View Full Version : نقطه ی آغاز برنامه نویسی
SAEED LP
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 00:07 صبح
با سلام خدمت تمامی دوستان و استادان گرانقدر . رشته ی اصلی تحصیلی من زیست شناسی هستش اما علاقه ی وحشتناکی به برنامه نویسی دارم . میخوام برنامه نویسی رو از همین الان شروع کنم و تا جایی که امکان داره ادامه بدم . علاقه ی من به برنامه ی نویسی غیر قابل وصف هستش ! از طرفی هم گفتم که رشته ی من زیست شناسی هستش و تا به الان هیچی از برنامه نویسی نمیدونم . از استادان بزرگ و گرامی و دوستان عزیز خواهشمندم که نقطه ی آغاز برنامه نویسی رو به من نشون بدن . من ار کجا و چگونه باید شروع کنم ؟ من میخوام خودم برنامه نویسی رو کامل و حرفه ای یاد بگیرم . بدون نیاز به دانشگاه رفتن . چون زیست شناسی میخونم و دیگه نمیتونم وارد دانشگاه دیگه ای بشم . خودم میخوام این راه رو تا جایی که امکان داره برم . خیلی ممنون میشم از استادانی که بهم کمک میکنن تا نقطه ی آغاز راهم رو پیدا کنم
maktoom
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 08:15 صبح
سلام
توی برنامه نویسی اقلا سه چهار سال باید کد بنویسید تا به یه حدقابل قبول برسید. و در اونجا تازه به این سوال می رسید: خب که چی؟ به چه دردتون خورد؟
یه کاری بکنید که بدردتون هم بخوره. مثلا برنامه نویسی ای رو یاد بگیرید که بتونید بکارش بگیرید. سی و پاسکال و خیلی زبونای دیگه اصلا بدرد شما نمی خوره.
متلب، میپل، نرم افزار های شبیه ساز، اس پی اس اس و زبونهای نسل چهارم بدرد شما می خوره.
SAEED LP
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 16:44 عصر
سلام دوست گرامی . خیلی ممنونم از راهنمایی و اطلاعات مفیدتون . اگر لطف کنید زبونهای پرکاربرد برنامه نویسی که به قول خودتون هم بازار کار خوبی داشته باشه و هم به درد بخور باشه رو بهم معرفی کنید ممنون میشم . البته من نمیدونم از کجا و چجوری باید شروع کنم . ممنونم از شما
maktoom
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 21:39 عصر
نرم افزارهای هوش مصنوعی برای شما و تحقیقاتتون، مقالات آیندتون و ... عالیه(بقولی خوراکه شما زیست شناس هاست).
چرا؟ هوش مصنوعی سعی می کنه الگوریتم های پیشرفته تری رو ارائه کنه تا بوسیله اونها بتونه از عهده محاسبات سنگین و پیچیده، پر مجهول و پر عامل بر بیاد. د رنتیجه میاد محیط مصنوعی ای رو در نظر می گیره که از بین عامل های بسیار زیاد یک محیط با چندتا از این عامل ها رو باهم می سنجه و نتایج تاثیر این عامل ها رو بر هم بررسی می کنه. این برنامه ها/زبان ها اغلب مبتنی بر جاوا هستن با سینتکس های بسیار آسان.
به netlogo یا starlogo و ... نگاهی داشته باشید.
متلب یک نرم افزار همه فن حریفه که آشتی دهنده بین محققین علوم غیر کامپیوتری با محاسبات کامپیوتری و شبیه سازی های خیلی مهمه. این نرم افزار زبان خودش رو داره. بسیاری از رشته ها در این نرم افزار ابزارهای تخصصی خودشون رو دارن. محاسبات فوق العاده سنگین با یک سینتکس قابل انجامه. فقط نکته ای که هست برای این زبان باید بتونید با ماتریس ها واقعا خوب کار کنید. محاسبات ماتریسیتون باید خوب باشه و بتونید مسائل رو تبدیل به ماتریس کنید.(اسم متلب مخفف آزمایشگاه ماتریس هستش). این نرم افزار فوق العاده گرون هستش. برای مقالات معتبر بین المللی که باید از نسخه اصلی نرم افزارهای استفاده کنید(یا اینکه اصلا اشاره ای به این موضوع توی ژورنالتون نکنید) گرونی متلب باعث شده تا به نرم افزارای مشابه مثل میپل رو بیارن.
اس پی اس اس یه نرم افزاره برای کارای آماری خیلی سنگین. برای ارائه مقالات، کارهای معتبر، محاسباتی که بشه از لحاظ آماری واقعا بهشون اتکا کرد رو با این نرم افزار انجام میدن.
خلاصه اینکه این نرم افزارها اغلب زبان خاص خودشون و یا کاربرد خاصی از یک زبان رو دارن. و این نرم افزارها ابزارهای خیلی پر قدرتی هستن که از شما محقق می سازه. محققی که نه فقط دانش بلکه ابزاری برای شبیه سازی هم در اختیار داره تا بتونه حرفی واسه گفتن داشته باشه.
برای این نرم افزارها فیلم و کتاب زیاده. خیلی نرید تو فاز اینکه کدومش بهتره. یکیش رو ور دارید نرم افزارش رو هم تهیه کنید برید جلو. یه پروژه کوچیک باهاش انجام بدید میاد دستتون.
SAEED LP
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 23:39 عصر
بسیار بسیار از شما ممنونم . من یه چیزی رو همون اول باید ذکر میکردم که متاسفانه یادم رفت ! بنده الان ترم 2 زیست شناسی هستم و اینایی که شما ذکر کردین بعد از ترم 8 به کارم میاد . البته خیلی به اطلاعاتم افزوده شد و به همین خاطر از شما سپاسگزارم اما همونطور که قبلا هم گفتم من تاحالا با برنامه نویسی سر و کار نداشتم و الان هم دنبال این هستم که یه زبان برنامه نویسی پرکاربرد رو انتخاب کنم و تا جایی که امکان داره ادامش بدم چون خیلی به برنامه نویسی علاقه دارم . الان هدف من اینه که راه درست رو انتخاب کنم و ادامش بدم . یه پایه ی قوی با اطلاعات کاربردی . هدف من اینه . حالا از چه زبانی شروع کنم و چجوری ؟ بازم ممنونم از شما که بنده رو راهنمایی میکنید
veniz2008
جمعه 16 فروردین 1392, 00:06 صبح
سلام.
الان یکی از زبان های پرطرفدار و پرکاربرد #C هست. با این زبان میشه برنامه های ویندوزی (مثل نرم افزار آفیس، یا آنتی ویروس یا مترجم متن یا نرم افزار حسابداری و ...) ساخت و یا باهاش طراحی صفحات وب انجام داد که بهش میگن ASP.Net. البته برای طراحی صفحات وب نیازه که موارد دیگه ای رو هم یاد بگیرید.
اگر قصد استفاده از #C و برنامه های ویندوزی رو داشتید (که برای شما که مبتدی هستید همین بهتره). مطالب خوبی پیدا میشه که سعی میکنم چند مورد رو ذکر کنم:
1.کتاب سی شارپ آقای محمد هاشمیان که pdf اش هم در وب سایت ها به وفور پیدا میشه. این کتاب مربوط به سی شارپ 2005 هست ولی مفاهیم رو خیلی ساده و روان توضیح داده (البته خیلی از موارد هنوزم هیچ تغییری نداشتند).
2. دوستمون آقای یونس ابراهیمی هم ترجمه یک کتاب رو شروع کردن و بخش هایی از ترجمه رو هم در تالار سی شارپ قرار دادند. این کتاب مربوط به ورژن های جدید سی شارپ هست و ترجمه روان و خوبی داره.
3.در تالار سی شارپ یکسری ویدئوهای اموزشی ار استاد آرش روشن پور قرار داده شده که بعضی از مفاهیم رو خیلی خوب توضیح میدن. لینکش رو قرار میدم که اگر خواستید میتونید ویدئوها رو دانلود کنید (البته به اینترنت پر سرعت نیاز خواهید داشت):
http://barnamenevis.org/showthread.php?366166-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-C&highlight=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%88%DB %8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C+%23C
اصلا در انتخاب زبان عجله نکنید و سعی کنید با افراد با تجربه که با زبان های مختلف کار میکنن مشورت کنید. من از سی شارپ کاملا راضی ام ولی هر کسی عقیده خودش رو داره.
این نکته رو هم تا یادم نرفته اضافه کنم که زبان های برنامه نویسی بدون استفاده از پایگاه داده (DataBase بخونید دیتابیس) عملا بی کاربرد میشن. دیتابیس در یک کلمه محلی برای ذخیره سازی داده های برنامه شماست. مثلا نام و نام خانوادگی و نام پدر و کد ملی و ... رو که مربوط به یک شخص میشه باید در دیتابیس ذخیره کنیم تا بعدا بتونیم از این اطلاعات استفاده کنیم. یکی از بهترین و قدرتمندترین دیتابیس ها که با #C بکار میره SQL Server هست که یادگیریش هم کار راحتیه.
موفق باشید.
hamidhws
جمعه 16 فروردین 1392, 11:09 صبح
دوست عزیز , همین که عاشق برنامه نویسی هستی کافیه! برنامه نویسی به هیچ وجه اسون نیست و یک کار زمان بر و بسیار درگیر کنندست و تنها عاملی که توی این راه شما رو سرپا نگه میداره عشق به اونه . برای شروع هم همونطور که دوستان گفتن بهتره که از خانواده c شروع کنی . اکثرا زبان های برنامه نویسی به نوعی همون c هستن و شما با یادگیری اون تقریبا با اصول کلی تمامی زبان ها اشنا میشی . اما اینو هیچ وقت یادت نره , برنامه نویسی فقط زبان نیست شما باید ذهن خلاقی داشته باشی تا بتونی الگوریتم های مختلف رو توی ذهن خودتون تحلیل کرده و بسازید و اینکار با تمرین و شب زنده داری بسیار بدست میاد . فقط اگه عاشق این کار هستی ادامه بده وگرنه همین حالا بکش کنار! برای شروع هم نظرم vb6 یا دات نت و c# هست .فقط این نکته رو بگم که به هیچ وجه به کتاب متکی نشو, چون خلاقیت رو ازت میگیره . فقط برای اشنایی کلی باهاش یکم مطالعه کن بعدش کتاب رو ببند و سعی کن خودت جواب هاتو کشف کنی.
یا علی
SAEED LP
جمعه 16 فروردین 1392, 18:03 عصر
جناب veniz2008 (http://barnamenevis.org/member.php?155296-veniz2008) از شما ممنونم بابت راهنمایی هاتون . به نظرتون اگر من ابتدا از Quick basic و بعد از اون Visual basic و بعد زبان C و بعد C++ و در نهایت C# رو یاد بگیرم بهتر نیست ؟ اینجوری پایه ی قوی تری نخواهم داشت آیا ؟ از وقتی که برای بنده میزارین سپاسگزارم
SAEED LP
جمعه 16 فروردین 1392, 18:10 عصر
جناب hamidhws (http://barnamenevis.org/member.php?56131-hamidhws) از راهنمایی های شما هم خیلی ممنونم . همونطور که ذکر کردین من خیلی خیلی به برنامه نویسی علاقه دارم به همین خاطر روزی 10 ساعت مطالعه و تمرین هم برای من در زمینه ی برنامه نویسی بسیار لذت بخشه . تصمیم خودم هم اینه از ابتدا از Quick basic و visual basic شروع کنم و در نهایت برم سراغ C و C++ و C# . البته به راهنمایی های شما دوستان گرامی هم نیازمندم .
maktoom
جمعه 16 فروردین 1392, 18:43 عصر
جناب veniz2008 از شما ممنونم بابت راهنمایی هاتون . به نظرتون اگر من ابتدا از Quick basic و بعد از اون Visual basic و بعد زبان C و بعد C++ و در نهایت C# رو یاد بگیرم بهتر نیست ؟ اینجوری پایه ی قوی تری نخواهم داشت آیا ؟ از وقتی که برای بنده میزارین سپاسگزارم
جناب hamidhws از راهنمایی های شما هم خیلی ممنونم . همونطور که ذکر کردین من خیلی خیلی به برنامه نویسی علاقه دارم به همین خاطر روزی 10 ساعت مطالعه و تمرین هم برای من در زمینه ی برنامه نویسی بسیار لذت بخشه . تصمیم خودم هم اینه از ابتدا از Quick basic و visual basic شروع کنم و در نهایت برم سراغ C و C++ و C# . البته به راهنمایی های شما دوستان گرامی هم نیازمندم .
به سوال من جواب بدید: برای چه منظوری می خواید برنامه نویسی یاد بگیرید؟
در حقیقت این سوال خود شماست که پاسخ به اون کلی راه شما رو کوتاه می کنه.
veniz2008
شنبه 17 فروردین 1392, 03:18 صبح
جناب veniz2008 (http://barnamenevis.org/member.php?155296-veniz2008) از شما ممنونم بابت راهنمایی هاتون . به نظرتون اگر من ابتدا از Quick basic و بعد از اون Visual basic و بعد زبان C و بعد C++ و در نهایت C# رو یاد بگیرم بهتر نیست ؟ اینجوری پایه ی قوی تری نخواهم داشت آیا ؟ از وقتی که برای بنده میزارین سپاسگزارم
بارها خوندم که زبان QBasic یادگیریش راحته و بهتر اینه که دوستان برای یادگیری از این زبان استفاده کنند. من میخوام این سنت بد رو بشکونم که همه ما یه جمله رو اونقدر انتشار میدیم و دهن به دهن میچرخونیم تا به عنوان یه جمله درست تلقی بشه. من تا حالا با پاسکال و C و ++C و #C کار کردم و روز گذشته بنابه دلایلی مجبور به استفاده از QBasic شدم. مزخرفترین زبانی که تا به امروز دیدم بدون شک QBasic بوده. من خوشحال میشم دوستانی که اعتقاد دارند QBasic زبان خوبی برای شروع هست دلایلشون رو هم بگن. به نظر من این زبان اصلا شیوایی و روانی درش وجود نداره. یه محیط خشک و بدون امکانات (بعضی ها میگن سادگی ولی من خشکی و انعطاف ناپذیری رو بهتر میدونم). بهترین زبانی که تا به امروز کار کردم #C بوده. محیط ویژوال استودیو که ما باهاش کدهای سی شارپ رو مینویسیم کاملا کاربر پسنده. وقتی تایپ میکنید کدها با شما حرف میزنن و یک ارتباط خیلی خوب بین برنامه نویس و برنامه ایجاد میشه. در هنگام کد نویسی خود ویژوال راهنمای های خیلی خوبی به شما میکنه. اگر خطایی رخ بده باز هم به بهترین شکل ممکن شما رو راهنمایی میکنه. ولی امان از راهنمایی های QBasic.
من پیشنهاد نمیکنم که از Qbasic شروع کنید و حتی پیشنهاد نمیکنم که از C و ++C شروع کنید. اینا همش حرف هست و فقط وقت آدم رو تلف میکنن.
اگر یک منبع خوب برای هر زبانی پیدا کنید اون زبان میتونه برای شروع مناسب باشه (به شرط اینکه اون زبان پیش نیازهایی نداشته باشه).
پیشنهاد من سی شارپ هست. کافیه که اصول رو یاد بگیرید. یاد بگیرید که برای هر مساله فکر کنید و جرقه ای که درباره هر مساله به ذهنتون میاد سعی کنید با کدها و امکاناتی که در اختیار دارید اونو پیاده سازی کنید. برنامه نویسی فقط کد نوشتن نیست. ایده داشتن هست. برنامه ها همونطوری نوشته میشن که ما بهشون فکر میکنیم و اونا رو تحلیل میکنیم. اگر خوب تحلیل نکنید مطمئن باشید که برنامه شما بدرستی کار نخواهد کرد.
موفق باشید.
FastCode
شنبه 17 فروردین 1392, 14:00 عصر
من با veniz2008 موافقم.و باید بگم که یادگیری VB سه سال از عمرم رو هدر داد.اگر ۸ سال پیش به جاش C یا حداقل جاوا یا C# یاد گرفته بودم الان ایران نبودم.
SAEED LP
شنبه 17 فروردین 1392, 17:23 عصر
جناب maktoom (http://barnamenevis.org/member.php?123790-maktoom) بنده 6 ساله که رویای برنامه نویسی حرفه ای رو در سرم دارم و دیگه تصمیم گرفتم که شروع کنم . شما میگین که برای چی میخوام برنامه نویس بشم ؟ چون علاقه ی وصف نشدنی ای به برنامه نویسی دارم . کسی میتونه جلوی علاقه اش نسبت به چیزی رو بگیره ؟!
SAEED LP
شنبه 17 فروردین 1392, 17:36 عصر
جناب veniz2008 (http://barnamenevis.org/member.php?155296-veniz2008) باز هم از شما سپاسگزارم . شما خیلی به من کمک کردین . واقعا بابت راهنمایی های مفیدتون ازتون سپاسگزارم . تصمیمی که الان گرفتم اینه که از C# شروع کنم . البته با وجود یک منبع مناسب . من الان چند تا سوال از شما درباره ی زبان C# دارم . چون شما با این زبان کار کردین و تجربه ی زیادی در این زمینه دارین . برای شروع باید در چه محیطی کار با این زبان رو آغاز کنم ؟ ویندوز من 7 هستش . و آیا منبع مناسبی مثلا کتاب مناسبی سراغ دارین که برای من مبتدی مناسب باشه تا به راحتی بتونم شروع کنم ؟ و از همه مهمتر آیا برای من مبتدی که هیچوقت با برنامه نویسی سر و کار نداشتم هیچ پیش نیازی برای این زبان یعنی C# نیاز نیست ؟ ممنون بابت راهنمایی هاتون
UfnCod3r
شنبه 17 فروردین 1392, 18:19 عصر
اول این نکته رو ذکر کنم که نمی شه هم زیست شناس خوبی شد هم برنامه نویس خوبی .
ولی میشه هم یه زیست شناس بیخود شد و هم یه برنامه نویس بیخود .
البته قصد توهین ندارم . ولی شما باید یه راهو انتخاب کنی . مگر اینکه بخوای تفریحی یه کدی در کنی :لبخند:
من 2 ساله از کل روز 8 ساعت می خوابم 5 ساعت کارای دیگه بقیشم همش کد نویسه بازم وقت کم میارم
اگه برنامه نویسی شدیدا علاقه داری بچسب بهش .
به هر حال اینجا که امدی ما می کشونیمت سمت کد نویسی :شیطان: :قلب: :لبخند:
-
سی شارپ برا شروع به نظرم عالیه .
برای کد نویسی از Visual Studio 2010 یا 2012 استفاده کن .
کتابم فکر کنم کتاب محمد هاشمیان خوب باشه . یه همچین چیزایی بود اسمش . تو نت پره کتاب و .. هست .
موفق باشی .
SAEED LP
شنبه 17 فروردین 1392, 20:32 عصر
__UFNHGGI_H_ (http://barnamenevis.org/member.php?279137-__UFNHGGI_H__) : ممنون از راهنماییتون . خوشبختانه یا متاسفانه هم عاشق زیست شناسی هستم و هم عاشق برنامه نویسی ! علاقه ای وصف نشدنی !!!
veniz2008
شنبه 17 فروردین 1392, 22:31 عصر
برای شروع باید در چه محیطی کار با این زبان رو آغاز کنم ؟ ویندوز من 7 هستش . و آیا منبع مناسبی مثلا کتاب مناسبی سراغ دارین که برای من مبتدی مناسب باشه تا به راحتی بتونم شروع کنم ؟ و از همه مهمتر آیا برای من مبتدی که هیچوقت با برنامه نویسی سر و کار نداشتم هیچ پیش نیازی برای این زبان یعنی C# نیاز نیست
میتونید نسخه کامل visual studio رو نصب کنید یا فقط نسخه visual C# 2010 رو نصب کنید که حجم کمتری داره و همچنین موارد اضافی هم که به درد شما نمیخوره رو نصب نمیکنه و براحتی میتونید روی ویندوز7 نصب و استفاده کنید.
منابع رو که در پست 6 ذکر کردم. اول کتاب آقای هاشمیان رو مطالعه کنید. البته زمانیکه به سطح متوسط میرسید دیگه منابع فارسی جوابگو نیست و حتما باید رفرنس های مرجع رو مطالعه کنید.
خوشبختانه نه پیش نیاز داره نه هم نیاز. خودش آقای خودشه!.
یاد گرفتن مفاهیم دیتابیس هم در کنار سی شارپ فراموش نشه.
maktoom
یک شنبه 18 فروردین 1392, 08:06 صبح
از شما یک تقاضا دارم:
بعد از یک یا دوسال دیگه بیاید بگید در چه نقطه ای از رشته خودتون و رنامه نویسی قرار دارید.
چرا؟ اولا اسم تاپیکتون خیلی اورجیناله. ملت زیاد سر میزنن. توی جستجوهای آتی هم ممکنه زیاد دیده بشه. ممکنه افراد دیگه ای هم باشن که مثل شما بخوان برنامه نویسی رو از روی صرفا علاقه داشتن و بدون انگیزه مالی(اونطور که ما برنامه نویسایی که رشتمون این بوده و از اول پذیرفته بودیم با این دانش باید بدنبال کار باشیم) شروع کنن.
شاید حتی یک یا دوماه دیگه همبرای انتقال تجربیات شما زمان کافی باشه.
موفق باشید./
SAEED LP
یک شنبه 18 فروردین 1392, 18:11 عصر
جناب maktoom (http://barnamenevis.org/member.php?123790-maktoom) چند ماه دیگه نتیجه ی حاصل از برنامه نویسی و رشته ی خودم یعنی زیست شناسی رو در این تالار قرار میدم تا به قول شما بقیه هم از تجربیات من استفاده کنن
SAEED LP
یک شنبه 18 فروردین 1392, 18:12 عصر
[/URL]جناب [URL="http://barnamenevis.org/member.php?155296-veniz2008"]veniz2008 (http://barnamenevis.org/member.php?155296-veniz2008) ممنون بابت همه چیز . استارت زده شد
eshpilen
سه شنبه 20 فروردین 1392, 11:02 صبح
جناب maktoom (http://barnamenevis.org/member.php?123790-maktoom) بنده 6 ساله که رویای برنامه نویسی حرفه ای رو در سرم دارم و دیگه تصمیم گرفتم که شروع کنم . شما میگین که برای چی میخوام برنامه نویس بشم ؟ چون علاقه ی وصف نشدنی ای به برنامه نویسی دارم . کسی میتونه جلوی علاقه اش نسبت به چیزی رو بگیره ؟!
ایول منم خوره بودم (و همچنان هستم).
ولی مسئلهء درآمد رو دست کم نگیر.
البته من حدس میزنم پشتوانه ای داری از این نظر، ولی چون مسئله خصوصی هست طبیعی هست که مایل نباشی بگی.
من که کلا خورهء علم هستم. برنامه نویسی هم هم جالبه و هم بخاطر خواص استثنایی که داره باعث میشه یک قدرت و قابلیت عالی در دسترس همگان قرار بگیره (چیز انحصاری یا چیزی که سرمایه و امکانات خاصی بخواد یا نتونی تنهایی کار کنی نیست).
ولی چرا بعد 6 سال تازه تصمیم گرفتی شروع کنی؟ :متفکر:
SAEED LP
سه شنبه 20 فروردین 1392, 15:13 عصر
eshpilen (http://barnamenevis.org/member.php?148005-eshpilen) : به خاطر زیست شناسی بود . چون تمام فکر و ذکرم فقط شده بود زیست شناسی ! از طرفی هم همیشه در حسرت برنامه نویسی بودم . ولی خب دیگه نمیخوام حسرت چیزی رو بکشم
farazsys
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 16:24 عصر
با سلام
دوست عزیز برای اینکه برنامه نویس حرفه ای بشی باید از بیس شروع کنی
توی پست ها مشخص شد با اینکه رشته ی تحصیلیت یه چیز دیگست ولی با یکسری چیزها آشنایی داری
پیشنهاد من اینه برای شروع اول از الگوریتم و فلوچارت شروع کنی و بتونی روی تمام مسایل خوب فکر کنی . لازم نیست از زبان های خیلی قدیمی مثل Qbasic و امثالهم استفاده کنی.
شما میتونی از C++ شروع کنی و بعد از اینکه خوب مسلط شدی زمینه بعدیه فعالیتتو انتخاب کنی. از این نظر گفتم C++ چون زبان بسیار کامل و بیس تمام زبان هاست. (پس خوب یاد بگیر)
در مورد زمینه فعالیت هم به نظر من بعد از تسلط به برنامه نویسی اول یکم برنامه های ویندوزی با زبان مثلا C# بنویس بعد از اون بیا به طرف برنامه نویسی وب چون دیگه تمام برنامه ها دارن میرن سمت وب. امیدوارم
تونسته باشم راهنماییه خوبی کرده یاشم
www.farazsys.ir
SAEED LP
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 14:09 عصر
farazsys (http://barnamenevis.org/member.php?287304-farazsys) : سپاسگزارم از شما دوست خوبم . نظر منم از اول همین بود . از اول معتقد بودم که باید پایه ی قوی ای داشت تا بشه یه برنامه نویس حرفه ای شد . من از C# شروع کردم ولی بازم دلم میخواست از C++ شروع کنم چون معتقدم پایه رو قوی تر میکنه . فعلا C# رو میزارم کنار و میرم سراغ C++ تا نتیجشو ببینم چی میشه . بابت راهنماییتون ممنونم
UfnCod3r
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 15:14 عصر
فرقی نداره . منم خودم اول سی شارپ یاد گرفتم بعد که فتحش کردم رفتم سی ++ :لبخند:
ولی سی++ رو باید یاد بگیری و مسلط بشی . بقیه زبون ها مفت نمی ارزن :لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.