View Full Version : سوال: راست به چپ کردن عناصر
jeson_park
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 13:33 عصر
سلام
یه قالب HTML پیدا کردم انگلیسی هست
حالا می خوام جای عناصرش رو عوض کنم
مثلا تگ div که در سمت چپ هست رو به سمت راست بیارم خاصیت float رو هم در css برای عناصر right گذاشتم ولی خب بازم زیاد جالب نمی شه
همه عناصر در یک تگ selection قرار دارن
مثلاً توی این عکسی که گذاشتم می خوام جای عنصر سبز و قرمز با هم عوض شه هر دو هم توی 2 تا تگ هستن
102291
mehbod.rayaneh
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 14:03 عصر
سلام
باید با استفاده از همون float این کارو انجام بدید!
اول float را تغییر بدید و بعد احتمالا توی html هم باید جاشونو عوض کنی! البته شاید!
و اگر هم میخواید نوشته ها راست به چپ بشه (نوشتن فارسی) باید direction:rtl به قالب اضافه کنید!
maktoom
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 16:01 عصر
سلام
راست به چپ کردن بیش از این حرفاست.
گاهی باید جهت یک عکس رو عوض کنید. جهت باز شدن منوها، جهت بارگذاری پاپ آپ ها و...
jeson_park
جمعه 16 فروردین 1392, 11:51 صبح
سلام
راست به چپ کردن بیش از این حرفاست.
گاهی باید جهت یک عکس رو عوض کنید. جهت باز شدن منوها، جهت بارگذاری پاپ آپ ها و...
مشکل من هم همینه
خیلی بیشتر از اینها طول می کشه
الان این 2 تا رو جاشون رو عوض کردم ولی نوشته ها راست به چپ نمی شن!
زشت شده بیخیال قالب شدم!
jeson_park
شنبه 17 فروردین 1392, 18:30 عصر
یکم روش کار کردم اما بازهم درست نشده
اگه از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون می شم
فایل رو ضمیمه کردم
ممنون می شم یه نگاه بش بندازین
maktoom
یک شنبه 18 فروردین 1392, 01:18 صبح
دانلود کردم و دیدم. این که هنوز بنظر می رسه دست نخوردس.
از ترکیب رنگ هدر با زمینش خوشم اومد. اینکه بنظر میرسه بهم پیوسته هستن اما از هم جدا هستن. قالب قشنگیه اما باید روش کار کنید.
یه چیز دیگه. چون انگلیسی حروفش از هم جداست بطور کلی ممکنه بنظر شما برسه قالب فارسی شما به شکیلی انگلیسیش نیست.
بهتره توی انتخاب فونت فارسیتون دقت بیشتری بخرج بدید و گاهی لازمه دست به میر عماد و دیگر نرم افزارای خطاطی ببرید. زبان فارسی بخاطر چسبیده بودن حروف بهم بسادگی انگلیسی زیبا بنظر نمیرسه. کمی باید براش وقت بذارید.
jeson_park
دوشنبه 19 فروردین 1392, 12:34 عصر
سلام
من مشکلم فقط چپ به راست کردنش هست
هر کاری هم می کنم نمی شه
***BiDaK***
دوشنبه 19 فروردین 1392, 13:32 عصر
این قالبی که گذاشتی که راحت جابجا میشه:متفکر:
من شاید خوب متجه نشده باشم منظورتون چیه ولی اگه sidebar رو float:right بدی و خود body رو direction:rtl بدی خوب درست میشه دیگه:لبخند:
توو اون عکس پست اول هم کافیه جاهاشون باهم عوش بشه.
Sanaz_s13
سه شنبه 20 فروردین 1392, 14:53 عصر
سلام دوست عزیز،
سایت http://www.ahmadh.com/cssmirror می تونه بهتون کمک کنه ، این سایت قالب های انگلیسی رو به فارسی تبدیل می کنه ، کارش بد نیست ، تا حدودی چپ و راست ها رو خودش درست می کنه ، قالبتونو اونجا آپلود کنید بعد از چند ثانیه فارسیشو واسه دانلود میذاره ، بعد اگه بازم چیزی واسه چپ و راست کردن مونده بود دیگه خودتون راحت می تونید با تنظیم float , direction تغییرشون بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.