View Full Version : مزیت وب سرویس
نیکناز
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 12:15 عصر
سلام
من با وب سرویس آشنا نیستم
می خواستم بدونم وب سرویس چه مزایایی داره و کی باید ازش استفاده کرد و ارزش اینکه من برای یادگیریش وقت بذارم رو داره یا نه اگه آره که منابعی معرفی کنید ممنون میشم
مرسی
mazaher_bazari
شنبه 17 فروردین 1392, 07:48 صبح
سلام.
مزیت وب سرویس مانند مزیت صفحات وب هست
کلاینتها یا همون مرورگرها یه صفحه وب رو در خواست میدن ولی وب سرویس رو برنامه های تحت وب و هم برنامه های تحت ویندوز می تونند از اون استفاده کنند(یا متد هاش رو در خواست بدن).
به صورت خیلی ساده (نه همیشه) وب سرویس مانند یه کامپوننت نرم افزاری هست که شما از یکسری متدها ش می تونید استفاده کنید و یکسری خروجی از اون متد بگیرید.
مثال ساده ای که در مورد وب سرویس زد همین وب سرویس های ارسال اس ام اس هست . بعضی از شرکت ها یکسری متد در اختیار شما قرار میدهند و شما به عنوان یک برنامه نویس می تونید از این متدها هم در برنامه ی دسکتاپ(ویندوزی یا ...) یا برای برنامه های تحت وب از اینها استفاده کنید.
حالا اگه خودتون به عنوان یکه توسعه دهنده نرافزار یا برنامه برای یک شرکت میباشید . شما با توجه به نیاز شرکت هم وبسایت و هم برنامه ی دسکتاپ طراحی کردید و شرکت از شما می خواد یکسری عملیات در هر 2 برنامه انجام شه مثلا اضافه کردن مشتری و ذخیره آن در جدول دیتا بیس ، مناسب ترین راه کاری که می توان ا ز آن استفاده کرد انه که شما یه وب سرویس می نویسید و از اون هم در برنامه دسکتاپ و هم در برنامه و یا حتی می تونید در برنامه موبایل استفاده میکنید .
با این کار هم کد کمتری مینویسید و هم ااگه بخواین تغییری در کد ایجاد کنید برای شما راحتتره.
وب سرویس مزایای زیادی داره که شما میتونید مرجعه به سایت ها اطلاعات بهتر و بیشتری کسب کنید
aghayex
شنبه 17 فروردین 1392, 18:18 عصر
دوست عزیز آیا به صرفه و منطقی هست که ما در برنامه های دسکتاب که از EF برای ارتباط با برنامه اس کیو ال می کنم حالا بیام ما بین برنامه و اس کیو ال از وب سرویس استفاده کنم چون برناممم تحت شبکه هست یا اینکه مستقیم با EF به اس کیو ال وصل بشم
نیکناز
شنبه 17 فروردین 1392, 22:04 عصر
ممنون دوست عزیزم
من mvc کار میکنم
پس با این اوصاف من میتونم از وب سرویس در پروژه های mvc ام استفاده کنم؟
mona11
یک شنبه 18 فروردین 1392, 12:38 عصر
ممنون دوست عزیزم
من mvc کار میکنم
پس با این اوصاف من میتونم از وب سرویس در پروژه های mvc ام استفاده کنم؟
پیشنهاد میشه اگر واقعا ام وی سی رو فول یاد دارین،خب اینم یاد بگیرین چون تو پروژه های تجاری 100 درصد بدرد میخورن...اما اگر در سطح متوسط هستید،پیشنهاد میکنم همون ام وی سی رو بچسبید چون واسه خودش دنیائیه...
البته وب سرویس کلا نقش آچار فرانسه رو داره و بیشتر کار راه اندازه تا اینکه بخواین به عنوان یه فصل مجزا بهش نگاه بندازین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.