ورود

View Full Version : سوال : انتخابات زبان ...

Abbas Naghdi
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 22:16 عصر
با سلام چنتا سوال میپرسم لطفا با اطلاعات و تجربتون به من جواب بدیت ...
لطفا تعصب و ... رو کنار بزارین ... چون سرنوشت ساز هست ... یک مسعله با چنتا سوال

XX یک برنامه نویس هست ... او چند زبان برنامه نویسی بلد است اما تصمم گرفته که برای پیشرفت در کار خود یک یا دو زبان رو فرا بگیره ...
اگر شما جای x بودیت و میخواستید هم برنامه نویسی برای Web رو انجام بدید و هم برای Mobile و هم برای Desktop + Metro Style ... چه زبان هایی رو انتخاب میکردیت ... ؟ این زبان ها بیاید قدرت در استفاده از سخت افزار و هسته ی سیستم عامل و گرافیک و ... رو اشته باشن + سریع باشن و ...

زبان های برنامه نویسی سیستم
زبان C
زبان محلی ویندوز VC++‎ Win32
فریمورک C++‎ Qt
فریمورک .net و زبان C#‎

...

زبان های برنامه نویسی Web و اسکریپتی و ... :

Java Script ...
HTML 5
XAML
CSS
PHP
....

hamidhws
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 23:45 عصر
صد در صد دات نت . همه اینایی که گفتید رو شامل میشه (البته برای ویندوز اپلیکیشن و ویندوز فون و هرگونه وبسایتی با هر قابلیتی که البته برای سرور به ویندوز احتیاج دارید). تنها مشکلی که من تا بحال با دات نت داشتم این بوده که کاربر مجبور به داشتن فریمورک دات نت هست (البته برای ویندوز اپلیکیشن ها) ولی مزیت هاش به قدری زیاده که میشه این مشکل (نمیشه گفت مشکل) رو نادیده گرفت. واقعا از همه لحاظ بی نظیره ... بدون تعصب میگم

Abbas Naghdi
جمعه 16 فروردین 1392, 01:09 صبح
صد در صد دات نت . همه اینایی که گفتید رو شامل میشه (البته برای ویندوز اپلیکیشن و ویندوز فون و هرگونه وبسایتی با هر قابلیتی که البته برای سرور به ویندوز احتیاج دارید). تنها مشکلی که من تا بحال با دات نت داشتم این بوده که کاربر مجبور به داشتن فریمورک دات نت هست (البته برای ویندوز اپلیکیشن ها) ولی مزیت هاش به قدری زیاده که میشه این مشکل (نمیشه گفت مشکل) رو نادیده گرفت. واقعا از همه لحاظ بی نظیره ... بدون تعصب میگم

با تشکر از شما اما : C# کند تر از Qt , .. هست و VC++ خیلی قدرتمند تر و با سخت افزار و هسته ی سیستم عامل تعاملی تره ....

erfan_urchin
جمعه 16 فروردین 1392, 02:22 صبح
با تشکر از شما اما : C# کند تر از Qt , .. هست و VC++ خیلی قدرتمند تر و با سخت افزار و هسته ی سیستم عامل تعاملی تره ....

اما از یه طرف C# خیلی زبون ساده ای هستش
استادم میگفت یه برنامه برای یه شرکتی مینوشت که یه جاش لازم داشت که سیگنال هارو بگیره و به 0 و 1 تبدیلشون بکنه و از اونجایی سرعت برنامه خیلی برای اون شرکت مهم بود و سرعت C# برای این تبدیل خیلی کند بود برای همین استادمون این یه تیکه برنامه رو با اسمبلی نوشت و به C# وصلش کرد
اینو تعریف کردم تا بگم که آقای X میتونه C# رو یاد بگیره بطور کامل (چون هم جامع هستش هم کار کردن باهاش راحته) و هرجا هم که لازم به سرعت بالا داشت اون یه تیکه برنامه رو با QT یا assembly یا هرچیز دیگه ای که خواست بنویسه و اونو به C# متصل کنه