View Full Version : سوال: نحوه ارتباط با Sql در Intraweb
سیروس مقصودی
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 18:38 عصر
با سلام
من براحتی در application Desktop با Sql Server 2000 ارتباط برقرار میکنم و لی همان ارتباط را که میخواهم در Intraweb ایجاد کنم با مشکل مواجه میشوم . من یک Data Module درست کردم و از طریق Ado به sql وصل میشم و وقتی که Active یک Query را در Application Desktop به حالت True در می آورم براحتی انجام میشود ولی در محیط Intraweb پیغام زیر ظاهر میشود .
لازم به توضیح است که من true نمودن query را در اواسط اجرای برنامه انجام میدهم
mrm0101
جمعه 16 فروردین 1392, 12:00 عصر
سلام .
شما باید داخل UserSession یک ado connection قرار دهید . دقت کنید باید حتما با یوزر و پسورد به اس کیو ال سرور وصل بشید و الا برنامه در هاست جواب نمی دهد . در ServerController هم در قسمت ComInitialization برابر با ciMultiThreaded باشد
سیروس مقصودی
جمعه 16 فروردین 1392, 15:16 عصر
با سلام
با تشکر از دوست عزیز mrm0101
منظور شما از UserSession همان Data Module میباشد ؟
من از Ado Connection برای اتصال به DataBase استفاد میکنم و تغییراتی را که شما در ServerController فرموده بودید انجام دادم ولی باز همان پیغام ظاهر میشود
mrm0101
جمعه 16 فروردین 1392, 20:45 عصر
سلام
توی اینتراوب دیتا ماژول بصورت پیش فرض وجود ندارد و باید کامپونت های برای ارتباط با بانک اطلاعاتی را داخل UserSession قرار دهید. وقتی که یک پروژه اینتراوب ایجاد می کنید UserSession هم بصورت اتوماتیک ایجاد می شود .
لطفا بگید از چه ورژن اینترواب و دلفی استفاده می کنید
سیروس مقصودی
شنبه 17 فروردین 1392, 07:23 صبح
با تشکر
دلفی 7 و اینتراوب 5
mrm0101
شنبه 17 فروردین 1392, 10:38 صبح
سلام آقای مقصودی ، اگه برای کسب تجربه با دلفی 7 و اینتراوب برنامه می نویسید که هیچ ولی اگه یه پروژه جدی که قرار داد حقوقی بسته اید می خواهدی بنویسید اصلا فکرش رو هم نکنید . بهتره برید سراغ دلفی xe2 و اینتراوب 12 به بالا . هم امکانات اینتراوب بهتر شده و هم اینتراوب دلفی 7 قابل استفاده نیست ( باید نسخه اصلی رو بخرید) .
SaeidBehfar
سه شنبه 27 فروردین 1392, 12:23 عصر
دوستان خوبم کسی واقعا پروژه ی قابل رویتی با اینترا وب انجام داده لطفا لینک بزاره ببینیم ممنون میشم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.