوشت که یک چیزی دانلود کنه از نت با این قابلیت ها
با تشکر
سلام علیکم
قبلا کتابخانه ای از IDM دیده بودم منتها آن هم صرفا لینک دانلود را به IDM ارسال میکند به عبارتی برای شروع دانلود فرم دانلود از سوی IDM نمایش و ادامه دانلود در محیط ویژوال idm صورت می گیرد
برای بررسی موضوع در فرم Reference کتابخانه "IDMan 1.0 Type Library" را اضافه کنید (در صورت نصب بودن دانلود منیجر)، و دستور زیر را اجرا کنید:
Private Sub Command1_Click()
Dim CIDM As New CIDMLinkTransmitter
Call CIDM.SendLinkToIDM("http://www.google.com/images/srpr/logo4w.png", vbNullString, vbNullString, vbNullString, vbNullString, vbNullString, "c:\", "logo4w.png", 0&)
End Sub
ضمیمه پست زیر را هم بررسی کنید:
http://barnamenevis.org/showthread.php?319638-Internet-Download-Manager-%D8%AF%D8%B1-VB6&p=1419661&viewfull=1#post1419661
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.