View Full Version : راه اندازی اینرنت در شبکه محلی
Restlesa
شنبه 17 فروردین 1392, 01:52 صبح
سلام بر همگی
من یه شبکه با 6 تا سیستم دارم و پیکری بندی شبکه رو به صورت کامل انجام دادم و صحیح هم این کار رو انجام دادم
حال می خوام اینترنت رو هم بین این 6 سیستم به اشتراک بزارم
تو اینترنت که جستجو کردم به این مطلب رسیدم که باید گزینه های Preferred DNS server و Alternate DNS server رو باید مقدار دهی کنم اما هر مطلی IP جداگانه ای گذاشته بود
می خواستم از دوستان بپرسم که چه آدرس IP باید وارد کنم ؟؟؟
اینم هم اضافه کنم که من برای برپایی شبکه ام از سوئیچ استفاده کردم و اینترنت رو هم می خوام از همین طریق به اشتراک بزارم
ممنونتون میشم راهنماییم کنید
mustafa13
جمعه 23 فروردین 1392, 08:39 صبح
سلام
دوست عزیز اول بگو ببینم از مودم به کامپیوتر خودت(سرور) وصل کردی یا نه اگه به سرور وصل کرده باشی که باید دوتا NIC داشته باشی اونی که اینترنت بهش وصل است را شیر کنی بقیه هم اینترنت خواهند داشت فایروال تون را یاتون نره off اش کنی
راه دوم اگه مودم را به سوئیج وصل کرده ای همه خواهند داشت به شرطی که رنج ای پی ها را رعایت کرده باشی
اگه مشکل تون حل نشد هستم خدمتتون
hraeissi
جمعه 23 فروردین 1392, 13:39 عصر
سلام بر همگی
من یه شبکه با 6 تا سیستم دارم و پیکری بندی شبکه رو به صورت کامل انجام دادم و صحیح هم این کار رو انجام دادم
حال می خوام اینترنت رو هم بین این 6 سیستم به اشتراک بزارم
تو اینترنت که جستجو کردم به این مطلب رسیدم که باید گزینه های Preferred DNS server و Alternate DNS server رو باید مقدار دهی کنم اما هر مطلی IP جداگانه ای گذاشته بود
می خواستم از دوستان بپرسم که چه آدرس IP باید وارد کنم ؟؟؟
اینم هم اضافه کنم که من برای برپایی شبکه ام از سوئیچ استفاده کردم و اینترنت رو هم می خوام از همین طریق به اشتراک بزارم
ممنونتون میشم راهنماییم کنید
کافیه اینترنت را به سویچ بدهید تا پخش شود ولی با توجه به کنترل نکردن کاربران توصیه نمی شود
Restlesa
جمعه 23 فروردین 1392, 23:01 عصر
اشتراکی که من خریداری کردم ADSL هستش و مودمم هم بی سیم
اگر دوستان لطف کنن به صورت زیر دیپلمی بهم بگن که چه طوری می تونم اینترنت رو بین سیستم هام از طریق سوئیچ و هم از طریق بی سیم بهم آموزش بدن ممونتون میشم
hraeissi
شنبه 24 فروردین 1392, 08:26 صبح
همانطور که گفتم شما در صورتیکه مودمتان را بصورت PPOE ( برای تنظیم با سرویس دهنده تماس بگیرید ) تنظیم کرده باشید ،اگر کابل شبکه را به سویچ وصل کنید و DHCP مودم نیز فعال باشد بقیه سیستم هایی که به سویچ متصل هستند دارای اینترنت می شوند و برای وایرلس هم با تنظیماتی که در دفترچه مودم اعلام شده تنظیمات را انجام دهید .
کار سختی نیست و به راحتی قابل انجام است
موفق باشید
Restlesa
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:01 عصر
سوال آخر
این DHCP رو چه طوری می تونم فعال کنم ؟؟؟
hraeissi
دوشنبه 26 فروردین 1392, 09:07 صبح
داخل خود مودم در بخش lan می باشد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.