ورود

View Full Version : بهترين لپ تاپ هاي روز با كانفيگ بالا

SayeyeZohor
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 23:34 عصر
سلام
خواستم از اطلاعات دوستان استفاده كنم و يك لپ تاپ خوب و مناسب بخرم
ASUS
IBM(Lenovo)
Dell
يا ...؟
چه مدل يا كانفيگي؟
تجربه خودتون رو در اختيارم بذارين

hamidhws
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 23:49 عصر
خوب از چه نظر داداش؟ اول بگو چقدر میخوای هزینه کنی و برای چه کاری میخوای؟ (برنامه نویسی یا بازی یا کارهای گرافیکی یا همش!)

SayeyeZohor
پنج شنبه 15 فروردین 1392, 23:54 عصر
ازنظر كارايي لپ تاپ
گرافيك بالا و سي پي يو بالا
اينا رو از نظظر كانفيگ مي دونم ولي اينكه چند درصد اين كانفيگ واقعيه يا .... رو مي خوام
مثلاً
http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Asus-N43SM-C
http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Asus-N46VM-A

مثلاً يكي از دوستام ميگفت سري k Asus به خاطر فلزي بودن قابش باطري خالي مي كنه

(برنامه نویسی یا بازی یا کارهای گرافیکی یا همش!)
همش

hamidhws
جمعه 16 فروردین 1392, 10:57 صبح
سلام دوست عزیز.
نگفتی در چه رنج قیمتی میخوای؟ اما اگر قیمت برات مهم نیست و فقط کارایی و کیفیت رو بخوام در نظر بگیرم سری z سونی بی نظیره . از همه نظر کامله اما قیمتش خیلی خیلی بالاست! سونی (vaio) از لحاظ کیفیت واقعا بی نظیره . ما کل خانواده لپ تاپ سونی داریم و بعد 4 5 سال اخ نگفته! در صورتی که لپ تاپ asus رفیقم تا حالا چندبار مشکل براش پیش اومده . dell هم فایده نداره , البته سامسونگ هم بد نیست اما تاحالا تستش نکردم

مشکل باطری رو معمولا همه ی لپ تاپ های با کانفیگ بالا دارن . من خودم سری f دارم روی بالاترین کارایی 2 ساعت نگه میداره اما میشه کارایی رو پایین اورد و اونو بالای 4 ساعت هم رسوند.اما لپ تاپ سری e برادرم کمتر از 1 ساعت باطریش ته میکشه! (بخاطر صفحه نمایش full hd) . در کل اگر لپ تاپ با کانفیگ بالا میخوای باطری بیشتر از 2 ساعت جواب نمیده .

SayeyeZohor
جمعه 16 فروردین 1392, 11:37 صبح
يكي از بچه ها لنووو پيشنهاد داد

hamidhws
جمعه 16 فروردین 1392, 13:32 عصر
اگه نمیخوای سونی بگیری به نظرم برو سمت ایسوس یا سامسونگ , سامسونگ هم محصولاتش خوبه . (ولی هیچی سری z سونی نمیشه , پولشم زیاد نیست اندازه پرایده :D )

vistacali
جمعه 16 فروردین 1392, 13:58 عصر
سلام دوست گرامی توی لپ تاپ ها برند برات معیار انتخاب نباشه ,مثلا یک سری از دوستان فقط سونی میپسندند و میگن فقط سونی.
برند برای کسایی هست به نظر من که اینقدر پول دارند که بتونند کله ترین لپ تاپ رو انتخاب کنند
بیا و بالاترین کارایی رو توی ارزون ترین برند انتخاب کن
من خودم موقعی که همه میگفتن acer برند خیلی بدی هست خریدم و الان 3 سال هست دارم از اون 24 ساعت کار میکشم هیچ مشکلی هم براش پیش نیومده هنوز, کارم هم برنامه نویسی هست , سمت dell نرو برند جالبی نیست , lenov هم برند عالی هست ولی به خورده قیمت هاش کشیده بالا,, toshiba, هم اگر گیرت بیاد اونم حرف نداره , ولی توی تاچ حرف اول رو sony , asus میزنه, sumsung هم که باز دوستام داشتن مشکل سخت افزاری براش پیش اومد یعنی به یک ماه نرسید مجبور شد رمش رو بفرسته گارانتی, hp هم جدیداا داره کارهای عالی میده بیرون حالا اگر خودم باشم معیار انتخابم اینطوری هست

با این حرفا ارزونترین برند رو اولین انتخاب قرار میدهم پس به سراغ hp , acer ,lenove میام
بعدش اگر بخوام برای کسی بردارم و بدونم اون شخص بعدا اگر خراب بشه بهم میگه اینو تو انتخاب کردی برام میام سراغ asus , msi , toshiba این سه برند خیلی کم پیش میاد خراب بشوند به خصوص asus که ازمایش خودش رو پس داده
اگر طرف خیلی پول داشته باشه و برند براش مهم باشه میام سراغ sony , appel

در اخر بازم میگم سعی کن بالاترین سیستم رو از ارزونترین برند انتخاب کن
روی لپ تاپ به هیچ عنوان سیستم عامل نصب نشده باشه (مثلا سونی اکثر ویندوز 7 home نصب شده که نه بدرد کار میخوره و باعث 200 هزار تومن افزاریش قیمت لپ تاپ میشه)اگر سیستم عاملی نصب باشه لینوکس باشه بهتره

FastCode
جمعه 16 فروردین 1392, 20:57 عصر
جمع کنید این مارک ها رو

http://www.maxvision.com/MaxPac-Product-Line.png
The MaxPac® 8250 XL is the most advanced, most powerful, and most feature-rich Rugged Portable Workstation available on the market today; its single, dual, or triple 23" screen/s with full HD 3D display/s has never before been provided on any computer system, portable or otherwise. The MaxPac 8250 XL is specifically designed for stereo imagery exploitation, where massive storage (12 TB expandable to 36 TB), massive computing power (dual E5-2600 Xeon 6 Core processors), massive memory (up to 512 GB of DDR3 ECC memory), and the latest nVidia Kepler (GeForce GTX 670 and 680) graphics technology can satisfy the extreme requirements of the most demanding applications. Add to this the extended temperature range of 0 to 50°C, dust filtration, an option for integrated UPS (Uninterruptable Power System) and external 28 VDC support, and a totally modular and serviceable design. The result is the ultimate computer platform for imagery exploitation and analysis, designed from the ground up to be placed in forward positions without benefit of conditioned power and conditioned air.

http://www.maxvision.com/ruggedcomputers/XL3Class.html

این مثال رو زدم که دفعه بعدی بگید چقدر قدرت و چقدر پول

ولی تجربه خودم (۱۱ لپتاپ در ۸ سال).در حال حاضر هم یک acer یک vaio و یک asus
اگر ۴۰٪ پول اضافه داری فقط vaio در غیر این صورت به ترتیب اول Acer بعد Asus و HP
asus هم خیلی کار میکنه(به سونی نمیرسه) ولی معمولا هرکدوم از مدلهاش یک ایراد خاص داره.

اگر برای برنامه نویسی میخواهی به این موارد دقت کن
Click-Pad نیاشه(Touch Pad حتما کلید فیزیکی داشته باشه)
جای سیم برق درست باشه.
سیم برق قابل تعویض باشه.
صفحه کلید ضد اب باشه
کلید برای خاموش کردن Touch-Pad
Intel vt-x
جای کلید های fn و ctrl
حداکثر RAM
تعداد پیکسل و dpi
تعداد پورت usb
کلید سخت افزاری برای Wifi(هواپیما)
کلید های صدا و نور روی صفحه کلید.
numpad برای تست برنامه.
جای کلید پاور که دستت اشتباهی نخوره روش
backlight ه صفحه کلید.
مدل و نوع کارت شبکه
مثلا broadcom های low-power نخری (مدل های دیگش خوبه)
Ethernet حتما 1Gbps باشه

دیگه بقیه رو خودم هم احتمالا میدونی
مثل تعداد پورت usb و خروجی های صدا و تصویر مناسب داشته باشه.